Mesaj public:

avatar dawjd: .nb1.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- my-mind

ultima pagina»

*...clipe!
,,Viata este suma alegerilor pe care le facem,,!.vis.Plini de timiditate sau de nebunie,ascundem in noi momente pe care nu avem curajul sa le traim,spre care doar visam,si cu door,ne amintim de ele fara sa stim vrodata cum ar fi.:(Ne lasam in bratele celui de care ne e dor atat de usor in timp ce,cu aceiasi viteza fugim.....de EL/EA.Eu nu mai fug...pt ca oricum,te vad in chipul de care imi e door,care ma face sa te vad asa cum te stiu.....dans27.Nimic din tot ce trece nu ma poate impiedica sa fie la fel.vis.Aceiasi cabana,aceleasi priviri tandre,sub aceiasi liniste.vis....Asa te voi cauta mereu....chip drag.!!!Ne-am ratacit fara sa stim de ce,fara sa ma intelegi sau sa pot sa te inteleg.....fara sa pot sa te vad sau fara sa ma poti atinge.vis.Suntem aceiasi.....suntem tot noi,dar inconjurati de oameni,si ganduri....ne fac sa fim retrasi,timizi....vis.Candva,vom intelege de ce....insa pana atunci,imi esti sortita sa te plimbi zilnic in mintea mea,in inima mea prostuta.....love4.Intr-o zi....vis.surasul tau,buzele,umerii.....ochii tai.....vor strapunge adanc,intr-o clipa.....inima mea.vis.[D]HDI[D].br.

13.08.2018, 08:09
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*...te caut...
Te caut prin vise, nu știu unde ești, Te caut prin gânduri, dar astăzi lipsești... Te caut prin suflet, pe-acolo mai stai, Te caut prin preajmă, dar semne nu dai... Te caut prin șoapte, dar nu te găsesc, Te caut prin stele, speranțele cresc... Te caut prin casă, dar acum tu nu ești, Te caut prin poze, de acolo-mi zâmbești... Te caut, te caut, te caut mereu, Te caut, dar nu te găsesc și mi-e greu... Te caut prin toate și toate-mi spun NU Te caut iubire.... găsește-mă tu. .vis.

05.08.2018, 01:11
+2 comentarii | 13 vizualizari
-----
*...de-ai sti!
.....sunt atatea zile in care ne pierdem in melancolia fugitiva a vietii cotidiene,in care parca uitam de noi,sau nu suntem pregatiti sa facem ,,un altfel,,de pas....dar,printre ele.....esti TU,da,persoana care are importanta inimii si sufletului meu,poate fara ca tu sa stii!....vis.Cand altii numara atingerile,sau serile petrecute in doi,....eu calculez distanta,emotia si tresaritul acelor clipe ce sunt la fel,sau care nu cred ca pot sa le uit vreodata.vis.Chiar daca ne-am intalnit,pe un teren parca neutru,era natura pura ce ne inconjura si modul nostru inocent in care eram doar NOI.love4.si toata frumusetea momentelor e si astazi un cliseu romantic din filmul nostru.br.Mi-e door,sa mai fiu,sa fii.....acolo unde,parca ne e frica sa fim......vis.Nu te-am intrebat,ce faci in urmatorii 30-40 ani.vis.......dar vreau sa stii....ca eu voi fi tot acolo.....,,alaturi de tine,,indiferent de cati km ne vor desparti.floo..dans27..floo.

24.06.2018, 15:16
+1 comentariu | 12 vizualizari
-----
*.....-ma!
.....Sunt zile,in care hoinaresc in noapte,cautandu-te si oricat as vrea sa te ating,pielea ta nu ma mai lasi sa o simt.....:(.Nu ma las,nu renunt,dar sunt singur,facand asta fara tine.....si,oricat mi-as dori.....sa depasim,acele limite in care ne-am blocat....nu cred ca reusim,daca....nu suntem un pic nebuni,si dornici SA VREM.....vis.De accea ma ascund...parca,in spatele multor cuvinte......vis.cu dooorrrr....spre tine....Suna-ma....ascunde-ma,cheama-ma,scuza-ma....musca-ma.....doreste-ma,ia-ma.....impinge-ma....cearta-ma.....iubeste-ma....

22.05.2018, 10:33
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----
*Pam pam...!!!
Avem timp sa FUGIM de noi Dar nu avem timp sa CĂUTAM in noi, Avem timp sa EVITAM Dar nu avem timp sa ne ASUMAM, Avem timp sa NEGAM Dar nu avem timp sa ACCEPTAM, Avem timp sa JUDECAM Dar nu avem timp sa IERTAM, Avem timp sa ne SEPARAM Dar nu avem timp sa ne CONECTAM, Avem timp sa FACEM Dar nu avem timp sa FIM, Avem timp sa VREM Dar nu avem timp sa RENUNȚAM, Avem timp sa CONTROLAM Dar nu avem timp sa ne ABANDONAM, Avem timp sa ne VICTIMIZĂM Dar nu avem timp sa ACȚIONĂM, Avem timp sa STRICAM Dar nu avem timp sa REPARAM, Avem timp sa DEFRISAM Dar nu avem timp sa PLANTAM, Avem timp sa ARUNCAM Dar nu avem timp sa RECICLAM, Avem timp sa GÂNDIM Dar nu avem timp sa SIMȚIM , Avem timp sa URAM Dar nu avem timp sa IUBIM!

13.05.2018, 20:17
+1 comentariu | 20 vizualizari
-----

inainte»
1/10

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate