Castigatorii Premiului de la ora 21 sunt: s0oryn (10.000+), ana-an (8.000+) si andrei_tauuu (7.000+)!
depune mesajMesaj public:

avatar sweetlady84: Cat de mult imi lipsesti..Tu, simti?


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ my-mind

ultima pagina»

*M-am învățat fara tine....
Fiecare din noi,își păstrează un loc special,undeva...pt cândva,atunci când v-a simți nevoia să se refugieze.Acel loc ,practic,nu exista fizic....este doar o completare a ceea ce simțim,visam,...și se pliază perfect intr-o conversație de mult dorita!...Acolo unde gândurile te caută,tu știi să fugi la timp,încât să nu te pot ajunge.....dar același dor mă face să nu renunț,și când cred că vii spre mine,tu de fapt te ascunzi cel mai bine,crezând că ceilalți de lângă tine greșesc.vis.Nu am renunțat niciodată să cred altceva decât ceea ce m-a făcut sa vin spre tine,dar acum,nu mai știu să mă hrănesc cu respirația ta,cu amestecul de dorința și gâfâieli ușoare pierdute sub așternut,de vocea neînțeleasă a trupurilor căzute în asediu.....ești doar tu,cea care....alegi sa visezi înainte să trăiești,cea care fuge,înainte să se lase prinsa...dans27.

26.02.2021, 05:44
+1 comentariu | 13 vizualizari
-----
*Versuri pe piele
Candva,demult...noi ne iubeam...in versuri,si pe piele ne-atingeam...vis.fara sa stim,sa ne oprim...gaseam cumva sa ,,coboram,,.cald.,era incet,apoi mai tare,era perfect,apoi chemare....doar respiratia ta mai conversa....din când în când cu vocea mea...tu aveai treabă,să cobori...eu să mențin,sa vreau,sa ,,mori,,...de cald,de dor,sau de dorința....

15.01.2021, 12:07
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*Undeva,intre real și visare.vis.
.....Am început să o sărut încă de pe scări , nu mai îmi amintesc dacă ușa s-a închis sau nu când am împins-o cu piciorul. Dacă s-ar fi uitat cineva la noi ar fi crezut ca vreau sa o mănânc , să mănânc carnea de pe ea bucățică cu bucățică și apoi încă flămând să o sfârsesc din săruturi . I-am desfăcut coada și am tras-o de par spre înapoi in timp ce mă avântam cu gura deschisă spre gâtul ei ca un animal de prada , umplând fiecare centimetru de mușcături și săruturi. Am sărutat-o pe umeri , pe buze , pe față... Trebuia să fac dragoste acolo , pe loc , pentru că dorința era mai urgentă decât orice altceva . Mai mult decât bunele maniere , decât întrebările . Chiar nu voiam sa fiu gentil , educat sau respectuos. Eram nerăbdător să arăt animalul pe care-l purtam înăuntru. In același timp voiam să o cunosc pe cealaltă ea , aia ascunsă, care a învățat să se ascundă ca să nu fie judecată greșit de bărbați limitați si banali. O doream femelă, femeie adevărată, până la capăt și o doream atunci , pe loc. De aceea nici nu aveam o privire adoratoare și nici nu-mi tremura vocea de emoție că o aveam acolo , vulnerabilă, in fața mea. Nu , nu in acel moment. Nici o indulgență sau o gentilețe in acel început al nostru. Nici fraze dulci , cearceafuri parfumate sau paturi moi ... doar ziduri reci , obiecte care cad și gemete incize cu unghiile. Nici măcar o mângâiere. Pe alea le păstram pentru după , când totul se va sfârsi . Și chiar erau multe pentru ca eram nebun după ea. Le păstram precum desertul la sfârșit de cină..

06.11.2020, 18:21
+2 comentarii | 27 vizualizari
-----
*...pe peron!
Fiecare dintre noi isi pastreaza un loc special ...pentru a avea, undeva , candva ... cand va simti nevoia , un refugiu unde sa-si traga sufletul. De multe ori acel loc nu exista fizic . De multe ori , acel loc este o simpla conversatie cu persoana potrivita .

06.11.2020, 10:05
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Femeia....
O femeie nu o pierzi cand e trista , o pierzi atunci cand intelege ca nu mai poate fi fericita...

18.10.2020, 21:53
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----

inainte»
1/15

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate