Mesaj public:

avatar ignoranta: .flu.


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ ioana31

ultima pagina»

*Destin
M-am nascut prea mandra, prea mandra si prea fragila. Iar daca regret ca, atunci cand sufar, sufar de o suta de ori mai intens decat altii, sunt sigura ca, atunci cand sunt fericita, sunt de o mie de ori mai fericita decat ei.

ieri, 19:53
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*Suflet pt suflet
Indragosteste-te de o persoana care atunci cand te trezesti te intreaba daca esti bine, iti spune buna dimineata si nu uita ca existi. Cand deschizi ochii esti primul gand, deoarece esti cel mai important lucru si ar vrea sa stie ca tu esti bine. Indragosteste-te de o persoana care te saruta pe neasteptate fara vreun motiv anume, deoarece vrea ca tu sa traiesti emotia unei iubiri care surprinde. Acea persoana care atunci cand esti trista foloseste imbratisarile in loc de cuvinte... care in loc de sfaturi foloseste bataile inimii pentru a te linisti. Indragosteste-te de o persoana care ii place mai mult sa rada decat sa zambeasca. Indragosteste-te de o persoana care ii place libertatea ta, care iubeste alegerile tale si adora sa fii independenta. Indragosteste-te de o persoana care are cel mai frumos parfum din univers, parfumul pe care il recunosti oriunde si pe care doar tu il poti aprecia. Un parfum asemanator tuturor emotiilor. Iar daca nu o gasesti, iubeste viata dar iubeste o frumos..❤

ieri, 09:53
+1 comentariu | 9 vizualizari
-----
*Nimeni nu i perfect
Nu sunt un om puternic,dar gasesc mereu forta sa ma ridic atunci cand pic la pamant. Nu am un chip frumos,dar am un suflet bun, iar asta ma face sa fiu frumoasa. Nu am un trup perfect,dar am o inima care ofera intotdeauna iubire celor din jur,iar asta conteaza cel mai mult.

09.12.2017, 16:19
+1 comentariu | 8 vizualizari
-----
*Am uitat multe
Am uitat tot ceea ce m-a intristat, dar nu voi uita niciodata ceea ce m-a facut fericita.Am uitat toate dezamagirile, dar nu voi uita niciuna dintre implinirile mele. Am uitat ca am plans de dor si de durere, dar nu voi uita niciodata ca exista si lacrimi de fericire.Am uitat ca am fost judecata de oameni, dar nu voi uita niciodata ca nu am dreptul sa judec viata si alegerile celorlalti.Am uitat sa imi pastrez ascunse secretele, dar nu voi uita ca exista si oameni demni de incredere.Am uitat ca oamenii m-au ranit si mi-au tulburat linistea sufleteasca, dar nu voi uita niciodata ca viata ma va rasplati pentru fiecare nedreptate care mi s-a facut.Am uitat toate loviturile primite, dar nu voi uita niciodata ca nu trebuie sa lovesc inapoi si nici sa ma razbun.

08.12.2017, 12:33
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*Adevarat..
Sa stii ca prima iubire nu inseamna prima persoana din viata ta care te-a facut sa crezi că iubesti si nici prima cu care ai avut o relatie. Prima iubire este prima fiinta care te-a facut să simti lucruri pe care nu credeai ca le poti simti alaturi de cineva,sentimente care nu credeai ca exista în realitate,care credeai ca numai în telenovele le intalnesti. Prima persoana este aceea care te-a facut sa simti nebunia placerii de a iubi ,cea care te-a facut fericita doar pentru ca era acolo cand aveai nevoie de ea. Este acea fiinta care de departe iti putea schimba o stare. Ea este fiinta care te face fericit ca om,fiinta pentru care multumesti cerului ca exista. Asta e cu adevarat prima iubire!

06.12.2017, 18:59
+1 comentariu | 6 vizualizari
-----

inainte»
1/13

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate