Mesaj public:

avatar rambo34: .somn.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- kristallin

ultima pagina»

*Ganduri.caf3.
Plec cu gandul nu stiu unde... Uneori ma poarta in trecut... Viata, nu iti da oamenii pe care ii vrei, iti da oamenii de care ai nevoie. Sa te ajute, sa te raneasca, sa te iubeasca, sa te paraseasca si asa devii treptat persoana care esti acum, care ai fost nevoita sa devii... Uneori am trait doar din vise, ma hraneam cu sperante, le adunam manunchi in suflet si apoi le imparteam, daruind bucati din suflet odata cu ele, uneori primeam zambete, alteori sperante si uite asa faceam un manunchi de iluzii, ce cu naivitate mi le vindeam mie... A trecut timpul grabit si hulpav, luand cu el parte din vise, lasand in urma uneori intuneric, furtuna, lasand un suflet prea obosit sa mai creada in vise, sa mai vanda iluzii... Plec cu gandul nu stiu unde... Poate spre viitor, am inchis magazinul de vise, stocul de iluzii este epuizat de acum, sufletul a tras obloanele, nu mai are de dat nici macar o firimitura din el, vrea doar sa primeasca ce are nevoie...liniste, iubire si incredere!

07.05.2019, 09:24
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Acum stii cum sa faci sa se intample...
Viata asta e a ta, a mea, sau...a oricaruia dintre noi! Asa de scurta, dulce-amara uneori, tumultoasa sau lina, trece repede, este adierea blanda a vantului cald de vara, sau taioasa ca gerul naprasnic in iarna... Fa-ti curaj sa alegi ceea ce vrei sa faci si sa o faci bine, sa faci totul din suflet... Fa-ti curaj sa iubesti ceea ce vrei în viata si sa iubesti sincer, fara retinere, sau fii doar tu si iubirea ta... Fa-ti curaj sa iti controlezi propria viata, nu lasa pe nimeni altcineva sa incerce a-ti controla viata, sufletul si trairile, nu poate nimeni sa faca asta pentru tine... Fa-ti curaj sa iti faci viata fericita, este darul tau special si unic pe care-l primesti o singura data si neconditionat....P.s Lasa colivia si zboara daca vrei raspunsuri:)

04.05.2019, 12:37
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*.caf3.
Este simplu sa ceri, dar este al naibii de greu sa oferi, este simplu sa stai si sa astepti, dar e complicat sa faci ca sa se intample. Este greu sa lasi din orgoliu si sa dai frau liber la ceea ce simti, mai ales intr-o lume atat de superficiala ca cea in care traim, o lume in care totul se face in graba, sterila si fara sentimente, complacandu-ne intr-o viata pe care nu ne-o dorim, langa oameni care ne folosesc sufletul. Ne lasam prada sortii si asteptam ca ea, sa aleaga in locul nostru, apoi deplangem alegerile facute, regretand timpul pierdut in van si sentimentele irosite. Suntem lasi in momentele de cumpana, cand putem hotari pentru noi si nu o facem, apoi ne intrebam de ce norocul ne ocoleste. Suntem goi, fara viziune, fara o cale bine aleasa, fara o idee clara despre ceea ce avem de facut, ce ne dorim, fara a sti sa tinem cont cu adevarat de sufletul nostru. Apoi, frustrati ne inchidem in noi de teama parerilor celor din jur, a singuratatii sufletului si ne lasam prada problemelor de zi cu zi, acceptam si ne mintim singuri ca suntem fericiti, dar este doar un vis, iar cand ne trezim, ne trezim pierduti, blazati, fara vlaga si sleiti sufleteste. Cautam iesirea...uneori o gasim, alteori nu!

02.05.2019, 08:39
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*.ini.
Si mi-au spus ca sunt rau... Mi-au spus ca m-am schimbat... Ca nu ascult. Ca nu-mi mai pasa... Chiar si ca sunt ciudat. Si mi-au spus ca nu mai sunt cum eram odata... Dar, nu m-au intrebat niciodata:de ce?!!

23.04.2019, 09:03
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*.caf3.
Esti bine?...Da! Esti sigur?...Da! Minti?...Normal!

23.04.2019, 08:49
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----

inainte»
1/2

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate