Mesaj public:

avatar raulxl: O vorbareata fara somn. sa vorbim.Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 445.487

Membri conectati acum: 94
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar br0nn (pagina principala) - .........
avatar geo4077 (pagina principala) - locatie stearsa de echipa bestwap!
avatar nyctophilia_ (pagina principala) - If talk is cheap, then my silence is diamonds :D
avatar dunya (pagina principala) - In hell with demons
avatar connann (pagina principala) - Romania
avatar elenamicuta (pagina principala) - pitesti
avatar dani14mic (pagina principala) - IT
avatar essa4mira (pagina principala) - España

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar bradcelcuminte: Dupa parerea mea, chestiunea poate fi tranșată foarte simplu. Din moment ce nu toti sunt de acord ca isi au originea in maimute, sa zicem asa: unii se trag din maimute, altii se trag din animale mult mai divine decat maimutele. Sper ca toata lumea e multumita ! .amin.
scris in topicul Discutii Religie
avatar amik1: Citatul zilei: Asteptarea este radacina tuturor durerilor de inima. (William Shakespeare)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar red-atheist: ai de.doh..s.ii spui ca nu am evoluat direct din maimute... si el tot pe a lui o tine.lol.
scris in topicul Discutii Religie
avatar vlad: Nici dupa atata timp nu s-a potolit domne..s.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar claudiu48: Daca nu cititi , nu stiti , ce , sta scris ,
scris in topicul Discutii Religie
avatar gaby7zu: 392
scris in topicul Baieti vs. fete


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*....
Știi,cred că mi-ar fi fost cumplit de dor de tine chiar dacă noi nu ne-am fi cunoscut vreodată …M-am născut cu dorul ăsta în sânge și voi muri cu el în suflet, e doar o dulce povară ce-mi apasă umerii în jos...dar îmi ridică încețișor colțurile gurii în sus, căci dorul de tine are gustul iubirii...In dragoste ai nevoie de mult curaj ... Ai nevoie de el pentru a-ți recunoaște iubirea ... ai nevoie pentru a lupta să-ți păstrezi alături omul iubit ... ai nevoie pentru a înfrunta urcușurile și coborâșurile vieții în doi ... și ai nevoie pentru a merge neînfricat până la capăt chiar dacă va trebui să traversezi toți munții înalți , toate văile adânci și toate mările sau oceanele nesfârșite ...În dragoste chiar ai nevoie de curaj ... dar înainte de toate ai nevoie de noroc ... norocul de a găsi omul care să merite toate aceste sacrificii ... Eu te-am găsit pe tine și merită !

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de deni_y
*CORONAVIRUS
Salut, eu sunt Coronavirus! Mi se mai spune și Covid-19. Da, sunt chiar eu. Mă scuzați că am apărut atât de brusc în viața voastră în această formă. Sunt aici. De ce mă aflu aici? Să zicem că am venit pentru că am obosit să văd cum vă distrugeți singuri viețile. Eram obosit să văd cum tratați Planeta pe care viețuiți, să văd cum vă tratați unii pe alții. Eram obosit să asist la războaiele voastre, la conflictele, invidia dintre voi, ipocriza și egoismul vostru. Eram obosit să văd cât de puțin timp petreceți cu copiii voștri. Obosisem să vă văd cum vă plângeți de viețile voastre fără să faceți ceva să vi le schimbați...Eram obosit să asist la felul obsesiv în care vă doriți ultimul model de smartphone sau ultimul model de mașină. Mă săturasem să văd cât de puțin timp vă acordați unul altuia și mai ales cât de puțin timp acordați familiei...Știu, voi fi dur cu voi. Poate prea dur. Dar, sunt doar un virus. Prezența mea aici vă va costa vieți, dar trebuie să înțelegeți că este necesar să vă schimbați odată pentru totdeauna. Pentru binele vostru. Pentru binele omenirii. Mesajul meu este simplu: am vrut să opresc totul pentru a înțelege că viața este esențială, a voastră și a copiilor voștri...V-am strâns în case, alături de cei dragi. Poate astfel, veți înțelege lucrurile care contează cu adevărat. Poate așa veți înțelege ce importantă este o îmbrățișare, o strângere de mână, un dialog, o plimbare în parc sau o cină la restaurant cu prietenii. Sunteți toți la fel. Nu sunt diferențe între voi. V-am demonstrat că distanțele nu există, am parcurs mii de kilometri într-un timp relativ scurt. Eu sunt în trecere, dar ceea ce am creat în relațiile dintre voi, ar trebui să dureze o eternitate. Apreciați ceea ce aveți și faceți bine semenilor voștri. Trăiți-vă viețile într-un mod simplu. Bucurați-vă de natură și de lucrurile normale. Când veți sărbători eradicarea mea, eu voi fi deja plecat. Încercați, însă, să nu fiți buni doar în prezența mea. Adio!

+1 comentariu | vizualizari: 15
scris de parfum_d3_cryn
*Ia aminte
Când vei deveni suficient de matur și vei descoperi ceea ce contează cu adevărat, îți vei da seama că nu ținutul de mână este cel care ține vie și puternică o relație. Ceea ce face o relație puternică, făcând-o indestructibilă este în primul rând ținutul în suflet al persoanei de lângă tine. Într-o relație înainte de toate este vorba de respect. Respect de sine și respect față de partener. Respect față de propriile valori morale. De liniștea simțită de fiecare dintre voi în momentele când sunteți împreună. Este vorba de timpul petrecut împreună. Serile și nopțile în doi își au rostul lor. Nu le pierdeți aiurea. Într-o relație este vorba de modul în care fiecare își cunoaște atribuțiile, fără a face însă din asta neapărat un job. Este vorba despre educația fiecăruia și despre principiiile de viață corect alese. Într-o relație este vorba despre modul în care reușești sau nu să citești persoana de lângă tine. Să o înțelegi înainte ca vorbele să-și facă apariția. Într-o relație este vorba despre compatibilitate, aceasta pornind din țeluri comune și viziune comună. La bază stă întotdeauna încrederea. Încrederea în forțele proprii și încrederea că peste ani veți fi tot aici. Luptând pentru idealul vostru bine stabilit.

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de epigonul-bv
*....
Îți scriu… astă-noapte şi mereu… îți scriu să-ți spun cât de tare îmi lipseşti şi cât de mult mi-e dor de tine. Îți scriu… pentru că acum cu atât mai tare îți simt absența prezenței… lipsa gândurilor… şi refugiul emoțiilor mele este adânc ascuns în sufletul meu, în locul pe care sper că-l ştii prea bine… Îți scriu… pentru că sunt cu nasul în perna lacomă ce-mi absoarbe lacrimile de dor… de iubire… de… tine… de noi… Iubire ce-ți poartă numele, dor aşa cum te numeşti, eu care sunt tu, tu eşti noi, noi sunt eu… Îți scriu… plâng şi scriu, scriu şi plâng… țipetele mi s-au oprit în gât, nu mai aude nimeni… dar sper ca tu s-o faci… să mă auzi… de acolo, din depărtare. De la distanța ce stă între noi… sper să mă auzi, să vezi ce-ți scriu, şi poate… să-mi răspunzi cu dor… Îți scriu acum pentru că simt nevoia imperioasă de a-ți vorbi, de-a te simți aproape… nevoia impetuoasă de a putea respira, de a putea trăi… Îți scriu în clipa asta, pentru că tu-mi eşti prieten şi îmi eşti dragoste şi dor, îmi eşti agonie şi extaz, îmi eşti un vis real şi o realitate iluzorie… Îți scriu… pentru că-mi lipsesți… tu! Îți scriu cu dragoste si dor...te iubesc... ♥️

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de deni_y
*Dece
Se spune ca pentru a gasi piatra filozogala a vieti trebuie sa ai un spirit elevat si o intelepciune mai presus de orice este frumos pe lumea asta...... a fost un timp in care am stat si am privit lumea asa cu era ea simpla cu problemele ei....dupa a venit un timp in care am strins din dinti gindindu.ma la neputiinte si dezamagiri desarte....si dupa venise timpul in care visele se formau si totul devenea realitate iar dupa toate astea vine timpul care iti arata ca tot ce ai face nu ajuta la nimic. Ai atita timp dar degeaba ca nu il poti impartasi cu nimeni. Poate ca filozofia vieti ne spune ca nimic din tot ce avem, munca, casa si nici chiar timpul pe care il avem nu serveste la nimic daca nu ai cu cine sa.l imparti. Avem un timp dar va veni sfirsitul si cu el regretul, regretul de a nu spune ce ai avut de spus acel gol subit ce macina pe dinauntrul ca trebuia sa faci, sa spui, sa te exprimi asa cum esti ca om duar asta ramine la sfirsit omul simplu cu regrete si suferita. Dezamagirea propie ca ai reusit sa spui ce ai de spus si totu se stinge intr.o lacrima amara lasata sa cad in timp. Viata cu toata splendoarea ei😔😔😔😔😔😔

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de anonimul_18