Mesaj public:

avatar steff_tm: f


bestwap.ro
Blogul membrului:
- nikki_c

*I needed you.
I needed you to calm me down, to hold my hand, to wipe the tears from my cheeks, to pull me into one of those huge, warm hugs of yours and squeeze the sadness from my body like a wrung out sponge. I needed you to listen. I needed you to try to understand. I needed you for a thousand little moments of fear and frustration, to brush the hair back from my face and promise me that I was stronger than it seemed and that I would get through this.But you weren’t there.

08.03.2018, 21:18
+1 comentariu | 5 vizualizari
-----
*Fericirea durează al dracului de puțin...
Cred că toți oamenii pe care i-am întâlnit și i-am iubit de-a lungul vieții și-au lăsat amprenta asupra mea. De la unii am învățat să iubesc și să râd, să iert și să îmi urmez visurile. De la alții am învățat să merg mai departe, să îi las pe ceilalți să plece, să nu mă înfior de singurătate. Am învățat că, uneori, fericirea durează al dracului de puțin și că timpul nu vindecă doruri… Nici răni… Și am învățat că viața merge înainte, oricum, chiar și fără aceia pe care îi vedeam alături de mine pentru totdeauna.

14.01.2018, 23:00
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*Inspirație – Carla’s Dreams – Beretta
Ea fuge spre iubirea aia ideală, eu abia mă târăsc pentru un singur gram, crezând că acel gram ne va fi suficient. Așa-s eu, mă mulțumesc cu puținul obținut prin efort … puțin. Ea fuge spre visurile noastre comune, iar eu stau pe loc și le las să treacă pe lângă noi, pentru că nu am rezistența necesară să duc un maraton înspre realizarea acelor visuri, himere. Ea nu se mai oprește din îmbrățișat, pe mine mă dor mâinile după primele două cuprinderi de trup. Și le las moi, reci, distante. Știu că merită mai mult, dar atât pot oferi acum. Ea mă sărută cu foc, în timp ce mie îmi amorțesc buzele. Are energie cât 100 de mine. De asemenea, ea a făcut mai mult ture pe stadionul iertării decât am făcut eu. Asta pentru că eu am fost mai bun la aruncarea suliței … fix în inima ei. Ce sportiv slab sunt! Ah, și la ridicatul greutăților sunt mai bun decât ea, doar că eu le scap pe picioarele noastre și iar provoc durere. N-am forța ei, n-am determinarea ei, ce să fac? De multe ori, a încercat să mă tragă după ea, dar n-am putut ține pasul nici măcar așa. După primii metri am început să gâfâi și să îi îngreunez drumul spre fericire. I-am spus că mă așez pe pământul rece și o voi aștepta să și le împlinească. Iar, mai apoi, putem să ne continuăm plimbarea, pentru că plimbându-mă prin viață nu obosesc. Desigur, nu i-a plăcut atitudinea mea și, deseori, în astfel de situații, îmi reproșa că sunt comod, leneș, că nu pot ridica nici măcar un deget pentru iubirea noastră. Ea este linia mea de finish. De fapt, fericirea ei încerc să o ating, doar că mi-e aproape imposibil pentru că nu sunt deloc sportiv. De câteva ori, înainte de somn, m-am gândit să predau ștafeta unuia care poate să o atingă. Însă, într-o zi, din frica de a nu o pierde, am început să mă antrenez – aruncam sulițele din ce în ce mai departe de sufletul ei, ridicam greutățile noastre și le puneam la locul lor, departe de noi, puteam să fug și chiar să ajung la visurile noastre. Și când ajungeam, le împlineam, iar ea era din ce în ce mai fericită. Și am ajuns să ating linia de finish aproape în fiecare zi. Am reușit să rezist pentru maratonul ăsta al iubirii, ce va dura o viață întreagă.Toate astea datorită fricii de a pierde. Nu o cursă, ci o persoană.

08.01.2018, 22:45
+1 comentariu | 9 vizualizari
-----
*Să o exciți și la nivel cerebral …
asta-i treabă de bărbat matur. Dacă mulți bărbați știu să-și vâre o mâna în chiloții femeii, nu toți știu să o satisfacă la nivelul superior. Că-i mai complicat și necesită alt tip de potență de care, să fim serioși, dispun mai puțini decât cei cărora încă li se ridică. Nu-i deloc simplu să-i duci sinapsele la orgasm, că degeaba tot bagi și tot scoți, dacă-s prostii și chestii ieftine. De ele, e sătulă. De fapt, în cea mai mare parte a timpului, doar de asemenea lucruri a avut parte. Mai rar a întâlnit câte unul care să o dezbrace și intelectual, nu doar de haine. Trebuie să știi cum să o iei, unde să-i plantezi cuvintele, cum să-i mângâi emisferele – când cea stângă, când cea dreaptă, că-s diferite. Să știi cum să-i vorbești când încă nu ați ajuns în pat. E treabă grea, mon cher! Trebuie să o atingi cât și cum trebuie. Nu mai mult, nu mai puțin. E nevoie de precizie elvețiană, nu ca-n pat când mai dai pe lângă. Aici, la nivel cerebral, este totul sau nimic. Nu ține expresia ”merge și așa”. Ori poți, ori pleci și te duci la cele mai ușor de satisfăcut. Să o exciți mintal ai nevoie de tot ce-i mai bun din tine, trebuie să știi cum să potrivești ritmul, intensitatea, strângerile, palmele peste, profunzimea. Trebuie să știi cum să-i sădești pasiunea, dorințele. Trebuie să știi cum să-i explorezi și cele mai întunecate colțuri ale minții, fără să-ți fie teamă că nu vei ști drumul înapoi. Ei, dacă reușești să o satisfaci, te pot asigura că vei avea lângă tine o femeie de nota zece zero zero. Pentru că o astfel de femeie îți va oferi tot ceea ce ai nevoie – liniște, dragoste, s*x și completare.

08.01.2018, 22:39
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----


1/1

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate