Mesaj public:

avatar adryana_yuby: Fete sa vb...doar fete atat


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ k1d-

ultima pagina»

*: )
De ce spun oamenii ca esti ciudat daca nu mai vrei nicio apropiere umana in viata ta? De ce esti condamnat ca realizand ca nimeni nu simte la fel ca tine, hotarasti ca te-ai nascut singur si trebuie sa pleci din viata tot singur? Faci un copil... Pleaca definitiv si ramai doar cu cugetul si fiinta ta... Simti ca locul tau nu e in lumea asta... Eu simt ca lumea e o colivie morala in care nu mai vreau sa exist... Vreau orizonturi... Departari intinse... Zari nebanuite... Sa ies din trup... Va veni... Simt... In sfarsit... Nu va mai trebui sa raspund nimanui de ce nu observ lumea pe strada... De ce sunt mereu tacut si cu privirea departe... Absolutul... Infinitul... Zborul fara sfarsit... Azi noapte am visat... Parca eram pasare ratacita intr-un codru des si intunecat... Era miez de noapte... O luminita de nicaieri se strecura confuz printre ramuri... Parca incepuse sa ploua marunt si rece... Am auzit in intunericul codrului un piuit prelungit si trist ... A singuratate... Si deodata a venit pe creanga mea o pasare asemeni mie! Nici nu stiam daca era perechea mea... Dar s-a asezat alaturi de mine si s-a lipit de aripa mea, zgribulita de ploaie si vant ! Asa o nostalgie am simtit! Atat de fericit! A venit langa mine adevaratul suflet pereche ! Picura ploaia de pe frunze pe noi... Dar eram atat de fericit ! Atat de implinit ! M-am visat pasare ! M-am trezit cu ochii umezi ! Vreau sa continue visul noapte de noapte !Sa continue idealul... Absolutul... Fericirea aceea... Nostalgia aceea... Idealul acela... Inocenta aceea... Ploaia aceea rece peste aripile noastre ... Fiinta aceea din Nestiut... : )

15.11.2017, 15:22
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*: )
Cu parere de rau,deseori m-am inchis in lumea mea,m-am simtit judecat si am preferat sa nu copiez faptele altora doar pentru a face parte dintr-un grup. Din cand in cand credeam ca am gresit, ca ar fi trebuit sa ascult parerile altora,sa-mi modelez caracterul dupa spusele lor, sa traiesc mai mult. N-am stiut. Am facut bine? Cine stie... Stiu doar ca astazi ma cunosc mai bine, am invatat sa-mi pretuiesc calitatile, nu ma mai ascund de parerile altora. Sunt om cu greseli proprii, cu idealuri in viata, cu vise, cu secrete, cu slabiciuni, cu un trecut din care am avut de invatat, cu un viitor pentru care lupt si un prezent in care aleg sa fiu diferit de ceilalti. A trebuit sa plec de langa cei care nu m-au acceptat si s-au multumit cu barfe copilaresti...A fost dureros, am vrut sa aud doar..atat....Mai stai, mai ramai!!!

15.11.2017, 14:15
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*Ganduri , rabdare ,speranta ,asteptari .. :)
Nu am prea multe asteptari de la viata, nici de la cei care misuna in jurul meu ca un roi de albine. Ma astept la ceva si primesc altceva in schimb, o dezamagire... Zilnic dau de persoane care imi sfideaza conceptiile, de persoane care pot transforma un lucru urat intr-o prostie si mai mare si care imi schimba parerile in mod repetat. Cu toate astea, m-am obisnuit, remediul meu este sparanta impreunata cu rabdarea. Am asteptari de la mine, de la persoana mea. Vreau sa mut muntii din loc chiar daca-mi pare imposibil. Viata asta... Atatea intamplari, atatea stari, sentimente, trairi... Ma schimb de la o stare la alta, asemeni vremii... Acum e intuneric iar cerul plange, iar mai apoi apare Soarele mandru, ce-si alungeste bratele sale protectoare pana pe pamant. In mintea mea se afla o continua calatorie, strabat lumea cu gandurile... Adorm cu gandul ca maine va fi mai bine... Ca ziua urmatoare nu-si va arata coltii, ci-mi va zambi...

26.06.2016, 17:52
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----
*.sup1.
iti simt lipsa.sup1.

09.02.2011, 22:35
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----
*.sup5.
ce najpa ma simt m0.oh.ce disp0zitie naspa am.

07.02.2011, 20:18
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----

inainte»
1/6

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate