Mesaj public:

avatar x_name: .somn.Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 439.789

Membri conectati acum: 242
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar oovy (lista urmaritilor) - Departe
avatar w84u (trimite pm) - Buzau
avatar andrei_ (pagina principala) - Acasă!
avatar abba4lov3 (lista mesaje publice) - TU fidela doar pt mn Eu trup/suflet doar pt tn.fl.
avatar h0inarul (chat) - In the Shadow
avatar irlandezu169 (trimite pm) - dublin
avatar maxim93 (pagina principala) - Göteborg, Sweden
avatar crist_i (chat) - Bacau

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar gaby7zu: .m2.
scris in topicul O emotie
avatar queen_: .br2.
scris in topicul O emotie
avatar gaby7zu: .pup.
scris in topicul O emotie
avatar queen_: Tunica/pop
scris in topicul Completeaza cuvantul (RO)
avatar queen_: .pup8.
scris in topicul O emotie
avatar x_girl: Citatul zilei: Arta nu este ceea ce se vede, ci ce îi faci pe ceilalti sa vada. (Edgar Degas)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar gaby7zu: Rangul
scris in topicul Frumos la profil...


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*De s ar putea..
Uneori mi se pare ca nu fac destul pentru oamenii dragi mie... si parca mi-e ciuda. Mi-as dori ca atunci cand sunt tristi, sa le iau durerea cu mana si sa nu-i mai simta niciodata gustul amar. Mi-as dori ca sufletele lor sa zambeasca mereu si sa nu stie ce inseamna dezamagiri, pierderi si suferinta. Mi-as dori ca teama sa nu li se cuibareasca niciodata in camarutele sufletului. Mi-as dori să fie mandri de ei. Mereu. Si sa nu lase rautatea lumii să-i atinga. Mi-as dori sa nu uite niciodata cat merita si ce lucruri frumoase sunt capabili sa faca. Mi-as dori să fie fericiti. Mereu. Si mi-as dori sa le pot picura acest sentiment in toti porii si nu mai iasa de acolo vreodată..

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de nikoll_
*Paraseste-ma te rog
nu-ti pot uita privirea niciodata cand imi spuneai nu pot iubire nu ca pentru nimeni nu te-ai schimbat vreodata ca altfel nu ai mai fi tu rau imi pare fiindca bine iti pare asta pare si ma doare cand imi spui totul s-a terminat ca ai scapat ca eu nu am stiut sa fiu barbat ca pentru mine tu niciodata nu ai contat nu nu asta nu e adevarat poate eu nu ti-am aratat toata dragostea pe care ti-o purtam dar daca asta e felul meu nu inseamna ca nu te iubeam ramas bun suflet bun atat iti spune al tau nebun imi pare rau ca te-am pierdut ca nu am stiut sa pretuiesc tot ce am avut obisnuit mereu sa pot ierta obisnuit sa te chem inapoi tu ai adus doar rau in viata mea azi nu mai exista noi paraseste-ma te rog fa-ma sa imi fie dor de tine ca m-ai tinut destul pe loc du-te du-te cu bine

+1 comentariu | vizualizari: 7
scris de bybanu_sef
*Cuget târziu
Mi-am înţeles părinţii cu adevărat, doar când le-am călcat pe urme şi încă nu am reuşit să le mulţumesc suficient pentru tot ce-au făcut pentru mine. Am dedus că darul cel mai preţios al copiilor este libertatea de a cerceta singuri. Am simţit că a fi mamă este o minune cu greutate mare, iar copiii sunt primele minuni ale minunilor. Am văzut că bunătatea este vulnerabilă pe pământ, dar apreciată de sfinţi. Am observat că şi iubirea are scară de valori diferite, dar rucsacul ei merită cărat în spate toată viaţa, chiar dacă e greu. Am văzut că sinceritatea nu aduce întotdeauna bucurii, dar mai are încă susţinători rătăciţi. Am observat că bucuriile dacă nu sunt împărţite nu sunt bucurii. Am văzut că toate dărniciile au efect de bumerang. Am dedus că experienţele vieţii rumegate în timp nasc boabe de înţelepciune pe care Biblia ne-o oferă gratis. Am înţeles că numai diferenţa dintre caracterele omeneşti stimulează progresul. Am observat că bolovanii vieţii nu sunt imobili, dacă puterea crezului nu schiopătează. Am început să simt cu adevărat gustul fericirii, când grăunţele înţelepciunii mele au intrat în faza de coacere. Am simţit că iubirea are puteri magice şi dincolo de viaţă. Am dedus că pentru a escalada piramida vieţii cu bine trebuie să mă hrănesc cu pâinea înţeleptului. Am urât fără să vreau oamenii fără norme morale sănătoase, dar mi-am dat seama că şi eu fac parte din turma Domnului. Am invidiat oamenii bogaţi spiritual şi pacea inimii lor, dar nu şi renunţările lor lumeşti. Admir plângând bucuriile performanţelor omeneşti şi sacrificiul lor nebănuit, dar sunt atât de departe de ele. Am observat că darurile caracterelor omeneşti sunt diferite ca să ne înţelepţim unii pe alţii. Am observat că fără vrerea lui Dumnezeu suntem nimic, dar El ne-a iubit mult dând lumii viaţa cu miracolele ei surprinzătoare. Cred în Dumnezeu pentru că nu l-am văzut, dar l-am simţit. Am dedus că oceanul purificării spirituale este singurătate îngenunchiată în credinţă. Am simţit că fără durere nu aş înţelege bucuria lipsei ei. Am observat că în turma Domnului se înmulţesc lupii, nu oile. Am dedus că atât de cumpătată este toată creaţia Domnului, încât ameţesc gândindu-mă la scopul ei adevărat. Am învăţat de toate, ca să-mi dau seama că nu ştiu mai nimic. Am iubit, am urât, am iertat, Am să primesc ce-am dat!

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de refr3sh_st0ry
*Vreau sa te păstrez
Mă-nnebunesc săruturile tale toate,Sunt ca-mplinirea unui grav destin;O dăruire-adâncă, bunătate. În poala ta căzând, plângând în şoaptă, Bărbatul meu iubit, te implor,Alungă-mă, aruncă-mă în noapte. Când buza mea s-o-ntinde mai fierbinte,Atunci sa îngheţe aspră buza ta.Loveşte-mă, mă calcă, râzi, mă minte! Dorinţa e-un călău ce ne pândeşte.Iar Blestem e chiar cel mai frumos prezent. Te părăsesc, căci dorul mă striveşte. Fiindcă vreau să te păstrez, drept pază Eu ţi-am ales mai bine depărtarea, Ce-ncântă, care idealizează. Şi să rămâna visul meu ceresc: Bărbate drag cărei să fiu draga, Şi dincolo de moarte sa il iubesc !Te iubesc!

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de refr3sh_st0ry
*Trăim virtual
Am privit spre oameni şi-am văzut durere,tristeţe in ochi,singurătate şi neiubire. Trecem nepăsători pe lângă vieţi încătuşate de neputinţe fără să avem tăria de a le vorbi. Ne izolăm întro altă lume, scriem pe bloguri despre tot şi toate ,dăm sfaturi de credinţă şi de trăire... Avem N prieteni pe facebook, am devenit dependenţi de liku-rile lor ca de mângâierile celor apropiaţi. Comunicăm şi-i iubim fără să-i fi văzut vreodată,le împărtăşim sentimentele,ne îmbrăţişăm virtual dar ne este din ce în ce mai greu să dăm o îmbraţişare adevărată celui de lângă noi. Uneori,cu un singur clik cineva te poate sterge ca şi cum n-ai fi existat niciodată. Zi de zi, în lumea reală, cineva pleacă de lângă noi mai sărac cu un zâmbet,o vorbă bună,în iubire !

+niciun comentariu | vizualizari: 3
scris de refr3sh_st0ry