Mesaj public:

avatar steff_tm: f


bestwap.ro
Blogul membrului:
- ivana_

ultima pagina»

*.hm.
Prietena mea s-a combinat. Bineee, scuze, s-a cuplat, si-a facut iubit. S-a imbarligat cu unu `..Cum sa zic, sa sune frumos? Ca nu-mi convine in niciun fel. A dreacu`, luna trecuta ma imbrobodea ca peste cativa ani o sa crestem pisici la comun, ca o sa mergem amadouă la Baile Felix, bla bla. si ea ce face? Cum s-a sfarsit vara si rasuflasem usurata ca a tinut-o Dumnezeu, impreuna cu mine, pe calea dreapta, a prins fraiera un buchet la o nunta, moaaa, gasesc alesu` si la prima cerere de prietenie, m-am ars. Ea, nu io. Dar io cu cine mai fac Craciunul acum? Acu` macar atat, mi-a cerut parerea cumva. Mi-a aratat poza cu el: ,*Uite!!!! El e Fat-Frumos !!* ...Sa mori tu ca asta e Fat-Frumos ?? E poza before sau after? Nu i-am zis! Il lucrez io... pana la Sf.Andrei...

01.10.2018, 18:04
+3 comentarii | 33 vizualizari
-----
*.amin.
ma, nu ma indragostesc des, dar si cand... ori sta la Suceava, ori la Bucuresti...daca e din Arad lucreaza prin Canada sau e refugiat in vreo pestera unde are semnal 4G.... ori joaca in vreun film american si n-a auzit de Romania, ori daca a auzit crede ca e un trib african sau vreo forma de gripa.. n-ai cum... si care e baiat de Doamne ajuta, il ajuta Dumnezeu si il tine departe de mine....:)

26.09.2018, 17:10
+2 comentarii | 22 vizualizari
-----
*n-am titlu !
daca nu m-ati gasit, probabil eram plecata sa salvez suflete pierdute. Am zis suflete pierdute? Da, pentru ca asta crezi atunci cand esti pus pe salvat tot. De fapt, au fost redute. M-am imbatat cu propria-mi imaginatie, caci asta credeam ca trebuie sa faca un salvator care se respecta. Pe dracu! Ar fi trebuit sa fug nebuna, caci, doar cei care iti cer au nevoie de tine ...el este pe drumul pierzaniei, joaca rolul acela al neintelesului, al misteriosului absolut, iar tu il privesti fermecata si te intrebi cat de complex ar trebui sa fie el pe interior... atunci, te hotarasti sa-l salvezi, sa ii arati ca viata e frumoasa, sa faci maraton intre toate nevoile lui...cand el nu are nici o nevoie....si lupti si simti ca esti aproape de momentul salvarii, el iti da semne ca incepe o viata noua cu tine, dar nu o face direct, ci se lasa rugat, viseaza ca tine, apoi aluneca iar in grota lui invizibila. Trec ani, incepi sa obosesti, vrei sa se ridice si el, sa te salveze de o lupta invizibila. Si, brusc, iti dai seama ca nimic din ceea ce conturase imaginatia ta nu era adevarat. Am invatat ca in spatele unor mistere condimentate, uneori, nu se afla nimic...am invatat ca neadaptatii sunt, adesea, doar intr-o forma de respingere a propriei identitati....am citit printre randuri care nu au fost scrise niciodata si, mereu, am inteles ceea ce imi doream eu sau mintea mea plecata in adancuri..si, apropo, aceste adancuri, in general, nici nu exista !

03.09.2018, 21:15
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*n-am titlu ...
O sa-ti spuna ca totul trece...O sa-ti spuna ca totul trece dar nu-ti va spune nimeni unde. O sa-ti treaca prin vene, prin oase, prin trasaturile chipului, prin fiecare muschi, in fiecare picatura de sange, printre surasuri si lacrimi, prin golul pe care il vei simti in stomac..si va trece fara nici o mila, fara sa-ti ceara permisiunea. Va trece si te va schimba. Vei avea un nou inceput, o alta viata, o alta dragoste. Dar in anumite zile, intr-un moment de criza sau intr-o clipa de slabiciune... ahh, un singur lucru ti se va întoarce in minte. Un semn ramas pe inima , o cicatrice care nu s-a vindecat niciodată. Atunci cand te vei gandi la ce-ti doresti cu adevarat,cand privesti o stea cazatoare, cand vei arunca o moneda in fantana, cand vei privi cerul, marea.. Un nume și o pereche de ochi. Pentru ca, unele lucruri trec. Dar unele, pur si simplu... trec mai puțin..

09.08.2018, 22:42
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----
*:)
*sa dai, sa dai, iata marea fericire a vietii. sa dai mai ales la timp, fiecare lucru la vremea lui. sa dai rasul, sa dai lacrimile, sa-ti traiesti aventurile, sa-ţi traiesti durerea... sa plangi, un timp... si apoi sa razi !* (Panait Istrati în Nerantula)

13.07.2018, 11:40
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----

inainte»
1/6

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate