Mesaj public:

avatar bunaciune_nr1: .pupi.Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 447.050

Membri conectati acum: 315
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar nyctophilia_ (pagina principala) - If talk is cheap, then my silence is diamonds :D
avatar adi994 (citeste pm) - Ask me
avatar danapaula (pagina principala) - unde vreau
avatar raulvio33 (pagina principala) - ìn gandul tau
avatar dunya (pagina principala) - In hell with demons
avatar adryan2 (pagina principala) - sibiu
avatar gelu2020 (upload poza) - Sud-vest
avatar black-scorpions (arhiva chat) - Suceava

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar relis: Nu o traduc dar iti pot da o intrebare ajutatoare, cand te faci mare ce meserie ai vrea sa ai?
scris in topicul Ai tupeu ?
avatar sleeping_beauty: 1552
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar doinad: Poti sa traduci intrebarea?
scris in topicul Ai tupeu ?
avatar relis: Da, ai tupeu sa cresti mare? .nus.
scris in topicul Ai tupeu ?
avatar nela67: 1550 în seara asta,nu
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar ioana45: 1548..bafta.si tie..te astept la quizz.w.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar nela67: 1546... Succes
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar ioana45: 1544..da, la quizz.w.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar nela67: 1542 ...te grăbești
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar ioana45: 1540..asa,.pri..lol.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar nela67: 1538 la anul nu mai fac,promit.lol.
scris in topicul Baieti vs. fete


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*Povesti trecute, mereu prezente:(
Uneori, trecutul nu ne uita...ne urmărește și ne doboară...O poveste din trecut, rămâne în trecut...insa,cand ascundem acea poveste și ea iese la suprafață...si nu putem discuta, pentru ca, încă, doare...acea poveste, nu este...chiar încheiată... N as fi dat importanta acelei povesti din trecut, dacă...adevarul ar fi fost rostit la timpul lui...daca,as fi fost doar un simplu spectator, însă...! Păcat, ca...oamenii in care ajungem sa credem, dezamăgesc...atat de ușor! Când oferi încredere și sinceritate, te aștepți sa primești exact ce oferi... Unii, ar spune sa nu ai așteptări și astfel nu poți fi dezamăgit...usor de spus, greu, al naibii, de făcut... Si uite asa, mai pierdem din suflet, uneori, ajungem sa ne pierdem de tot... Tristeți, dezamăgiri, amăgiri...pacat!

+niciun comentariu | vizualizari: 3
scris de slowmotion
*Vise Albastre
Poti dormi fara grija. Nu o sa te uit pana dimineata. Cand te vei trezi, amintirea ta va fi la fel de proaspata. Si dorul, tot acolo.. Soarele va rasari pentru tine. Pasarile, vor canta pentru tine si fluturii vor zbura tot pentru tine. Voi vorbi cu ei in noaptea asta! Stii povestea fetei cu ochi albastri? Pentru ca iubitul ii era plecat peste mari si tari, ii era teama sa nu-l uite. A plantat un fir de nu-ma-uita in dreptul ferestrei. Dar si asa i-a fost teama ca firul acela ca muri, asa ca a mai plantat unul, si inca unul, si inca o suta. Toata curtea si campul din fata casei. Cand se trezea dimineata, isi impletea in par flori mici albastre de nu-ma-uita, isi prindea la ureche, sa nu-i uite vocea, in coltul buzelor, sa nu-i uite dulceata sarutarilor, la piept, sa nu-i uite bataile inimii.. Si nu l-a uitat! Crezi ca o sa te uit pana dimineata? Nici o sansa! Ti-as pune totusi, flori de nu-ma-uita, sub perna.. sa nu ma uiti tu...lov.

+21 comentarii | vizualizari: 147
scris de aida85
*Este frumos
Este frumos când având sufletul bucăți și încrederea dusă spre un nivel minim datorită dezamăgirilor trăite, să rămâi totuși un om al emoției de moment și al fericirii pure trăite prin propria existență. Este frumos când ca bărbat, având limitele duse la extrem și fiind încărcat cu lupte interioare duse pentru a reuși să te debarasezi de viciile trecutului, să rămâi aceeași persoană romantică, lipsită de prejudecăți și mereu capabilă de a oferi un zâmbet larg și sincer la un pahar de vin, în ambianța unei discuții libere, care să reprezinte scânteia capabilă să reaprindă sufletul ei, astfel încât să poată iubi cu adevărat din nou!

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de snowfall
*Pentru cei ce încă nu au inteles inca!
Tot timpul am construit și am încercat să fac lucrurile în jurul meu să se miște într-o direcție corectă. Am încercat să aduc frumosul printre noi cu tot ceea ce am făcut. Am construit și ajutat oameni. Am câștigat și am pierdut. Oameni, timp, bani. Am crezut că tot ce fac va fi prețuit și răsplătit la un moment-dat. N-am cerut multe în schimb, decât respect și mulțumire. Dar am constat că nu este mereu așa. Uneori, pur și simplu lucrurile se întâmplă contrar așteptărilor și contrar cursului firesc. Mereu am crezut că există cineva acolo sus care are grijă să le așeze pe toate la momentul potrivit. Viața este fantastică și nu mai cred că trebuie planificată prea mult. Doar înțeleasă și mai apoi trăită. Oamenii ce ne judecă si ne părăsesc în momentele grele, trebuiesc iertați, dar nu uitați. Energiile negative se elimină prin iertare și prin primirea fericirii pure. Nu mai sta să calculezi absolut totul. Nu mai încerca să cauți perfecțiunea. Ia lucrurile așa cum vin. Nu vin ele degeaba. Toate au un scop bine definit. Dacă pierzi ceva, pur și simplu zâmbește și fii fericit că ai pierdut acel ceva. Cu siguranță ieșea mai rău, dacă păstrai răul lângă tine. Iartă și iubește. Vei fi împlinit.

+2 comentarii | vizualizari: 16
scris de epigonul-bv
*#ALO ❤️
ALO !! .love. Te ating, te înving, iti place cum te simti.vis. Sunt mierea buzelor fetelor cuminţi... Trăiesc, te-nvelesc, ma topesc, ma iubesc cu tine .love. TU esti adevărul meu❤️ Doar tu m-alinti si-mi spui ce vreau s-aud❤️ Imi deschizi usa cand vreau sa ma ascund❤️ Şoapta ta-n urechea mea e cer senin... Vorba ta dulce e plină de venin❤️ Ce paradox!! Vreau adevărul sa ma doară *SAU* vreau sa ma minti frumos, s-o simt a nu stiu câta oară❤️ E soare pe cer, ca tu-mi alungi norii, din noptile-astea grele tu-mi aprinzi zorii.fl. Vocea ta, miere... Sufletul si-o cere❤️ Ma iubesc si ma urăsc cand te simt in toti porii❤️ Oamenii raman doar nişte figuri, arunca vorbe-n vânt, is atat de nesiguri...Hipnotizata de tine, Minciuna, raul care-mi face bine❤️ Si ma mint eu, sau tu esti adevărul? Parca nu mai simt nimic. Anestezie. Adam si Eva, şarpele si mărul.fl. Tu imi dictezi si eu mai scriu o poezie. Focul ce-mi da jar in dar continuu, Imi dai foc cand faci pe nebunu`❤️ Esti culoarea nopţii cand apune luna, ADEVARUL MEU, de-aia ii spun #MINCIUNA.

+niciun comentariu | vizualizari: 6
scris de nyctophilia_