Mesaj public:

avatar geoorgee: []


bestwap.ro
Blogul membrului:
- nikoll_

ultima pagina»

*Ce vreme , ce vremuri..
Vremurile sunt urate, spun oamenii. Dar daca ei ar trai frumos si vremurile ar fi frumoase. Noi suntem vremurile...

26.11.2019, 10:48
+1 comentariu | 6 vizualizari
-----
*Cu zahar sau fara?
Am o problema cu usile. Nu le inchid niciodata definitiv, mai degraba le las intredeschise.E un defect, cred.Sau poate lipsa de curaj.Las destinul s-o faca pentru mine.Pana la urma, cine sunt eu sa hotarasc cine trebuie sa iasa definitiv din viata mea? Cine vrea sa apuce alta cale, trebuie s-o faca singur,incet. Pas dupa pas, alegere dupa alegere.Asa ca, las usile intredeschise.Nu se stie niciodata poate intr-o zi, cineva iesit din viata mea trece prin fata usii si, vazand deschis, doreste o cafea.Si daca a trecut destul timp,destul orgoliu si destula durere, poate il voi intreba ... cu zahar?

17.11.2019, 20:12
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Gand de seara..
In ochii mei nimic nu are valoare mai mare decat omenia si respectul.Cel mai urat gest in ochii mei este ignoranta.Atunci cand cineva crede ca te pedepseste prin tacere, si asta pentru ca nu este capabil sa spuna clar in cuvinte ce il doare si care e motivul ignorantei si asa zisei pedepse, de fapt se pedepseste pe el insusi. Unii o fac din egoism, altii pentru ca se considera superiori altora, iar altii pur si simplu din rautate.Eu spun doar atat.Pe aceasta lume nimeni nu poate pedepsi pe nimeni, si ca fiecare pedeapsa de acest gen se intoarce inapoi la cel care o aplica si asta pentru ca oamenii isi pierd increderea in toti cei care trateaza cu ignoranta, ura si egoism alta persoana.Te deranjeaza ceva? Vorbeste frumos, explica-te! Vrei ceva? Cere cu respect.Ai nevoie de ajutor? Spune.Sa nu crezi ca cineva iti poate ghici gandurile, iar daca stai bosumflat si suparat de unul singur separandu-te de cei din jur, cineva iti va citi gandurile si iti va sari in ajutor. Te pedepsesti pe tine insuti, crezand ca ignoranta ta pedeoseste pe altcineva. Nimic mai gresit. Pana la urma fiecare om are limita lui de rabdare, si nimeni nu va fi dispus sa iti suporte comportarea si fitele.Fii cinstit cu cei din jurul tau si mai ales cu tine insuti, si atunci indiferent cat de grele si de mari sunt problemele tale, oamenii te vor iubi neconditionat.Iubirea nu are limite si nu cunoaste nimic din ceea ce se cheama schimbare in rau. Fii un om bun si viata ta va fi mereu frumoasa.Joaca mereu cu cartile pe masa...

10.11.2019, 19:47
+1 comentariu | 9 vizualizari
-----
*Momente
Viata nu este intotdeauna cum ne-o dorim, dar o traim cum putem mai bine. Nu exista viata perfecta, dar exista momente perfecte......

ieri, 22:59
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*Cand nu mai pot... mai pot putin😐
Cineva imi spune adesea: esti o femeie puternica, doar ca eu ma uit la el si un zambet usor imi atinge ochii. Sunt puternica? Nu sunt puternica, imi dau putere, ma apuc de un colt de curaj si imi imbrac instinctul, ma uit atenta la orizontul meu si sunt plina de speranta. Plang lacrimi de furie, dar apoi zambesc inapoi la viata. Imi urmez cele mai bizare vise, desi vor ramane putine. Iau esenta fiecarui moment pentru ca invatatura lor va da un sentiment de adevar experientei mele. Cad, ma ridic si imi continui calatoria. Ma agit adesea ratacind fara rost pe strazile acestei lumi care imi apartin putin, imbratisez suflete care cu propria lor iubire ma injunghie, dar am invatat sa iubesc si sa multumesc pentru fiecare moment trait. Pentru ca fiecare dintre ele m-au facut ceea ce sunt! Incapatanarea unui suflet inchis in corpul unei femei, din care scot intotdeauna puterea de a ma ridica si de a lupta. Viata este o lupta si eu vreau sa o traiesc luptand.

03.10.2019, 09:58
+1 comentariu | 12 vizualizari
-----

inainte»
1/18

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate

sus
facebook youtube
bestwap
Pana si cei care spun ca totul este predestinat si ca nu putem schimba nimic se uita in stanga si-n dreapta inainte sa treaca strada. (Stephen Hawking)