Mesaj public:

avatar andrei_simplutz: B


bestwap.ro
Blogul membrului:
- ioana31

ultima pagina»

*Poveste..
Am intins mana spre tine, dar nu te-am aflat sau n-ai vrut sa mi te arati.Am ridicat ochii spre cer si luna ma privea de acolo, naucitor de stralucitoare in singuratatea ei.A inceput sa-mi sopteasca o poveste despre un print si o printesa care, facand greseala sa se indragosteasca unul de celalalt, au fost pedepsiti sa trimita raze peste povesti de iubire, dar sa nu se mai intalneasca vreodata.Si zambea resemnata.Mi-a mai spus ca iubitul ei va veni curand si va trimite razele lui peste o noua zi, peste o noua sansa.Aseara nu am mai putut admira luna pentru puterea ei de a iubi in singuratate.Am intors privirea catre tine, dar nu te-am zarit sau nu ai vrut sa mi te arati.Imi doream sa-mi imprumuti un vis cu happy end in care sa ma pierd pentru o clipa.Atat imi doream: o clipa de amagire bezmetica, nimic mai mult. Apoi as fi adormit visand visul meu.Am intins mana catre tine pentru ca simteam nevoia ca, pentru o clipa, sa-mi fii.Dar nu erai sau nu ai vrut sa mi te arati.Si noaptea a trecut lipsita de vise.

17.02.2018, 22:22
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Dincolo de cuvinte..
In spatele cuvintelor se afla sufletul meu care viseaza. Corabia vietii m-a purtat uneori pe valuri amagitoare, incercand sa gasesc o stanca de care sa-mi sprijin visele. Am devenit un suflet renascut din furtuni, de dincolo de nori. Cerul si-a lipit adesea obrazul de inima mea, risipind lumina in valuri de tristete. Am platit cu lacrimi amare fiecare zambet, fiecare floare prin care mi-am marturisit sentimentele. Nu voi putea fi niciodata altceva decat ceea ce sunt, un inger care plange la lumina cuvintelor. Ma intorc cu fata spre locul unde am invatat sa rad, sa iubesc, sa fiu om...

16.02.2018, 22:41
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*Anii.. doar o cifra🙄
Nu conteaza cati ani ai important este cum te simti in interiorul tau, anii sunt doar o cifră.Vezi tu nimeni nu ramane tanar (tanara) toata viata pentru ca asa este cursul vietii pe fata incep sa apara riduri, in par ghiocei puterile te parasesc incet, incet,dar cel mai important este cum te simti în interiorul tau in sufletul tau.Si pentru mine anii trec poate nu mai sunt asa frumoasa pe exterior cum eram in tinerete insa in interiorul meu raman tanara si frumoasa atata vreme cat imi simt sufletul tanar. Sufletul nu se trece odata cu trecerea anilor.Sufletul ramane tanar vesnic. Privind chipul meu poti spune ca imbatranesc dar daca privesti in sufletul meu vei vedea ca sunt inca un copil caruia ii place sa viseze la frumos.Nu conteaza cati ani ai important este cum iti simti sufletul,anii sunt doar o cifra..

07.02.2018, 20:20
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Gand de seara..
Oamenii vin si se duc.Mai dragi sau mai necunoscuti, ei vin si se duc.Raman emotiile traite alaturi de ei, raman toate momentele,bune si rele,raman amintirile.Ramane tot ce ne-ar lega de ei mai mult decat o clipa.Ramane partea din noi ramasa in sufletul lor si ramane gestul, sarutul sau cuvintele lor in lumea si experientele noastre.Raman prin ganduri ce le avem pe la miezul noptii.Raman prin lacrimile pe care le stergem pe furis.Raman prin regrete sau binecuvantari.Ei demult vor fi plecat la bratul altor oameni, ei doar lasa in urma tot ce a contat mai mult.

03.02.2018, 20:54
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*🙂
Odata cu trecerea timpului realizam ca ceea ce conteaza cu adevarat in viata , sunt oamenii care ne raman alaturi in toate incercarile vietii. Oamenii care sunt facuti dintr-o substanta numita valoare, care pot sa te stranga la piept pentru ca sunt acolo cand ai nevoie de ei si sa te incurajeze de fiecare data. Asta conteaza cu adevarat!

03.02.2018, 19:12
+1 comentariu | 9 vizualizari
-----

inainte»
1/18

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate