Castigatorii Premiului de la ora 21 sunt: vasi4flori4ever (10.000+), sweet_scented (8.000+) si parkour07 (7.000+)!
depune mesajMesaj public:

avatar gratiela54: G


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ misstick

ultima pagina»

*Ai dreptul sa pleci, dar nu si sa te intorci
Atunci cand ne-am indragostit unul de celalalt nu ti-am ascuns ce inseamna pentru mine o relatie de iubire; ti-am spus ca eu nu-ti voi lua libertatea si ca te voi iubi asa cum esti, la pachet cu tot ce insermni tu si cu toata lumea ta. Ti-am spus ca eu nu voi incerca sa te transform in produsul meu, ca eu doar voi incerca sa te ajut sa devii cea mai buna versiune a ta, dar fara a incerca sa-ti fortez alegerile si evolutia. Si te-am asigurat ca eu nu am asteptari nerealiste, ca vreau doar sa ma respecti, sa imi respecti alegerile si sa respecti ceea ce iubesc.Ti-am spus atunci ca eu, cand iubesc, iubesc, nu posed. Ca iti voi respecta obiceiurile si nevoile. Ca vreau sa te simti liber, sa faci doar ceea ce vrei, sa nu te simti constrans si dator si ca nu vreau sa devii un sclav care sa-mi faca mie pe plac. Si ti-am mai spus ca mi s-ar parea ingrozitor sa fii langa mine, dar tu sa-ti doresti sa fii in alta parte. Te-am asigurat atunci ca sunt constienta ca poti alege pentru cine sa-ti bata inima, dar ca nu voi tolera minciuna si viata duala. Te-am rugat sa pleci de indata ce nu-ti va mai face placere sa fii in prezenta mea, de indata ce nu vei mai simti nevoia sa te grabesti spre casa, sa ma vezi, sa ma imbratiserzi, sa ma saruti, sa imparti cu mine casa, perna, visurile... Te-am rugat sa pleci de indata ce te vei simti strain langa mine si sa o faci fara a astepta un moment potrivit... Te-am incurajat sa nu eziti sa ma lasi singura, chiar daca va trebui sa pleci cand voi fi cea mai fericita, cand voi avea cel mai mult nevoie de tine sau poate de sarbatori...Ti-am spus atunci ca vei avea dreptul sa pleci oricand vei dori, dar am uitat sa-ti spun ca nu vei avea si dreptul sa te intorci.. Imi pare rau ca am omis sa iti spun si asta. Credeam ca stii si tu ca sufletele oamenilor nu au un buton de pauza pentru perioade in care unii sunt in cautarea sinelui, a ceva mai bun si a fericirii...Credeam ca stii ca ai oricand dreptul sa pleci, dar nu si sa te intorci. Mergi cu bine!

13.05.2022, 14:20
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*[b]Prin ochii ei[/b]
♦️Nu ești perfect. Și o știi și tu, la fel de mult cum o știm noi toți despre noi înșine.♣️ Câteodată o neglijezi. Uiți date importante. Nu faci gesturi tandre prea des. ♥️Nu îi spui că o iubești atât cât simte ea nevoia să îi spui și câteodată uiți să îi demonstrezi, deși în sufletul tău, poate, e urcată pe un piedestal. Te enervezi ușor sau ești delăsător. Nu observi mereu câte face pentru tine, pentru voi… ♠️Pentru că te-ai obișnuit să facă toate astea și nu ți se mai pare cine știe ce. Nici ea nu e perfectă. Și o știe bine. Poate își găsești chiar și defecte pe care nu le are pentru că niciodată nu e mulțumită, vrea să fie mai mult, să arate mai bine, să fie mai bună, să îți ofere cea mai bună variantă a sa. ♦️Și uneori o macină un sentiment de neputință când nu îi ies toate așa cum și-ar dori, când nu poate fi așa cum ar vrea să fie. Și totuși, dacă te-ai vedea prin ochii ei, ai iubi-o și mai mult. Ți-ai aminti să spui ce simți, să faci ce simți mai des. Ți-ai aminti fiecare moment în care a fost minunată și ți-a umplut sufletul cu fericire și iubire. Ai aprecia-o mai mult. ♣️ Poate că îi iubim extrem de mult pe cei de lângă noi. Dar sunt momente în care îi neglijăm și nu facem acele lucruri mici care aduc zâmbete pe buze, deși ar fi ușor, foarte ușor să le facem. Dacă te-ai vedea prin ochii ei, te-ai aprecia și pe tine însuți mai mult. ♥️Ai înțelege că nu a vrut și nu a așteptat niciodată să fii perfect, ci doar prezent, loial și iubitor. Ai înțelege că iubirea ei nu se îndreaptă doar către anumite părți din tine, ci spre tot ceea ce însemni tu. Prin ochii ești perfect exact așa cum ești. Pentru că te iubește. Iar oamenii care iubesc, deși văd anumite defecte, le trec cu vederea și le acceptă și le iubesc în același timp.lov.

13.05.2022, 10:05
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----
*[u] [b] Cel mai bun prieten[/b][/u]
Singura mea credință? Cred în Dumnezeu, cred în educația primită de la părinți, cred în iubire, cred în sinceritate, cred în suflete frumoase, cred în viitor, cred în calități ascunse sub lacrimi, cred în oameni tăcuți, cred în cei care au rămas întotdeauna lângă mine, cred în caracterul, în persoana care am devenit după atâtea încercări, după atâtea căzături și atâtea nopți albe. M-am iertat, am iertat. M-am cățărat pe munți, m-am zbătut, am luptat, am plâns, am strigat. Un rezumat, o viață, iubiri, vise și decepții. Cred în Dumnezeu, mă rog în fiecare seară. Când eram copil, bunica ne spunea că trebuie să ne rugăm stând în genunchi. Deseori o vedeam ca o obligație, ca o pedeapsă. Astăzi mă rog la Dumnezeu, stăm de vorbă seara târziu, când oamenii dorm, eu nu mă simt singură. Sunt un om credincios dar nu mă laud și nu discut cu cei care nu cred în Dumnezeul meu. El ne-a făcut liberi, nu pretinde iubire, totul trebuie să vină din suflet.

08.05.2022, 00:50
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*.ll.
Sunt egoista, nerabdatoare si un pic nesigura. Fac greseli, sunt greu de controlat, si uneori dificila. Dar dacă nu ma poti suporta cand sunt în cea mai rea forma, in nici un caz nu ma meriti cand sunt in forma cea mai buna... Marilyn Monroe

07.05.2022, 23:40
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*[rosu] 33 de trandafiri frumosi[/rosu] :)
.... Fiecare om,😀 fiecare secundă petrecută lângă cineva, ne învață ceva. 💯Reprezint alegerile făcute cândva, încrederea pe care o am în oameni depinde de cei care m-au dezamăgit cândva, astăzi plâng mai puțin pentru ca în trecut am plâns prea mult, astăzi visez mai puțin pentru ca ieri eram cu capul în nori. Astăzi ma simt un om curajos, ieri eram un om fără experienta, astăzi pășesc cu încredere printre necunoscuți, ieri îmi era teama de părerile celorlalți. Cândva am ales sa cred prea mult în vorbe și sa ma mulțumesc cu puține fapte; îmi protejam sufletul cu promisiuni dulci, de multe ori am iubit fără sa vreau și m-am mulțumit cu resturi dar la un moment dat mi-am dat seama ca merit mai mult. Eu am greșit pentru că am avut încredere, persoanele din jurul meu au greșit pentru ca m-au dezamăgit. Viata și oamenii ne fac sa ne schimbam ; ne place ceea ce suntem astazi și ne întrebam de ce am ales anumite cai în trecut, ne mulțumim cu ce avem astăzi și ne întrebam cum de n-am avut mai mult în trecut. Suntem trecut, prezent și viitor! Suntem remușcări, păreri de rau si fericire! Suntem mândrie și curaj! Suntem oameni! Suntem suflete! Suntem experiente! Mulțumesc fiecărei persoane ce m-a ajutat să-mi scriu povestea pana acum! 😘

04.05.2022, 17:08
+niciun comentariu | 8 vizualizari
-----

inainte»
1/3

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate