Mesaj public:

avatar andrey33: Buna fetelor, doritoarele sunt asteptate pe privat


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ nikoll_

ultima pagina»

*Traieste clipa ..
Nu vom ramane vesnic tineri.Nu vom fi mereu fericiti.Uneori ne raman doar amintirile a ceea ce am simtit, a ce am facut.Nu vom avea alaturi de noi mereu aceiasi oameni. Asa ca traieste fiecare clipa, ia ce e mai bun de la viata.Si fa-ti amintiri,multe amintiri, pe acestea nu ti le poate lua nimeni.

ieri, 22:44
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*.br3.. ziua imbratisarilor
Ma imprumuti cu o imbratisare?!Ca-i ziua imbratisarilor, sa stii!Promit ca nu raman datoare.Si ti-o restitui cand ne-om intalni!Nu sta ingandurat..Cum am sa fac si cum o vei primi!Nu stiu dac-ai simtit vreodata.Dar eu, te-mbratisez in fiecare zi! Imbratiseaza-ma! Caldura sa iti simt...Si sa sarbatorim chiar si de la distanta!Cu vorbe bune-n loc de tort, sa ne servim.Si sa ne bucuram, in fiecare zi, de viata! .br3..br3..

21.01.2020, 21:06
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Ganduri..
Aseara, tarziu, mi-am sarutat umbra.Era trista si-o durea uimirea.Ma intreba nedumerita,de ce rataceste de ani buni,de ce nu are si ea un Soare.Cu mana tremurand,am mangaiat-o și i-am adus surasul.Nedumerirea i se citea-n priviri,iar pleoapele-i ascundeau o multime de temeri.Aseara,tarziu,mi-am intrebat umbra,ce cauta mereu in preajma mea.I-am spus de multe ori ca mi-as dori sa fiu cu mine si atat.Singuratatea doare...a ingaimat si dusa a fost. Si a luat cu ea uimirea si lacrimile si tot ce-a mai gasit prin preajma mea.

16.01.2020, 21:21
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Eram eu..
Eram frumoasa, dar nu ca femeile acelea din reviste. Eram frumoasa pentru puterea de a face pe cei din jur sa zambesca, chiar daca eram trista. Eram frumoasa in adancul sufletului meu…

07.01.2020, 23:17
+niciun comentariu | 7 vizualizari
-----
*Intrebari , momente.. stari
Te intrebi adesea daca faci bine tot ce faci, daca te ridici la inaltimea unor standarde impuse de altii sau daca esti suficient de buna pentru anumiti oameni.Cateodata te subestimezi si iti gasesti vini care de fapt nu iti apartin.Ii privesti pe ceilalti de parca fiecare dintre ei s-ar afla cu cel putin câteva trepte mai sus decat tine si nu ai puterea sa urci pana la ei.Dar esti naiva.Si nu e un defect.Nu mereu.Uneori e o calitate.Multi dintre acei oameni care crezi tu ca sunt minunati si ca le lipsesc defectele, se intampla sa iti fie inferiori, iar sentimentele tale sa fie cele care te influenteaza sa gandesti asa.Pentru ca sufletul nu ia in seama defectele oamenilor.Desi ar fi bine sa o faca. Ajungi sa te intrebi daca ii meriti pe cei pe care ii iubesti si te framanti in nesiguranta.E al dracului de greu sa nu ai certitudinea ca esti suficient de bun pentru acei oameni pe care ii iubesti cu tot sufletul si din toata inima.Tocmai aici e secretul, daca iubesti sincer, curat si dezinteresat, cu siguranta meriti din plin tot ce ti se ofera.Poate intrebarea corecta este daca ei te merita pe tine, nu daca tu ii meriti pe ei.Avem tendinta sa ne lasam orbiti de propriile sentimente si ajungem ntr-un moment dat in care ne dam seama ca doare.Indiferenta celuilalt, distanta care s-a creat intre timp sau simplul fapt ca omul langa care te afli nu este atat de bun si de potrivit tie pe cat ai crezut ca e.Fiecare dintre noi se intreaba la un moment dat daca isi merita omul de alaturi.Insa nu ar fi rau sa ne intrebam macar o data daca si cei de langa noi ne merita...

04.01.2020, 20:39
+1 comentariu | 7 vizualizari
-----

inainte»
1/19

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate