Mesaj public:

avatar afurisitw: Vrio femeie singura din germania este?


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ nikoll_

«prima pagina | ultima pagina»

*..sfarsit de poveste
Vroiam sa plec,nu reuseam sa regasesc motivele ce odata pareau atat de evidente.Da,l-am iubit.Era o apasare lunga intre noi!Parea satul de viata,incat nu se mai bucura de lucrurile marunte.Era un gol intre noi,atat de adanc incat producea un ecou infundat.Am iubit la el tot ce nu eram eu.L-am numit mereu salvarea mea de mine..de demonii mei,un loc unde ma refugiam si ma simteam in siguranta,dar in care de multe ori nu ma regaseam.Noua ne-a lipsit pasiunea dintre noi si dasta am gresit la final..

09.01.2016, 18:48
+niciun comentariu | 10 vizualizari
-----
*La Multi ani !
Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul nou e o carte deschisa cu retetele succesului,alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere ! La Multi ani ..

31.12.2015, 21:56
+niciun comentariu | 24 vizualizari
-----
*..te voi cauta
Te voi cauta in vise,si prin ganduri,amintiri!Prin povestile nescrise,printre lacrimi si priviri!O sa fii prea mult departe,unde eu sa nu te-ajung,de tine sa nu am parte,plangi si tu,dar si eu plang!Ne vom cauta-n zadar,nu vom fi nici eu,nici tu!Ne-a dat viata doar suspine,si un dor amar ne-a dat,am cerut zile senine,si-un zambet adevarat!

28.12.2015, 23:48
+1 comentariu | 20 vizualizari
-----
*Vorbesc..
Vorbesc de tine, cu cerul si cu marea! Cu lacrima ce vine, cu uitarea! Mi te-aduce vantu,si valuri mi te-aduc! Uneori cuvantul.. toate spre tine ma duc ! .. Vorbesc , straine si singura cateodata ! Inima mi-ai slabit-o, i-ai luat puterea toata ! .. M-as duce spre pustiu,in urma sa las totul! De tine sa nu mai stiu,sa ingrop tot trecutul!Sa fiu mai aproape,de cer,de Dumnezeu!Tot dorul meu sa crape,sa crap poate si eu!Asa eu as scapa,de rautati,de patimi!Doamne de as crapa,s-ar sterge a mele lacrimi

27.12.2015, 23:00
+niciun comentariu | 43 vizualizari
-----
*o zi minunata
Sper ca ziua de azi ,sa-ti fie la fel de speciala ca tine! Poate soarele o sa-ti aduca energie noua azi, poate ploaia va spala grijile tale,poate vantul v-a sufla liniste in sufletul tau,poate te vei plimba usor prin ploaie si se v-a intrezari o raza ce-ti v-a incalzi sufletul ! Dar orice ai face azi, eu iti doresc sa ai o zi cat mai minunata , alaturi de cei dragi sufletului tau !

24.12.2015, 10:40
+niciun comentariu | 7 vizualizari
-----

«inapoi | inainte»
22/23

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate