ionel_ionutz: Am invatat sa ofer. Nu fiindca am prea mult, ci pentru ca stiu cum este sa nu ai! ;)
depune mesajMesaj public:

avatar florian01: caut o femeie ptr o rel reala si de durata,astept pm sa ne cunoastem,


bestwap.ro
Blogul membrului:
- infernomihai

ultima pagina»

*Impreuna2
Nu v-am spus niciodata,am preferat sa ma feresc,poate ca am vrut sa va arat nu sa va spun cat va iubesc.M-ati educat mi-ati pus in farfurie,m-ati privit cum cresc si m-ati strans in brate cand n-aveam puterea sa zambesc. Va iubesc,va multumesc,mama,tata mi-ati dat un suflet de campion si-un caracter de piatra. Fi tare fiule,da piept in piept cu toti,sunt tare dragii mei parinti dar oare cat o sa mai pot....A trecut timp de cand n-am mai simtit o palma,preferam sa dea o armata in mine decat sa dai tu mama...Sunte-ti ce-i mai buni parinti asta fara semne de intrebare,dar eu n-am fost cel mai bun Fiu si asta ma doare... Stiu ca a-ti tinut ochii deschisi nopti la rand,asteptandu-va baiatul,speriati de moarte cum e plecat de acasa noapte de noapte. La inceput credeam ca pot zice,cat insemnati voi pentru mine dar stii ce?Scrie sufletul meu si mi-am dat seama pe parcurs ca n-are destule cuvinte!

07.06.2018, 21:15
+2 comentarii | 14 vizualizari
-----
*Impreuna
Iti cer acum binecuvantarea ta mama,sfatul tau tata. Ajutati-ma sa pot sa tin unita o familie,sa-mi cresc copii cum ma-ti crescut si voi pe mine sa-i duc la scoala,sa pot sa le pun ceva pe masa,sa pot sa-i invat ca cineva-i asteapta acasa. Sa-i ocrotesc,sa-i fac sa invete din greselile mele,macar ei sa invete daca eu n-am invatat din ele. Sa am rabdarea sa le spun povesti pana adorm si prin mine sa inteleaga ce inseamna sa fi om,sa ma respecte sa fi exemplu de urmat,Tati esti eroul nostru neinfrict....O sa reusesc mama,tata o sa reusesc sa invart pamantul pentru ce-i ce ii iubesc...si....daca cel de sus va cheama mergeti linistiti ca a-ti lasat aici 3 Frati ce vor fi ce i mai buni parinti...Asculta mama,vorbeste fiul tau acum,stiu ca ti-ai dorit din suflet uite mi-am ales un drum,au trecut anii parca prea mai repede mama,au trecut anii si ai ramas aceeasi doamna.... Vorbeste fiul tau asculta tata,stim amandoi ca va veni timpul sa plec odata,voi pleca din casa ta si va veni timpul sa fiuTata la randul meu si sa raman si al tau Fiu.

07.06.2018, 21:00
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*arma mea
Arma mea Dacă te întreabă cineva Ce-mi eşti tu, femeie, soră, fată, Să răspunzi că tu eşti arma mea, Singura mea armă-adevărată. Nu le spune mult mai mult de-atât, Lasă-i, tot ce vor, să presupună, Arma mea, mai ai de doborât Negrul vultur dintre noi şi lună. Moartea care-mi dă mereu ocol Trebuie s-o faci să nu mai vină, Nu uita că joci întregul rol Şi în întuneric şi-n lumină. Ştiu că pentru tine n-am permis Şi că ilegal te port în braţe, Zică poteraşii ce-au de zis Eu nu merg la iepuri sau la raţe. Eu pe tine te-am întemeiat, La primejdii şi din somn să scaperi Şi pe cât sunt eu de-ameninţat Contra tuturora să mă aperi. Orişicâte se vor întâmpla Să rămâi să-mi răcoreşti obrazul

03.06.2018, 07:36
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Te iubesc
Te iubesc azi, mai putin ca maine si mai mult ca ieri, ca sa te iubesc peste ani, cat nu poate sa iubeasca cineva intr-o viata intreaga.

17.05.2018, 20:50
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----
*....gand....
Lasa fulgerul sa aprinda focul in vatra,sa spunem povesti despre o mare secata ce uda candva floarea ce era iubirea noastra.. Astept uraganul asta sa ma loveasca,Speranta in urechi imi sopteste atunci cand totul in jur se prabuseste,N-am de gand sa plec si sunt gata sa lupt. Fa-ma vulcan si-ai sa vezi cum gheata se topeste si din nori coboara uraganul asta ce loveste inima cand se indragosteste... Dac-as avea nevoie de arme,as avea nevoie de toate fiindca razboiul asta nu-i ca toate celelalte.. Ma lupt cu tine de parca as asedia o cetate,as vrea sa fie Duminica pentru eternitate....☹☹

17.05.2018, 19:54
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----

inainte»
1/4

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate

sus
facebook youtube
bestwap
Femeia este al cincilea anotimp, in care natura se odihneste, amintindu-si toate florile primaverii, toate privighetorile verii, toti strugurii toamnei si toate ninsorile iernii. (Grigore Vieru)