Mesaj public:

avatar crazytzacanel: Neata!!!


bestwap.ro
Blogul membrului:
- ivana_

ultima pagina»

*10 lei.s.
daca vreti sa ma omorati cu zile, ma puneti sa prajesc un munte de cartofi intr-un scuipat de ulei. cartofii se prajesc in baie de ulei, ce Doamne iarta-ma....aa..acestea fiind spuse, iau sticla de 2 l de ulei si incep sa torn... si torn... cred ca am pus ulei de 10 lei, zic in mintea mea.. de banii astia ar trebui sa prajesc in el pana ma plictisesc sau pana il prapadesc de nici n-o sa mai poata fi numit ulei.s.rau n-are cum sa-mi faca niste ulei ranced, ca sunt obisnuita de la mc si kfc. .lol.

29.06.2022, 11:16
+1 comentariu | 14 vizualizari
-----
*alte palpitatii...
va reamintesc ca ieri am facut curatenie.... sa nu va imaginati ca e mare lucru si am smotruit n-spe ore, ca nu e cazul, casa mea fiind nu prea mare.lol....totusi, dimineata cand m-am dat jos din pat, mi-am dat seama ca am maaare febra musculara, de parca am alergat la maratoane... ma si gandeam in timp ce imi faceam cafeaua - bine ca n-am o casa mai mare, vreo vila, ceva , ca acum eram la terapie intensiva, hranita cu paiu` si ventilata cu ventilatoru`, sau cu ce naiba ventileaza ei acolo, cand iti vine sa dai coltu`.s.....nu recomand!:)))))))))))))))))

23.06.2022, 13:37
+3 comentarii | 16 vizualizari
-----
*palpitatii.....
aseara, avand o dispozitie dubioasa, am hotarat ca azi, dupa ce beau cafeaua, ma apuc de curatenie. nu stiu cum sunteti voi inainte de curatenie, ca io-s terminata.....ma simt saraca, bolnava, batuta de soarta, neiubita, neapreciata, nenorocita....am sentimentul clar ca pan-aici mi-a fost. deci, daca-mi sta inima in timp ce dau cu aspiratorul sau spal aragazul sau ceva, sa stiti ca v-am iubit. adio (preventiv) ! .s.

22.06.2022, 09:50
+8 comentarii | 14 vizualizari
-----
*devin un om mai bun....
Sunt ca o molie care se transforma in fluture... sa vedeti : aseara, stateam eu relaxata pe o banca in parc, si hopa, am un fel de revelatie si-i spun amicei mele - fata, am observat ca odata cu trecerea anilor, devin mai toleranta, mai de treaba, mai buna, mai d-astea.....pfoaa, am crezut ca-i sar ochii din cap cand m-a intrebat - da` de cand esti tu toleranta si de treaba si buna si astea, tuto !? - incerc si io de maine, tampito, ce tipi asa la mine ? .s.

17.06.2022, 10:21
+1 comentariu | 10 vizualizari
-----
*sa-i spuneti.....
Daca il vedeti sa-i spuneti ca l-am iubit! Sa-i spuneti ca mi-a fost dor, sa-i spuneti ca l-am asteptat sa se schimbe! Sa-i spuneti ca intr-un colt de suflet iubirea mea nu a murit, e acolo, inca asteptând. Sa-i spuneti sa iubeasca mai frumos, mai sincer, mai curat! Eu nu am reusit desi i-am aratat in toate modurile posibile! Sa-i spuneti sa nu mai minta, sa nu mai rupa suflete si cel mai important sa se iubeasca, altfel nu va putea darui iubire niciodata.. Sa-i spuneti ca am plecat, desi el plecase cu mult inaintea mea! Sa-i spuneti ca sunt bine si ca nu am niciun singur regret.Stiu cat l-am iubit, stiu cat nu m-a iubit. Poate ma vede langa un alt barbat.....Mai senina, mai linistia si mai colorata decat eram cu el. Poate nu ma mai recunoaste.... Rad din suflet, ma alint ca un copil, iubesc mai putin intens, dansez si visez din nou. Azi, ar fi inutil sa se întrebe, dar sa-i spuneti ca celalalt este tot ce am așteptat sa-mi fie el... si cat am sperat....Sa-i spuneti ca azi ma bucur de prezent, primesc totul fara sa cer nimic. Sa-i spuneti.. azi...

09.01.2022, 09:19
+1 comentariu | 32 vizualizari
-----

inainte»
1/7

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate