Mesaj public:

avatar these-days: Ce este mai important la un barbat: partea fizica sau cea mentala?.gand6.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- nikoll_

ultima pagina»

*14 octombrie
14 Octombrie este zi de sarbatoare pentru ieseni, pentru noi romanii.Indiferent de ce se organizeaza, Sfanta ne asteapta sa venim sa o vedem in aceasta perioada si sa aducem fiecare o multumire, o floare, o rugaciune si sa ne aratam recunostinta si bucuria pt ca o avem aici langa noi.Asa cum un prieten drag ne asteapta sa petrecem alaturi de el de ziua lui, ma gandeac ca si Sfanta asteapta sa ii fie casa plina de musafiri chiar daca sunt din iasi sau din alte locuri.Mergeti la Sfanta exact in aceasta perioada pt ca acum este ziua ei, macar pana la zidul Mitropoliei si puneti o floare acolo ca semn de multumire si marturisire a credintei.

09.10.2020, 22:49
+1 comentariu | 8 vizualizari
-----
*💥
Ne va fi mereu dor de oamenii care ne-au iubit cu adevarat si care au fost buni cu noi.

08.10.2020, 10:12
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*Trist
Cateodata imi place sa ma opresc pe o banca si sa privesc la chipurile oamenilor din jur. Stiti ce vad? Stres, ingrijorare, graba si multa tristete,e numai circ in jurul nostru ,ne mintim sperand ca vom avea un trai mai bun...

27.09.2020, 21:25
+1 comentariu | 21 vizualizari
-----
*Intrebari
Am auzit ca adevaratele iubiri nu se sfarsesc.Dar le putem ,oare trai separat ?Doi oameni care se iubesc isi pot continua viata fiecare intr-o viata proprie ? Putem fi oare promisi pentru o alta viata ?Se pot doi oameni desparti dorindu-si binele unul altuia? Daca eu nu ti-am fost bine...as vrea sa stii ca te iubesc atat de mult incat sa iti vreau binele pentru totdeauna.Sa fii bine indiferent unde ai fi ,indiferent langa cine ai fi.As vrea sa fii intampinat cu toata iubirea pe care nu am stiut sa ti-o ofer,dar pe care ti-o doresti si o meriti atat de mult. Ma sufoc si ultimul cuvant pe care vreau sa risipesc aerul este numele tau ,ca intr-o ruga catre singurul om care m-ar putea salva.Poate mi se intampla asta pentru ca nu aveam nici un drept sa te iubesc.Acum locul tau in inima mea este ca un loc Vip intr-o loja la spectacolul vietii ,ramane liber.Pentru ca nimeni nu il va ocupa niciodata,sunt doar o moneda ratacita in fantana dorintelor tale.Pentru toate clipele cand te-ai simtit neinteles ,pentru toate momentele cand te-ai simtit neiubit ,pentru intreg timpul cand langa mine te-ai simtit singur iarta-ma !

23.08.2020, 22:28
+2 comentarii | 26 vizualizari
-----
*..
Rasfoieste-ti amintirile,nu pentru a afla unde,ce si cat ai gresit,ci pentru a revedea cat de frumos ai iubit..

31.05.2020, 22:28
+2 comentarii | 15 vizualizari
-----

inainte»
1/24

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate