Mesaj public:

avatar antonio80: neatza! care femeie vrea sa vb?


bestwap.ro
Blogul membrului:
- nikoll_

«prima pagina | ultima pagina»

*Vorbesc..
Vorbesc de tine, cu cerul si cu marea! Cu lacrima ce vine, cu uitarea! Mi te-aduce vantu,si valuri mi te-aduc! Uneori cuvantul.. toate spre tine ma duc ! .. Vorbesc , straine si singura cateodata ! Inima mi-ai slabit-o, i-ai luat puterea toata ! .. M-as duce spre pustiu,in urma sa las totul! De tine sa nu mai stiu,sa ingrop tot trecutul!Sa fiu mai aproape,de cer,de Dumnezeu!Tot dorul meu sa crape,sa crap poate si eu!Asa eu as scapa,de rautati,de patimi!Doamne de as crapa,s-ar sterge a mele lacrimi

27.12.2015, 23:00
+niciun comentariu | 43 vizualizari
-----
*o zi minunata
Sper ca ziua de azi ,sa-ti fie la fel de speciala ca tine! Poate soarele o sa-ti aduca energie noua azi, poate ploaia va spala grijile tale,poate vantul v-a sufla liniste in sufletul tau,poate te vei plimba usor prin ploaie si se v-a intrezari o raza ce-ti v-a incalzi sufletul ! Dar orice ai face azi, eu iti doresc sa ai o zi cat mai minunata , alaturi de cei dragi sufletului tau !

24.12.2015, 10:40
+niciun comentariu | 7 vizualizari
-----
*Atata liniste..
Atata liniste in jur , de-mi pare ca aud izbindu-se de geam razele de luna..

23.12.2015, 23:39
+niciun comentariu | 7 vizualizari
-----
*..;)
Omul care te merita este cel care vede ce dezastru esti uneori,stie ce dispozitie schimbatoare ai, cat de greu ai este sa se inteleaga cu tine de mai multe ori,dar tot te vrea in viata lui..

17.12.2015, 21:38
+1 comentariu | 39 vizualizari
-----
*...
Cel mai frumos ,,noapte buna,, nu este cel care e spus doar pentru ca ziua s-a terminat , ci este cel care e rostit sau scris de catre acel cineva al carui ultimul gand inainte de culcare esti chiar tu..

15.12.2015, 21:28
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----

«inapoi | inainte»
17/18

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate