Mesaj public:

avatar flo4you: O femeie hotarata care stie ce vrea😉Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 455.249

Membri conectati acum: 194
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar lucianz (pagina principala) -
avatar adryano22 (pagina principala) -
avatar lci_ (pagina principala) - .
avatar mary74 (profilul meu) - reteag.BN / mesteacăn.MM
avatar adi8 (profil membru) - Dambovita
avatar metafiz (setare stare) - Stratosfera
avatar naruto1991 (galerie imagini) -
avatar mircea-sa (chat) - romania

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar amik1: Citatul zilei: Un pian dezacordat suna groaznic, chiar daca pe clape apasa un mare pianist. Asa e si cu democratia. (Valeriu Butulescu)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar still: 382
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar r_ellyana: 384
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar still: 382
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar r_ellyana: 384
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar still: 382
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar r_ellyana: 384
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gabitzu: 382
scris in topicul Baieti vs. fete


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*leusteanul e un fel de patrunjel, dar altfel :))))
putine lucruri ma amuza pe lumea asta mai tare ca un barbat pregatit sa plece la cumparaturi. se uita luuuuung la lista de cumparaturi, amaratul de el, macar sa-si dea seama daca a auzit vreodata de chestiile alea SF de acolo și gandindu-se ce mama ma-sii intrebari ajutatoare l-ar... ajuta.s.dar nu prea ii vin in minte... ah, stai, a gasit una:- iubita, leusteanul care e?.... o vazusem venind, dar nu m-a dus capul sa pregatesc un raspuns bun. nu pentru ca nu sunt prevazatoare ci pentru ca nu exista. - aaaaa, leusteanul e ala.. aaa, cu frunza mai mare decat patrunjelul. nu subtire-subtire ca mararul si mai mare ca patrunjelul (si zambesc incantata, in mintea mea, ca am mermelit o mizerie de raspuns, din care nici eu n-am priceput nimic) -aaaaaaaaaaaa, zice iubitul, mai mare ca patrunjelul si mult mai mare ca mararul. ahaaaa!..... si patrunjelul care e?.lol.

+3 comentarii | vizualizari: 14
scris de ivana_
*Te știi tu...
Azi e una din zilele în care te-aș tine prizonier în camera mea de pofta... alergandu-te în întuneric și împingându-te în peretele simțurilor mele fără să-ți ofer nici un pic de blândețe... fără să mă încălzesc cu mângâieri tandre ale pielii... fara reținere cu o pofta nebuna ce poseda și pretinde cu bună știință rațiunea. Astăzi as anula distantele bunelor maniere, preliminar convenit cu o privire... astăzi te voi împinge cu forța în peretele aspru al foamei mele, zgârâindu-te pe spate cu unghiile mele ascuțite. Astăzi este una din zilele în care fiorul este lumina, o zi în care voi lua totul ca o egoista și sunt convinsa ca asta vrei și tu... ❣️

+niciun comentariu | vizualizari: 5
scris de lady38
*cea mai cea aratare.s.
exista momente, in viata unei femei, cand indiferent cat de smecher e tunsa, tot nu-i sta parul. exista, si-s multe ! nu cred ca v-am povestit, dar dupa operatie, m-am tuns de m-a facut sarmana aia sa arat ca ciocanitoarea Woody si acum imaginati-va diminetile mele, cand dau cu ochii de mine-n oglinda, ca din oarba dupa tine, huoooo, aratare smintita, ca m-ai si speriat, piei, ptiu ptiu si alte d-astea nu ma scot... si dupa aia, bag mantra cu inger-ingerasul meu, sau oricine e pe receptie, fa-ma sa accept lucrurile pe care nu pot sa le schimb, ca daca ma duc inapoi la coafor, apar la stirile de la ora 17.lol.... deci cam asa-mi petrec io diminetile in ultima vreme, mersi de-ntrebare ! .s.

+2 comentarii | vizualizari: 11
scris de ivana_
*Stii
O femeie poate să se \"ofere\" cât dorește, să ducă un bărbat în pat și să-l înnebunească. Îi poate oferi o mie de nopți de pasiune, ore de perversiune și orgasme nesfârșite, gândindu-se că a l poseda este suficient pentru a il avea doar pentru ea. Poate crede că îl ține în pumn doar ținându-l între picioare, dar nu este așa. Un bărbat aparține unei femei, când în ciuda faptului că este departe de ea, aceasta reușește să-i treacă prin gânduri cu o simplitate ne\'mai auzită. De exemplu, când o melodie trece la radio, când un accent, un termen sau un dialect ajunge la urechile tale și acolo este chiar în capul tău. O femeie deține un bărbat atunci când trăiește în mintea lui, chiar și pentru scurt timp, chiar și pentru moment, dar dacă acolo se naște gândul, înseamnă că acea femeie a bărbatului respectiv a deținut mult mai mult decât toate cele care îl au într-un pat auzindu l gemand de plăcere. O femeie, o femeie adevărată nu se mulțumește cu un corp, un moment.. O femeie adevărată preferă să plece și să știe că oricine va putea atinge pielea acelui bărbat, dar nimeni altcineva nu va putea să-i aprindă mintea, să ajungă atât de adânc încât să-i atingă inima așa cum a făcut ea. Dragostea nu este posesie sau obsesie. Un sentiment adevărat este dat de ceea ce rămâne neschimbat în timp.

+niciun comentariu | vizualizari: 5
scris de lady38
*........
Femeilor, luați-vă bărbați puternici! 🖤 Bărbați care știu să lupte pentru fericirea voastră, care știu să vă satisfacă și ziua, și noaptea, care știu să vă scoată din rutina cotidianului. Bărbați care sunt suficient de curajoși încât să vă fure la o cină în oraș și să vă invite, mai apoi, să le rămâneți în viața lor. Luați-i pe cei care vă cuceresc mintea, trupul și, în ultimă instanță sufletul. Bărbați care au puterea și-și asumă faptele, nu care dau vina pe voi pentru ce nu a ieșit bine. Bag de seamă că s-au dus vremurile când bărbații cucereau. Acum, unii dintre ei așteaptă să fie cuceriți dacă se poate. S-au schimbat rolurile și nu-i de bine! Luați-vă bărbați care au puterea să fie maturi în gândire și-n fapte. Care au ochi doar pentru voi, nu și pentru vecina de la patru. Bărbați care știu că acasă îi așteaptă o femeie și nu-și mai pierd timpul prin alte case ale altor femei, doar pentru a se simți bărbați. Luați-vă d-aia care înțeleg că bărbăția înseamnă să faci zeci de lucruri cu o singură femeie, nu același lucru cu zeci de femei. E mai greu să surprinzi aceeași femeie de zeci de ori. Luați-vă bărbați care pot să vă învețe câte ceva despre viață, nu mucoși care nici de ei nu pot avea grijă, d-apoi de voi. Să vă luați bărbații care se luptă cu ei în fiecare zi pentru a deveni mai buni. Care înțeleg că succesul în viață – atât cea personală, cât și profesională – este extrem de important. Luați-vă bărbați care vă respectă cu sfințenie, nu care șterg pe jos cu voi doar pentru că ei cred că s-au născut cu acest drept. Nimeni nu s-a născut cu dreptul de a-și bate joc de altcineva. Ăla-i un drept pentru proști, nu pentru cei care se pretează a vă fi iubiți. Luați-i pe cei care se chinuie să vă aducă la orgasm. Oricare dintre ele. Nu care vă lasă fix înainte de momentul 0, se întorc pe cealaltă parte și încep să sforăie. Iubirea bărbatului pentru femeia sa se vede și-n efortul din pat, nu doar în cel din viața de zi cu zi. Luați-vă bărbați care-s bărbați, nu care imită ceea ce cred ei că-i bărbăția!

+niciun comentariu | vizualizari: 3
scris de lady38