Mesaj public:

avatar gratiela54: GNu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 448.697

Membri conectati acum: 156
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar dana-bruneta (pagina principala) - antre diavoli ca de ingeri mam saturat
avatar engell (lista membrilor conectati) - Braila
avatar toader77 (posta) - Tulcea
avatar alexander2018 (pagina principala) - Valcea
avatar adi3111 (posta) - alba
avatar tuco (profilul meu) - *UNCESTI * SUCEAVA *
avatar pepy31 (pagina principala) - bacau
avatar vasilee79 (pagina principala) - Printre lumea buna a credintei

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar amik1: Citatul zilei: Toate animalele, exceptand omul, stiu principalul scop al vietii: sa te bucuri. (Albert Camus)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar r_ellyana: Nimeni nu mă iubește ca frigiderul meu: când mă vede luminează tot,din interior,din suflet,din toată inima...lol.
scris in topicul Bancuri - ianuarie 2021.
avatar amik1: Citatul zilei: Lasati casele conspirative – supravegheati cafenelele! (Napoleon Bonaparte)
scris in topicul Citatul zilei!


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*Suflete, îmi ești departe..
Îmi ești departe..!! Parcă dincolo de lume, înconjurat de alte temeri, de alte probleme, cu alte năzuințe, cu alt orizont, alt petec de cer, de univers..!! Departe da, fizic..!! Însă te port în suflet mereu, mă gândesc la tine.... uneori mă comport ca și când îmi ești aici, vorbim zilnic, sau de multe ori..!! .. asta e iubire..?! Niciodată nu,mi ești departe, în vise te alint, în minte te port, și,n gând mă împiedic mereu de tine..!! Este iubire..?! PS,...de nu poți respira uneori e pentru că sărutul meu, te lasă fără aer..!!

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de sweetlady84
*Inima unei femei ranite!
Scrisoarea unei femei rănite de bărbatul pe care îl iubea 💔 Nu poţi să vii când ai tu chef şi să-mi baţi la uşa sufletului cu pretenţia de a te pofti înauntru. Nu este un magazin non-stop, deschis exclusiv doar pentru tine. Şi aşa, te-am primit de câteva ori, la ore târzii, când în mod normal omul se odihneşte odată cu sufletul. Nici măcar nu te-ai scuzat, ţi-ai aruncat haina în cuier şi te-ai aşezat la masă, pufăind din ţigară, umplându-mi camera de ceaţă. Şi când plecai, tot în ceaţă rămâneam. Nu înţelegeam de ce veneai doar cât să fumezi o ţigară şi să îndrugi nişte cuvinte lipsite de orice urmă de viaţă. Lumea-mi era întoarsă cu fundul în sus, iar tu erai arhitectul. De fiecare dată, după ce plecai, mă apucam să strâng ce lăsai în urma ta, dar nu ţinea mult ordinea asta a mea – când mă aşezam să-mi trag sufletul, hop, îmi băteai la uşă. Şi de fiecare dată aveai un chip inexpresiv, ochi goi, costum negru – parcă veneai să comemorezi ceea ce avusesem odată. Nu am nevoie să-mi aduci aminte de ceea ce am fost, acum am nevoie să-mi aduc singură aminte de ceea ce pot fi în lipsa ta. Sunt sigură că ai crezut că iubirea ce ţi-o purtam îţi dădea dreptul să vii în vizită. Ei bine, de astăzi, am zăvorât nenorocita aia de uşă. Să te văd acum ce faci! Vei bate ca un nebun ori vei pleca definitiv? Sper, totuşi, să fie a doua variantă, căci noi nu mai suntem şi nu mai vreau să fim. Nu mai vreau să-ţi uiţi urmele prin apartamentul meu, să-ţi simt mirosul de ţigară, să trăiesc în ceaţa de după tine. Ştii, aş fi preferat să fii un bărbat responsabil, care să-şi asume ori relaţia, ori plecarea! Nu un puşti indecis, care, din trei în trei zile, îmi trecea pragul, căutând nimicuri. Aş fi preferat să te fi luptat ori cu noi, ori cu tine – să nu fi transformat lupta într-o rană veşnic nouă. Mai bine plecai fără un cuvânt, decât să rămâi bodogănind lucruri fără sens. Mi-aș fi dorit să fii bărbat! Dar, acum, uşa e închisă. Adio

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de bestboy
*Asa vreau sa te iubesc!
Imi simti iubirea din mine,o imbratisezi si o provoci!Cunosti acea nebunie din interior care ma gadila de.mi opreste timpul si spatiu!Imi aprinzi buzele,sufletul si inima semanandu.mi fiinta ta!💗Pentru ca stii ca te iubesc asa cum esti!Doi iubiti care isi dezbraca povestea in cele doua cuvinte,,te iubesc,,Traiesti in zilele si noptile mele in melancolia si bucuria mea!Tanjesc dupa prezenta ta din interiorul meu care ma aprinde si ma cutremura..Imi place misterul tau..modul tau de a fi..Imi place tot ceea ce nu stiu despre tine..!Asa imi place de cand te.am cunoscut!Pentru ca arzi sub pielea mra indiferent unde ma aflu..Indiferent ce se intampla..Pur si simplu pt ca esti tu!Pt ca te iubesc asa cum esti..Fara reguli sau motive...Si asa vreau sa te iubesc...love.

+1 comentariu | vizualizari: 5
scris de anca_b
*Heart its a mecanic organism
Uneori, e bine să-ți mai scoți propria inimă din corp, să o pui pe o tavă în fața ta și să o privești cu atenție. Vei învăța multe lucruri. Îți vei da seama cât de fragilă este și ce muncă trebuie să facă, fără oprire. Cum se descurcă ea în somn, la veghe, la fugă, la ridicarea de greutăți, la despărțiri de oameni, la dor, la certuri, la împăcări. Cum bate întruna, secundă de secundă, minut de minut, zi de zi, până când completează o viață și se oprește. Ai vârsta inimii tale și câte povești ai strâns în ea îți arată cât de mult ai trăit. Dacă o privești cu atenție, îi observi toate hopurile pe care le-a trecut, tot sângele care a lăsat semne în ea, toate poveștile care au marcat-o. Pentru primele e nevoie să deschizi larg ochii. Pentru ultima parte, e nevoie să-i închizi. Când îți iei inima și o pui la loc, observi că poți merge înainte altfel.

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de shv_valcea
*Despre Vaccin
Când eram copil, îmi amintesc că era o epidemie de poliomielită, din cauza căreia mulți copii au rămas paralizați și așteptam cu disperare un vaccin, își amintește papa argentinian. Apoi am crescut în umbra vaccinurilor, împotriva rujeolei, împotriva acestuia, împotriva aceluia, vaccinuri care erau făcute copiilor. *** Constat faptul cã generatiile mai în vârstã, care au cunoscut suferinta cauzatã de boli pe care azi le mai cunoastem doar din tratatele de virusologie sunt mai înclinate sã înteleagã modul în care functioneazã imunologia. Care imunologie este o stiintã, nu un scroll-down pe FB stând pe WC🚽 ‼️ Dacã mai adaug faptul cã încurajarea provine de la liderul celei mai mari Biserici crestine, nu rãmâne de spus altceva decât #RispettoSantità 🙏

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de bestboy