Mesaj public:

avatar un-strain: o zi frumoasa tuturor


bestwap.ro
Blogul membrului:
- ivana_

ultima pagina»

*n-am titlu ...
O sa-ti spuna ca totul trece...O sa-ti spuna ca totul trece dar nu-ti va spune nimeni unde. O sa-ti treaca prin vene, prin oase, prin trasaturile chipului, prin fiecare muschi, in fiecare picatura de sange, printre surasuri si lacrimi, prin golul pe care il vei simti in stomac..si va trece fara nici o mila, fara sa-ti ceara permisiunea. Va trece si te va schimba. Vei avea un nou inceput, o alta viata, o alta dragoste. Dar in anumite zile, intr-un moment de criza sau intr-o clipa de slabiciune... ahh, un singur lucru ti se va întoarce in minte. Un semn ramas pe inima , o cicatrice care nu s-a vindecat niciodată. Atunci cand te vei gandi la ce-ti doresti cu adevarat,cand privesti o stea cazatoare, cand vei arunca o moneda in fantana, cand vei privi cerul, marea.. Un nume și o pereche de ochi. Pentru ca, unele lucruri trec. Dar unele, pur si simplu... trec mai puțin..

09.08.2018, 22:42
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*:)
*sa dai, sa dai, iata marea fericire a vietii. sa dai mai ales la timp, fiecare lucru la vremea lui. sa dai rasul, sa dai lacrimile, sa-ti traiesti aventurile, sa-ţi traiesti durerea... sa plangi, un timp... si apoi sa razi !* (Panait Istrati în Nerantula)

13.07.2018, 11:40
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*iar tigarile.s.
de cate ori ma gandesc sa renunt la tigari, imi imaginez cum scoate una capul din pachet si se uita duios la mine: pai, bine,mai matracuco ! ai fost nervoasa, am fost aici, te-ai plictisit, am fost prezenta, am acceptat sa fiu a doua opțiune, gen \"*aia de dupa*... am ars pentru tine până la filtru! si acum te-aii gandit tu ca vrei să traiesti sanatos, a? da` ce crezi? ca traiesti 100 de ani? sau sunt scumpa ?.daca erai barbat si trebuia sa ai si nevasta ? atunci ce mai ziceai ?? nu pot,ma, sa le las... serios !

16.06.2018, 21:09
+1 comentariu | 17 vizualizari
-----
*de vanzare...
vand prastie de parbriz pentru fetele cu deceptii in dragoste. este stare perfecta de functionare, usor de utilizat si de intretinut. munitia se gaseste in preajma cladirilor cu ` atentie cade tencuiala` (desi nu recomand bucati de tencuiala, e casanta) sau la orice balastiera. nu trebuie decat sa gasesti unghiul potrivit, nu înainte de a identifica locul in care e parcata masina prostului care n-a vazut ce femeie deosebita esti ! instructiunile de utilizare vizeaza inclusiv integritatea ta, adica ai grija sa n-o tii invers cand tragi. daca nu nimeresti parbrizul nemernicului din prima și lovesti alta masina, nu te simti prost. sigur si ala e alt nenorocit. eu mi-am făcut treaba cu ea ! .s..

28.05.2018, 18:40
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*anunt important !!
Fac un anunt pentru toti baietii *frumosi si buni* fiti pe faza pentru ca in curand voi intra in posesia a cel putin 4 dintre voi. Pentru ca am fost la biserica si am facut baie de babe si vreo 4 mi-au urat * sa-ti dea Dumnezeu un baiat frumos si bun!* N-am ce sa va fac, uratura de baba se prinde, puteti voi sa umblati cu tamaie în buzunar ca nu scapati.lol3.

29.04.2018, 13:15
+2 comentarii | 22 vizualizari
-----

inainte»
1/5

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate