Mesaj public:

avatar pufulete: .somn.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- parfum_d3_cryn

ultima pagina»

*CORONAVIRUS
Salut, eu sunt Coronavirus! Mi se mai spune și Covid-19. Da, sunt chiar eu. Mă scuzați că am apărut atât de brusc în viața voastră în această formă. Sunt aici. De ce mă aflu aici? Să zicem că am venit pentru că am obosit să văd cum vă distrugeți singuri viețile. Eram obosit să văd cum tratați Planeta pe care viețuiți, să văd cum vă tratați unii pe alții. Eram obosit să asist la războaiele voastre, la conflictele, invidia dintre voi, ipocriza și egoismul vostru. Eram obosit să văd cât de puțin timp petreceți cu copiii voștri. Obosisem să vă văd cum vă plângeți de viețile voastre fără să faceți ceva să vi le schimbați...Eram obosit să asist la felul obsesiv în care vă doriți ultimul model de smartphone sau ultimul model de mașină. Mă săturasem să văd cât de puțin timp vă acordați unul altuia și mai ales cât de puțin timp acordați familiei...Știu, voi fi dur cu voi. Poate prea dur. Dar, sunt doar un virus. Prezența mea aici vă va costa vieți, dar trebuie să înțelegeți că este necesar să vă schimbați odată pentru totdeauna. Pentru binele vostru. Pentru binele omenirii. Mesajul meu este simplu: am vrut să opresc totul pentru a înțelege că viața este esențială, a voastră și a copiilor voștri...V-am strâns în case, alături de cei dragi. Poate astfel, veți înțelege lucrurile care contează cu adevărat. Poate așa veți înțelege ce importantă este o îmbrățișare, o strângere de mână, un dialog, o plimbare în parc sau o cină la restaurant cu prietenii. Sunteți toți la fel. Nu sunt diferențe între voi. V-am demonstrat că distanțele nu există, am parcurs mii de kilometri într-un timp relativ scurt. Eu sunt în trecere, dar ceea ce am creat în relațiile dintre voi, ar trebui să dureze o eternitate. Apreciați ceea ce aveți și faceți bine semenilor voștri. Trăiți-vă viețile într-un mod simplu. Bucurați-vă de natură și de lucrurile normale. Când veți sărbători eradicarea mea, eu voi fi deja plecat. Încercați, însă, să nu fiți buni doar în prezența mea. Adio!

30.03.2020, 20:37
+1 comentariu | 15 vizualizari
-----
*SFAT PARINTESC
Cindva tatal meu mi-a spus..Imi este teama de ziua in care vei pleca.Desi rareori ti-am spus.u meriti ce este mai bun.Nu neaparat ca esti fata mea,ci pentru ca sunt sigur ca te vei transforma intr-o fmeie frumoasa,Eu astazi te corectez,te invat,te sprijin si iti trag atentia pentru ca vreau sa fi o femeie indepandenta.Sa nu depinzi de nimeni,sa n- accepti compromisuri,sa nu traiesti cu un barbat doar pentru ca altfel nai ce manca.Sa nu suporti aroganta unui baiat pentru ca consideri ca doar atita meriti Aminteste-ti ca u meriti tot ce este mai frumos,meriti o floare ,o imbratisare,un alint,o surpriza.Ma uit in jur si imi tremura inima de grija,Inchid ochii si mi te imaginez plingind sau suferind..inima unui tate este la fel de sensibila..Eu astazi te pot proteja de ceilalti ,maine trebuie sa te protejezi singura si te rog sa-mi promiti ca o vei face.Te rog sa-mi promiti ca te vei descurca,ca nu vei depin de nimeni,ca iti vei spune punctul tau de vedere,ca nu te vei teme,..Vreau sa sti ca viata nu este usoara,trebuie sa alegi,trebuie sa pierzi,trebuie sa lupti.Totul pare greu,dar crede-ma ca intodeauna soarele se va intoarce dupa ploi si furtuni.Eu te vad cum nu te placi,cum parca ai schimba cv la tine,cum crezi ca nu esti destul de frumoasa.Ma supara vorbele tale cind spui ca ai nenumarate defecte.Barbatul care iti observa intai defectele nu-ti va aprecia niciodata calitatile.Cel care te ignora se va juca intodeauna cu sufletul tau.Tu sa nu le permiti asta.EU VREAU SA TE VAD ZIMBIND..

24.03.2020, 11:08
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*N-AI DREPUL SA MA JUDECI!
Nu ma cunosti,n-ai drepul sa ma judeci!N-am impartit acelasi drum la doi.Nu am urcat desculti acelasi munte.E mare departare dintre noi.Nu-mi judeca greselile facute,N-avem aceleasi lectii de-invatat,N-ai cum sa-mi vezi nici raniledin suflet Nici demoni cu care m-am luptat Nu ma privi de parca m-ai cunoaste,Pe chipul meu nu poti citi nimic.Inchisa este poarta catre mine.Iar ochiul ce-ti arunci, atit de mic.Mi-am infruntat zi dupa zi destinul.Si nu m-am plins chiar daca m-ia fost greu,N-am judecat pe cel de linga mine,Si nu l-am maniat pe Dumnezeu.Am navigat pe mari involburate.Cind u priveai adesea de pe mal,Nu judeca de sti ca nu se poate,A pune intre noi doi semnul EGAL!

23.03.2020, 17:59
+1 comentariu | 7 vizualizari
-----
*DE CE
De ce ravnim dupa averi si lucruri??Cind viate e facuta sa te bucuri.Dc ne facem planuri pentru maine??Cind azi noi traim doar pentru paine.Dc vrem apa de pe unele planete??Cind totul e aici cind ne este sete.Dc numai avem rabdare??Cind ne -ntalnim cu orisicare.Dc mintim pe cei din jur??Cind adevarul este cel mai pur.Dc uram surorile si fratii??Cind toti am fost creati s-avem relatii.Dc calatorim in lung si-n lat??Cind la noi in suflet n -am umblat..Dc ne chinuim ca sa citim in stele??Cind vorba Domnului e mai presus de ele..Dc traim in graba si-n zadar?? Cind Maine poate nu-i in calendar....DE CE???

22.03.2020, 20:42
+1 comentariu | 6 vizualizari
-----
*ADEVARUL
\"Mi-am facut o groaza de dusmani datorita faptului ca nu stiu sa mint si le zic adevarul in fata..Poate e prea dureros pentru ei si nu il accepta.. Asa sunt eu si asa voi ramane mereu...ONEST

22.03.2020, 10:28
+1 comentariu | 8 vizualizari
-----

inainte»
1/2

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate