Mesaj public:

avatar ovydyu29: Buna


bestwap.ro
Blogul membrului:
- nikoll_

ultima pagina»

*Avem timp pentru toate, mai putin pentru noi..
Ne pierdem printre oameni si alegeri. Privim prea mult in jos si uitam de Cer. Ne este dor, ne doare, iar timpul trece. Uitam ca viata nu e o lupta, ci o sansa de a deveni umani. Nu mai avem incredere in suflete, ne ranim si asteptam sa cada celalalt, de parca viata este despre cine ramane in picioare. Ne e teama sa privim inspre noi, fiindca nu ne mai ramane timp de suflete. Numaram secundele, iar timpul se joaca cu vietile noastre. Visam doar cand dormim, iar cand ne trezim ne aruncam in realitati dure. Nu mai numărăm stelele, fiindcă uitam de Cer. Ne e dor de trecut, uitam sa ne fim in prezent, iar de cele mai multe ori ne e teama de viitor. Judecam alegeri, zambete si gesturi. Am ajuns sa ne judecam durerile si lacrimile, de parca stie cineva cum ti-e sufletul cand iti asezi capul pe perna. Nu mai stim sa fim umani, fiindca nu mai avem timp de suflete.

ieri, 21:31
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Am ales VIATA
Alegand speranta m-am regasit pe mine cea din trecut, cea pe care am dorit sa o uit, sa o las undeva in urma.Alegand prezentul m-am detasat de regretele si dezamagirile trecutului, un trecut care m-a schimbat si m-a transformat complet.Alegand viata si necunoscutul am intins mainile catre viitor, un viitor despre care imi place sa gandesc ca va fi bland, colorat, plin de iubire si armonie.Alegand iubirea si iertarea mi-am acordat o sansa noua, o a doua parte din romanul vietii mele pe care-l scriu zi de zi , clipa de clipa.Alegand sa aleg si sa nu fiu constransa de nimeni si nimic am castigat un lucru nepretuit - dreptul la viata.Acum pot sa fac lucruri care mi se pareau neobisnuite, sa iubesc oameni unici prin felul lor de a fi, sa accept lucruri si sa inteleg sentimente carora nu le dadeam importanta.Acum viata nu-mi mai este umbrita de norii neincrederii, iar primavara ... nu mai trezeste in sufletul meu melancolie si tristete ca altadata. Ma simt cumva un nou ” eu ” , renascuta din cenusa propriilor greseli, transformat intr-o femeie puternica, calda, iubitoare, increzatoare.Alegand sa cred si sa ma incred in puterea si iubirea lui Dumnezeu am cunoscut implinirea. Sunt un om obisnuit dar unic prin felul sau. Si ma iubesc pentru ceea ce am devenit astazi. Si sunt recunoscatoare fiecarei clipe care a reusit sa-mi coloreze sufletul, fiecarui moment in care am simtit binecuvantare si iubire..

22.06.2019, 20:57
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*Multa lume, putini oameni
Sunt oameni carora nu le pasa cat esti de frumoasa, cat esti de desteapta, cat de bine te imbraci sau cate capete intorci. Sunt oameni carora le pasa doar daca poti ramane dreapta atunci cand toate iti sunt impotriva si daca iti poti tine capul sus cu demnitate in orice imprejurare. Pentru ca, din pacate, traim intr-o lume in care toti sunt frumosi di destepti, toti se imbraca bine si intorc priviri, dar foarte putini mai stiu sa fie demni.

20.06.2019, 22:06
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*Viata pe repede inainte..
Priveam o stea cum se stinge in noapte. Am stat cu privirea atintita spre ea ore in sir pana, intr-un final, s-a stins. S-a dus. Si m-am gandit…nu o fi asa si viata noastra? O licarire in infinit? Azi esti aici si maine…maine unde esti? Oare maine o sa mai licaresti? Si daca da, o s-o faci la fel de puternic? Oare, nu cumva, te stingi putin cate putin in fiecare zi ,pana intr-o zi cand te stingi de tot? Nu esti cu nimic mai diferit decat o stea.Treci prin viata stralucind indraznet la inceput, dar intr-un final puterile te lasa si pur si simplu te stingi, te duci. Ce ramane in urma ta? Ce o sa-si aminteasca cei care te-au vazut? Ai stralucit frumos? Ai bucurat universul cu prezenta ta sau pur si simplu ai fost si atat?

18.06.2019, 14:45
+3 comentarii | 19 vizualizari
-----
*Zau ☺
Oricat de puternici am fi sau am vrea sa parem, in interior suntem de fapt niste copii care au nevoie de protectie si iubire, care vor sa fie imbratisati si apreciati. Suntem niste sensibili care vor sa le fie sterse lacrimile si intelese durerile. Si care vor să le fie plantate zambete pe fata si liniste in suflet.

16.06.2019, 21:45
+2 comentarii | 18 vizualizari
-----

inainte»
1/15

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate