Mesaj public:

avatar unikatulxp: buna ziua.w.ce faceti?


bestwap.ro
Blogul membrului:
- nikoll_

ultima pagina»

*Momente
Viata nu este intotdeauna cum ne-o dorim, dar o traim cum putem mai bine. Nu exista viata perfecta, dar exista momente perfecte......

06.10.2019, 22:59
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*Cand nu mai pot... mai pot putin😐
Cineva imi spune adesea: esti o femeie puternica, doar ca eu ma uit la el si un zambet usor imi atinge ochii. Sunt puternica? Nu sunt puternica, imi dau putere, ma apuc de un colt de curaj si imi imbrac instinctul, ma uit atenta la orizontul meu si sunt plina de speranta. Plang lacrimi de furie, dar apoi zambesc inapoi la viata. Imi urmez cele mai bizare vise, desi vor ramane putine. Iau esenta fiecarui moment pentru ca invatatura lor va da un sentiment de adevar experientei mele. Cad, ma ridic si imi continui calatoria. Ma agit adesea ratacind fara rost pe strazile acestei lumi care imi apartin putin, imbratisez suflete care cu propria lor iubire ma injunghie, dar am invatat sa iubesc si sa multumesc pentru fiecare moment trait. Pentru ca fiecare dintre ele m-au facut ceea ce sunt! Incapatanarea unui suflet inchis in corpul unei femei, din care scot intotdeauna puterea de a ma ridica si de a lupta. Viata este o lupta si eu vreau sa o traiesc luptand.

03.10.2019, 09:58
+1 comentariu | 9 vizualizari
-----
*πŸ’₯πŸ’₯
Un prieten pe net..este cel care te ajuta sa-ti descoperi goliciunea sufletului fara a fi nevoie sa o vada cineva. De multe ori ceea ce iti trimite, ajunge chiar in momente de singuratate sau tristete....si pentru simplu fapt ca-ti trimite in fiecare zi cate ceva....iti arata ca-i pasa de tine, ca esti totusi cineva...si in acel moment uiti ca esti ..poate singur si trist...!

02.09.2019, 19:53
+1 comentariu | 23 vizualizari
-----
*πŸ™‚
Tacerea,este refugiul celor ce dau valoare cuvintelor...

22.08.2019, 22:19
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----
*Amanam si regretam..
Cred ca noi, oamenii ne-am nascut cu amanarea in sange, in A.D.N, tatuata pe suflet. Doar asa imi pot explica faptul ca amanam, amanam si amanam pana cand devine prea tarziu. Cat de naivi suntem! Traim de parca am avea timp nelimitat la dispozitie. Ne consumam timpul, nervii, energia pe fleacuri, iar chestiile cu adevarat importante le lasam pe alta data.Cel mai grav este faptul ca nu amanam cuvintele, gesturile, gandurile urate, ci pe cele frumoase. Ne grabim sa le spunem celor dragi cuvinte care sa raneasca, in schimb le amanam pe acelea care vindeca.Ne grabim sa le reprosam oamenilor cand gresesc, in schimb amanam sa le aratam si varianta corecta.Ne grabim sa spunem ca uram, in schimb amanam sa spunem ca iubim. Ne grabim sa judecam, dar amanam sa intelegem. Ne grabim sa jignim, dar amanam sa ne prezentam scuzele.Ne grabim sa ranim, dar amanam sa vindecam. Si la final... La final ajungem sa regretam nu tot ce am facut, ci exact ceea ce nu am facut. Regretam sansele pierdute, regretam dragostea nemanifestata, regretam cuvintele nespuse, regretam imbratisarile ratate.

14.08.2019, 08:25
+2 comentarii | 22 vizualizari
-----

inainte»
1/17

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate