Mesaj public:

avatar george-telu5: AM UITAT AICI SUNT MAI MULTI BULANI CA FEMEIINu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 444.015

Membri conectati acum: 201
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar vasile1984 (pagina principala) - Gloucester Regatul Unit
avatar mykky75 (pagina principala) - Ag
avatar sweetlady84 (profilul meu) -
avatar karenina (lista urmaritilor) - B
avatar lavinia1988 (pagina principala) - suceava
avatar crocinissa (chat) - ™ •In bratele..lui Dumnezeu•√
avatar iubyserios (citeste pm) - brasov
avatar iubibilul (profil membru) - https://youtu.be/bzAVIwZDc2c

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar king: Doina-de-la-d.
scris in topicul Ce nume imi dai?
avatar doinad: Pot sa-ti dau un nume la nimereala, fara sa stiu nimic de tine? Interesantul.Iarta-ma ca n-am asteptat raspunsul.
scris in topicul Ce nume imi dai?
avatar king: Psiholoaga
scris in topicul Ce nume imi dai?
avatar away: Minunat.
scris in topicul Ce nume imi dai?
avatar away: 646
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar king: 644
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar king: Departe
scris in topicul Ce nume imi dai?
avatar away: Marian.:)
scris in topicul Ce nume imi dai?
avatar away: 15086
scris in topicul Numaratoarea inversa
avatar away: 646
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gaby7zu: 644 .nb., Alex! .pri.
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar monachos: 646 noapte buna forum
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gaby7zu: 648
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar monachos: 650
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar gaby7zu: 652
scris in topicul Baieti vs. fete


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*Cine esti tu doamna viata?
M-ai facut sa traiesc fiecare moment, cu sare si piper. M-ai culcat la pamant ca sa invat sa ma ridic. M-ai bagat in viata oamenilor sa-i pot cunoaste, m-ai pus in fata lor sa-i pot alege. M-ai calatorit pana la rascruci sa-mi aleg drumul singur, asa cum m-ai palmuit cu lacrimi sa stiu sa-nvat a rade cu pofta. Sunt un om crescut sub umbra ta. Mi-ai facut drumul lung si maracinos ca sa-mi potolesc setea cu roua din iarba diminetii. Ti-am dat voie sa ma-nveti sa iubesc. Sa pot canta cu sufletul si sa fredonez iubirea. Mi-ai ratacit pasii prin umbrele destinului sa stiu cum sa ma comport atunci cand lumina imi batea in geam. Sa-nvat sa numar stelele, ca sa pot ajunge la soare. Poate nu sunt omul pe care ti l-ai dorit. Poate nu sunt frumusetea pe care ti-ai dorit-o. Poate nu sunt perfectul pe care tu voiai sa-l ai. Poate nu sunt nimic din tot ce ti-ai dorit sa fiu. Dar cine este? Nu stiu cum m-ai dorit tu pentru tine, dar eu inca mai stiu sa cresc. Nu stiu cat de frumos m-ai vrut, dar vreau sa cred ca stiu sa compensez.

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de andrei
*Dragostea inseamna ...
Dragostea înseamnă să riști și să decizi. Să fii asumat și să reușești să treci peste frici și prejudecăți. Dragostea este a oamenilor puternici și răbdători, capabili să construiască totul solid. Dragostea este a celor care reușesc să își păstreze sufletul tânăr. A celor care acționează, a celor care își recunosc slăbiciunile, înfruntându-le cu demnitate. Dragostea înseamnă gesturi mici, capabile să trezească emoție pură și să schimbe destine. Dragostea înseamnă sinceritate. Dragostea este o construcție, prin care pas cu pas te regăsești prin cel de lângă tine. Dragostea este despre un țel comun. Despre acele dimineți în care reluați activitatea la muncă, cu siguranța că într-o zi veți reuși. Despre ambiția de a nu renunța. Despre acele zile când totul pare pierdut, dar în care continui să lupți în doi, convinși fiind că veți reuși. Dragostea este despre cunoașterea propriului drum, construit cu atenție. Despre împlinirea venită prin modul de a trăi și a înțelege viața a celui care reușește să-ți atragă atenția în cel mai frumos mod. Despre modul în care te detașezi de vorbele celor mulți, trăind mai mult după propriile simțiri. Dragostea este despre încredere. Încrederea că și maine va fi aici, fără a face tu nimic special pentru asta. Dragostea este despre curaj, doar cei curajoși reușind să o descopere și să se lupte în cel mai frumos mod plsibil cu ea. Restul, restul tocmai au auzit de ea...

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de snowfall
*Eu doar prin mangaierea ta traiesc
Eu doar prin mangaierea ta traiesc,tu ma absolvi de ura si pacate...Traiesc doar spre a-ti spune *Te iubesc!* Si mor doar spre a-ti fi eternitate! Caci dintr-o lume plina de orori, Iubirea ne-a ramas sa ne salveze, Sa scoata tot pamantul dintre noi Cand sufletul mai uita sa viseze. Sufletul tau il tin de-al meu aproape, Timpul din noi si-a stins usor vapaia, Si ma privesti cu verdele din ape Si ne-nvelim cu soarele si ploaia.... Desi mai uit si poate mai gresesc Si ma mai pierd prin ura si pacate, Traiesc doar spre a-ti spune* Te iubesc! * Si mor doar spre a-ti fi eternitate!

+niciun comentariu | vizualizari: 5
scris de vishoinar_
*Bancul zilei
Italianul: -Saptamana trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toata cu ulei de masline, am facut dragoste patimasa si la final ea a gemut pentru 5 minute. Francezul: -Saptamana trecuta, am făcut amor cu iubita mea Amelie, a fost grozav. Am întins frisca peste tot trupul ei, am făcut dragoste ca nebunii și la final ea a tipat pentru 15 minute. Romanul: -Ei bine, saptamana trecuta si eu am facut dragoste cu Maria mea. Am dat-o prin untura, am făcut s*x si apoi ea a urlat sase ceasuri. Uimiti, italianul si francezul îl întreaba: -Ce naiba ai putut tu sa-i faci sotiei de-a tipat 6 ore? .gand1. -Mi-am sters mainile pe draperiile din sufragerie! .lol10.

+1 comentariu | vizualizari: 9
scris de gaby7zu
*Tezeste-te si fa-ti o cafea
Trezește-te. Fă-ți o cafea, pune muzica preferată și fii un om fericit. Nu-ți trebuie lucruri complicate pentru o fericire sinceră Viața nu e complicată. Noi o complicăm cu prea multe dorințe fără sens și gânduri deșarte care nu duc la nimic bun. Credem în stereotipuri și de foarte multe ori dorim să fim ca altcineva, nu noi înșine. Nu suntem mulțumiți de ceea ce avem. Mereu supărați, mereu crispați și îngâmfați. Invidiem și dorim răul celor care o duc mai bine, fără să depunem efort, fără să luptăm pentru un viitor promițător. Ne punem prea multe întrebări, nu ne materializăm visurile și ne lăsăm conduși de aparențe. Criticăm viața altora și uităm de a noastră. Iubim pe cei care ne ignoră și îi ignorăm pe cei care ar face orice de dragul  nostru. Considerăm că fericirea constă în lucruri materiale. Muncim pe brânci, ne construim case și ne căsătorim din interes. Îmbrăcăm nuditatea trupului și lăsăm sufletul gol, nu-l hrănim cu cărți bune, cu fapte înălțătoare, Suntem oameni care zâmbesc doar în fotografii,  iar adevărul e altul. Suferim, suntem singuratici și neîmpliniți. Din simplu fapt că am uitat, că nu știm să facem ceea ce ne place, nu știm să punem preț pe lucruri simple. Trezește-te. Fă-ți o cafea, pune muzica preferată și fii un om fericit. Nu-ți trebuie lucruri complicate pentru o fericire sinceră.   Deschide ochii, privește în jurul tău, fă loc extraordinarului să pătrundă în inima ta. Bucură-te de tine, de ceea ce ai făcut, de ceea ce ai. Fericirea sinceră nu se ascunde după lucruri complicate, ea e în lucrurile care îți oferă plăcere, care te fac să fii tu, care te ajută să te simți împlinit și în pielea ta. Ceea ce îți place îți va oferi încredere, creație. Contribuie la viața, la fericirea ta. Fă doar ceea ce dorești tu, nu ce-și doresc ceilalți. Fii tu oricând și oriunde. Trăiește-ți viața după cum simți. Prețuiește clipa și momentul. Fii stăpân pe tine și pe sentimentele tale, nu lăsa pe străini să-ți dicteze viața. Fericirea e în lucruri mărunte.

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de snowfall