ciprian-ionut: Daruieste-i persoanei pe care o iubesti: aripi pentru a zbura, radacini pentru a se intoarce si motive pentru a ramane. :)
depune mesajMesaj public:

avatar unbaiatxxz: .hh.o nebunatica?.hh.una fara retinere?


bestwap.ro
Blogul membrului:
- nyctophilia_

ultima pagina»

*#FrânturiDeDorDeNoi ❤️
Din prea tăcut, tăcutu-i încă rece ❄️... Ca un fior al vorbelor nespuse .fl. acoperit de timpul care trece, cu amintiri... uitărilor seduse .love4. Nu-mi alunga din umbra ta sărutul! ... El te adoră fără nici-o vină! 😣 In taina lui se naşte începutul. E freamătul din zori, de ziuă plină ✨ A doua inimi... ce caută pribege 💞 Surâsul din tăceri si nemurire .fl. Durerilor alint, nescrisă lege....E doar sămânţa, crudă, de iubire .love4. Primeşte-mă, prin el, acolo unde, Neocupat, mai este încă locul... Nu te feri, n-ai sa te poti ascunde!🔥 Iubirea arde, mistuie...ca focul .vis.

azi, 01:42
+6 comentarii | 13 vizualizari
-----
*#SearaDeSeara ❤️
Vreau să te aprind, seară de seară.love. Chiar dacă mă fac scrum și o să doară 🔥 Durerea pierde zi de zi în lupta corp la corp... Avem insomnii pentru că nu avem somn .vis. Am spus că vreau să te aprind seară de seară .love. Chiar dacă mă faci scrum și o să doară🔥 Și iarăși stăm până în zori, zori, zori, zori .love. Și așteptăm s-apară norii, norii, norii, norii .vis. S-avem din ce cădea... Căzând să te cuprind .vis. Știi, când stelele în ochi se aprind, Și....vis.nu mai simt nici ploi, nici vânt ...Știi .love. e căldura ta în inima mea .love4. Zilele există doar ca să despartă nopți ✨ O să te țin treaz, până nu mai poți.lov10. O să rog răsăritul să se rețină puțin, că timpu` o să stea cu noi la un pahar cu vin .vis. Ești cartea mea iubită, ieșită din tipare .love. Noi încălcăm zâmbind legile morale... Eu las amprente pe tine, tu ștergi hotare.love. Noi facem doar ce simțim, ouhhh... .vis. https://youtu.be/Y2eCXCITHzc .love.

20.09.2020, 13:56
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*#nothingness
Mă stinge tăcerea, mă arde cuvântul... Mă-nalţă văzduhul, mă-ngroapă pământul 🖤 În brazde de cuget, în susur de ape .fl. Suspină şi gândul, suspin e în toate...Şi cad mii de fluturi din dor de lumină ✨ Răpuşi de-ntuneric, de griji şi de vină! ... Bătaie de aripi în umbră apune 🖤 Când nori de tristeţe mă strigă pe nume... Doar ochii tăi tandri mai pot să-mi arate, că sigur iubirea există în toate! Şi poate de-aceea alerg înspre tine .love4. Când teamă îmi este că nu vei fi mâine... Îmi strigă tăcerea, îmi plânge cuvântul, în suflet mi-e rece şi bântuie vântul... Atunci când nu eşti, universul dispare ✨Cad stele din cer şi lipsa ta doare...

19.09.2020, 14:42
+2 comentarii | 5 vizualizari
-----
*#thoughts
Gânduri chinuri, gust de vinuri... Scuze, poate si acuze ❤️ Sarutari, frumoase buze....pup20. Noapte, soapte... Tot si toate ❤️ Dimineata, alta viata... Un suras, incet am pus, ``tine``-n mine, soare sus.fl. Te iubesc! Pare firesc... Simt, nu mint... Si te doresc! ❤️ Spui sa tac, nu ma complac... Trupuri ruguri, stele mii ✨ Eu ajung si tu imi vii .vis. Mângâieri, iti dau si-mi ceri....vis. Spune maine, al meu nume, Univers in mine pune! ❤️ Iubire-ti cer, nu tac! Dar sper... Chiar atât de efemer, e al dragostei mister? ❤️ Vine, pleaca... O sa treaca? Si daca iubesti, ce daca? .fl.

28.08.2020, 14:28
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*#exode
Să nu te mai prefaci că nu te doare, atunci când luna nu mai stă pe lângă noi ✨ Și nici atunci când nopțile din întâmplare, Ne-înnoadă în brațe din instinct pe amândoi .vis. Știu că mă cauți cu privirea peste tot ! Te-am prins, vicleanule, căutându-te în ochii mei .vis. Tu vrei, iertarea mea să-ți fie în rană antidot 🖤 Dar și eu vreau la rându-mi, vindecarea ei.🖤 Ne torturăm ca doi copii mândria în tăcere... Dar de fapt scrijelim, iertarea în genunchi 🖤 Ne doare orice secundă care moare, piere! ✨ Fără să mai fim ramurile din același trunchi.🖤 În noapte te-am zărit rătăcitor in stele .vis. Îmi rosteai numele în soapta din același vis ✨ Pe-un val îmbrățișați pluteam cu vântu-n vele, Și Luna ne zâmbea în zări, cărări spre luminiș .vis. Ne cheamă-n așternuturi petalele de flori.fl. Pe-aripile de fluturi plutim înspre neștire... Ne-au înflorit iar macii, parfumuri de fiori .vis. Te sorb din nou IUBITE, din Cupa de Iubire .vis. Cât dor și pasiune, în dragostea de-apoi! .vis. Timpuri adolescente în palme încolțim, în reveniri adulte flămânde de nevoi.love. E iarăși prima dată când Noi Doi ne iubim....vis.

azi, 01:36
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----

inainte»
1/13

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate