Mesaj public:

avatar cupidon80: Buna dimineata.bestwap.Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 443.990

Membri conectati acum: 142
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar iubibilul (pagina principala) - https://youtu.be/bzAVIwZDc2c
avatar mardar (a trimis pm) - hateg
avatar aripi_de_vant (pagina principala) -
avatar ghiezu9 (lista membrilor conectati) - arad
avatar pokemon_go (profilul meu) -
avatar adyvolvo (pagina principala) - la tine in inima
avatar blood_line-666 (pagina principala) - Băicoi/Pleșcoi
avatar nyctophilia_ (pagina principala) - If talk is cheap, then my silence is diamonds :D

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar away: 830
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar king: 828
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar ortodox: 830
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar away: 832
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar ortodox: 830
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar away: 832
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar ortodox: 830 .vis.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar away: 832
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar ortodox: 830 pe maine, Ana .br3.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar away: 832.pa.Zi usoara maine!
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar ortodox: 830 sa fii cu pace, gabrel .sal.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gaby7zu: 832 .nb. .pa. pe maine. .mm.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar away: 834
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar ortodox: 832 .pri.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gaby7zu: 834 .pa. .s.
scris in topicul Baieti vs. fete


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*Dragostea inseamna ...
Dragostea înseamnă să riști și să decizi. Să fii asumat și să reușești să treci peste frici și prejudecăți. Dragostea este a oamenilor puternici și răbdători, capabili să construiască totul solid. Dragostea este a celor care reușesc să își păstreze sufletul tânăr. A celor care acționează, a celor care își recunosc slăbiciunile, înfruntându-le cu demnitate. Dragostea înseamnă gesturi mici, capabile să trezească emoție pură și să schimbe destine. Dragostea înseamnă sinceritate. Dragostea este o construcție, prin care pas cu pas te regăsești prin cel de lângă tine. Dragostea este despre un țel comun. Despre acele dimineți în care reluați activitatea la muncă, cu siguranța că într-o zi veți reuși. Despre ambiția de a nu renunța. Despre acele zile când totul pare pierdut, dar în care continui să lupți în doi, convinși fiind că veți reuși. Dragostea este despre cunoașterea propriului drum, construit cu atenție. Despre împlinirea venită prin modul de a trăi și a înțelege viața a celui care reușește să-ți atragă atenția în cel mai frumos mod. Despre modul în care te detașezi de vorbele celor mulți, trăind mai mult după propriile simțiri. Dragostea este despre încredere. Încrederea că și maine va fi aici, fără a face tu nimic special pentru asta. Dragostea este despre curaj, doar cei curajoși reușind să o descopere și să se lupte în cel mai frumos mod plsibil cu ea. Restul, restul tocmai au auzit de ea...

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de snowfall
*Eu doar prin mangaierea ta traiesc
Eu doar prin mangaierea ta traiesc,tu ma absolvi de ura si pacate...Traiesc doar spre a-ti spune *Te iubesc!* Si mor doar spre a-ti fi eternitate! Caci dintr-o lume plina de orori, Iubirea ne-a ramas sa ne salveze, Sa scoata tot pamantul dintre noi Cand sufletul mai uita sa viseze. Sufletul tau il tin de-al meu aproape, Timpul din noi si-a stins usor vapaia, Si ma privesti cu verdele din ape Si ne-nvelim cu soarele si ploaia.... Desi mai uit si poate mai gresesc Si ma mai pierd prin ura si pacate, Traiesc doar spre a-ti spune* Te iubesc! * Si mor doar spre a-ti fi eternitate!

+niciun comentariu | vizualizari: 5
scris de vishoinar_
*Bancul zilei
Italianul: -Saptamana trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toata cu ulei de masline, am facut dragoste patimasa si la final ea a gemut pentru 5 minute. Francezul: -Saptamana trecuta, am făcut amor cu iubita mea Amelie, a fost grozav. Am întins frisca peste tot trupul ei, am făcut dragoste ca nebunii și la final ea a tipat pentru 15 minute. Romanul: -Ei bine, saptamana trecuta si eu am facut dragoste cu Maria mea. Am dat-o prin untura, am făcut s*x si apoi ea a urlat sase ceasuri. Uimiti, italianul si francezul îl întreaba: -Ce naiba ai putut tu sa-i faci sotiei de-a tipat 6 ore? .gand1. -Mi-am sters mainile pe draperiile din sufragerie! .lol10.

+1 comentariu | vizualizari: 9
scris de gaby7zu
*Tezeste-te si fa-ti o cafea
Trezește-te. Fă-ți o cafea, pune muzica preferată și fii un om fericit. Nu-ți trebuie lucruri complicate pentru o fericire sinceră Viața nu e complicată. Noi o complicăm cu prea multe dorințe fără sens și gânduri deșarte care nu duc la nimic bun. Credem în stereotipuri și de foarte multe ori dorim să fim ca altcineva, nu noi înșine. Nu suntem mulțumiți de ceea ce avem. Mereu supărați, mereu crispați și îngâmfați. Invidiem și dorim răul celor care o duc mai bine, fără să depunem efort, fără să luptăm pentru un viitor promițător. Ne punem prea multe întrebări, nu ne materializăm visurile și ne lăsăm conduși de aparențe. Criticăm viața altora și uităm de a noastră. Iubim pe cei care ne ignoră și îi ignorăm pe cei care ar face orice de dragul  nostru. Considerăm că fericirea constă în lucruri materiale. Muncim pe brânci, ne construim case și ne căsătorim din interes. Îmbrăcăm nuditatea trupului și lăsăm sufletul gol, nu-l hrănim cu cărți bune, cu fapte înălțătoare, Suntem oameni care zâmbesc doar în fotografii,  iar adevărul e altul. Suferim, suntem singuratici și neîmpliniți. Din simplu fapt că am uitat, că nu știm să facem ceea ce ne place, nu știm să punem preț pe lucruri simple. Trezește-te. Fă-ți o cafea, pune muzica preferată și fii un om fericit. Nu-ți trebuie lucruri complicate pentru o fericire sinceră.   Deschide ochii, privește în jurul tău, fă loc extraordinarului să pătrundă în inima ta. Bucură-te de tine, de ceea ce ai făcut, de ceea ce ai. Fericirea sinceră nu se ascunde după lucruri complicate, ea e în lucrurile care îți oferă plăcere, care te fac să fii tu, care te ajută să te simți împlinit și în pielea ta. Ceea ce îți place îți va oferi încredere, creație. Contribuie la viața, la fericirea ta. Fă doar ceea ce dorești tu, nu ce-și doresc ceilalți. Fii tu oricând și oriunde. Trăiește-ți viața după cum simți. Prețuiește clipa și momentul. Fii stăpân pe tine și pe sentimentele tale, nu lăsa pe străini să-ți dicteze viața. Fericirea e în lucruri mărunte.

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de snowfall
*Til` I met you.
Uh, this wasn`t typical for me don`t confuse it...Only thing I`ve ever loved before you was music. Took my heart and bruised it, you ain`t give a Fvck, I guess you never know what you have til` you lose it, I know soon you`ll probably see it all clear and realize you lost a real love who was here for you unconditionally BUT I`ll be long gone and I never will appear in you`re life no more. Now it`s only my dreams that I run to,it just sucks that one of them will never come true. Since you peaced every day has been a struggle to maintain sane when I know I`m still in love with you...fl. You were my king and you were my dream, til` you turned nightmare I just wanna scream! It burns like mace in my face,a vodka shot straight no chase, when I think of us being erased.. I just hope you know you could never be replaced.fl. But you don`t feel the same, showin` no empathy, whatever, Fvck it !!!

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de nyctophilia_


sus
facebook youtube
bestwap
Pana si cei care spun ca totul este predestinat si ca nu putem schimba nimic se uita in stanga si-n dreapta inainte sa treaca strada. (Stephen Hawking)