Mesaj public:

avatar xandrey: .ura.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- parfum_d3_cryn

ultima pagina»

*Paste Fericit
Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat! Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din sufletele noastre. Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Paste Fericit alaturi de cei dragi! Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit! Paste Fericit!

18.04.2020, 22:09
+1 comentariu | 5 vizualizari
-----
*VIRTUALITATEA
Dacă partenerul (în general, bărbatul) pare lipsit de emoții și necomunicativ, reversul pozitiv al acestui fapt este că acest partener este logic și liniștit. El nu are un temperament vulcanic. Tu ai putea să devii foarte emoțional/ă și el nu se va panica. Când tu vei trece prin momente de vulnerabilitate, vei fi îngrijorat, anxios, el îți va inspira calm și liniște. În acest pas, e foarte util să preiei și să integrezi și tu ceea ce este frumos în celălalt, adică exact reversul a ceea ce pe tine te deranjează. Întreabă-l pe el cum ar face față unei situații stresante, care sunt tacticile lui, opțiunile de a acționa și resursele de care dispune. Dacă el este logic și rațional, e posibil ca doar prin această modalitate să intre în legătură cu sentimentele lui. Tu l-ai putea speria cu sentimentele și emoțiile tale debordante. Cu cât ești mai emoțional (situație mai des întâlnită în rândul femeilor), cu atât îl împingi spre a fi rațional. Dacă, din contră, muncești tu mai mult la partea cu gândirea, emoțiile lui vor izvorî de la sine – pentru că ele există. Conectarea cu aspectele pozitive ale partenerului tău va induce o schimbare în tine însuți și te va face o persoană mai echilibrată. Când tu te vei echilibra și partenerul din viața reală se va echilibra. Iar tu nu vei mai fi tentat să cauți relații virtuale

10.04.2020, 13:45
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----
*DACA
dacă greşeşti îţi prelungeşti viaţa cu o părere de rău dacă eşti trist îţi prelungeşti viaţa cu o lacrimă dacă întâlneşti un străin pe stradă îţi prelungeşti viaţa cu un surâs dacă îţi mai aduci aminte de lucrurile frumoase din trecut îţi prelungeşti viaţa cu o visare dacă ai încredere în oameni îţi prelungeşti viaţa renunţând la orele fixe dacă ţii la prieteni îţi prelungeşti viaţa cu o strângere de mână şi o vorbă spusă din suflet dacă ai speranţă îţi prelungeşti viaţa cu o posibilitate dacă eşti conştient că totul este posibil îţi prelungeşti viaţa cu o alegere bună dacă eşti credincios îţi prelungeşti viaţa cu un crez şi o rugăciune dacă ai căzut îţi prelungeşti viaţa ridicându-te din nou dacă te loveşti de un zid îţi prelungeşti viaţa imaginîndu-ţi o uşă imaginându-ţi un zbor dacă iubeşti îţi prelungeşti viaţa cu o altă viaţă dacă eşti poet îţi prelungeşti viaţa cu fiecare cuvânt dacă şi niciodată dacă...

09.04.2020, 10:20
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*BUCURIILE VIETII
Ştii unde sunt bucuriile vieţii? În faptul că azi poţi vedea cerul. Că te poţi ridica din pat şi că te poţi gândi la viitor. Că eşti liber şi poţi alege cum să îţi trăieşti viaţa. Că te poţi bucura de trăiri, de arome, de tot ceea ce vezi. Că ai un loc care se numeşte \"acasă\". Că ai pe cine suna şi că acel om se va bucura că te aude. Că poţi spera şi că îţi poţi construi visuri după bunul plac. Că ai în fiecare zi şansa să o iei de la capăt, să te redescoperi, să devii cine îţi doreşti să fii. Că viaţa îţi oferă în fiecare zi o lecţie şi ocazii să înveţi ceva nou şi să construieşti oameni noi. Că ai un suflet viu, dependent de iubire. Zâmbeşte şi bucură-te de viaţa ta!

09.04.2020, 10:11
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*TU VREI
Tu vrei fericire? Vrei împlinire, bucurie? Vrei sănătate, bani şi iubire? Vrei să ai un sens al vieţii clar şi limpede? Vrei toate frumuseţile şi comorile acestei lumi? Atunci de ce eşti o victimă? De ce te plângi cât e de greu, în loc să îţi repeţi întrebarea \"ce pot face să găsesc soluţii la problemele mele?\" Tu cauţi soluţii şi evoluţie sau cauţi confirmarea că eşti praf şi că vei fi o persoană necăjită şi depresivă toată viaţa? Tu vrei iubire sau de fapt îţi place să suferi când eşti tratat ca un preş de şters picioarele de către parteneri? Pentru că iubirea şi un partener care îşi bate joc de tine, nu au ce să caute la un loc. Faptul că nu am haine frumoase şi de firmă, că merg cu troleibuzul sau că nu am prieteni nu înseamnă că nu sunt bun şi valoros. Ceea ce am în interiorul meu este ceea ce îmi dă o putere uriaşă care poate schimba totul în viaţa mea. Haine, maşină şi prieteni, precum şi relaţii de cuplu sau vocaţie pot avea, făcând nişte paşi concreţi pentru asta. Dar nu voi avea nimic dacă în interiorul meu NU ÎMI DORESC CU ADEVĂRAT ASTA.

06.04.2020, 14:22
+1 comentariu | 5 vizualizari
-----

inainte»
1/3

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate

sus
facebook youtube
bestwap
Barbatul trebuie cunoscut fara sa te miri de ceea ce descoperi. Cand dai de unul care e mai putin rau decat ceilalti, il iei, nu mai stai pe ganduri. (Marin Preda)