Mesaj public:

avatar cypy_con_te: o fata ce vrea credit ast pm acum fara minciuniNu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 386.428

Membri conectati acum: 1.129
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar ionut-robert (lista urmaritilor) - berbejti
avatar spy_one_iq (pagina principala) - Seattle@Leenwood@Kirkland@U.S.A.
avatar anyma_nera (citeste notificare) - Italia
avatar catalina (pagina principala) - Iași
avatar crazy_blonda90 (pagina principala) - ilfov-snagov
avatar catalyn23 (pagina principala) - Reghin-Italia
avatar jony-b (i n v i z i b i l) - Mures
avatar ironman (pagina principala) - Hardstyle Republic

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar x_girl: Citatul zilei: Noptile pierdute au zile numarate. (Tudor Musatescu)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar ryderbird: Cu alte cuvinte, afirmatia ,,teoriile Cartii lui Enoh au aparut dupa anul 1800,, este cea mai penibila si comica afirmatie din cate ai mai scris pe aici. Stiu ca ai enorm de multe ,,inventii,, postate in acest forum, dar asta le-a depasit pe toate. :)
scris in topicul Cine este dumnezeu?
avatar ryderbird: popilor ortodocsi sub perna. :)
scris in topicul Cine este dumnezeu?
avatar ryderbird: lui Dumnezeu si care lasa loc unor banuieli si interpretari incomode Bisericii. Cea mai veche reproducere a Cartii lui Enoh dateaza din secolul IV inainte de Hristos, aparitia originalului fiind mult mai veche, intrucat este in interdependenta cu Cartile lui Moise, avand originea in mileniul II - III inainte de Hristos.
Daca nici acum nu ti-e clar ca gnosticii (aparuti mult mai tarziu de Hristos!) n-au nici o legatura cu scrierea Cartii lui Enoh, nu-ti ramane decat sa te culci cu maculatura

scris in topicul Cine este dumnezeu?
avatar ryderbird: Mai, ortodox... Greu cu tine...
gnosticism = curent filozofic - religios care imbina crestinismul cu filozofia elenistica TARZIE! (retine!) ;
Cartea lui Enoh = una dintre cele mai vechi scrieri biblice, exclusa din Biblie de conciliile ecumenice ale crestinismului secolelor IV si VII, considerata contrara principiilor si dogmelor ecleziastice, prin identificarea unor ierarhii ingeresti si demonice, pe care se sustine ca patriarhul Enoh le-a cunoscut in calatoria sa cu Slava

scris in topicul Cine este dumnezeu?
avatar iancudeva: Pt cei care intrati in acest topic si cititi postarile va doresc o noapte cat mai buna si linistita. Harul si pacea Domnului Isus Hristos sa fie cu voi ! Amin.
scris in topicul Adevarul si minciunea


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*.
Am întins mâinile spre tine , când sufletul-ți lăcrima în silabe sfinte../ Te-am atins păgână umbră rebelă ../ Când pașii tăi de stele atârnați undeva aproape de cer au răscolit privirile-mi stinghere ce risipeau petale de lumină../ Aripa-ți grea atârna peste prăpastii unde sufletul este punte.. ti-am mângâiat visele nopților tăcute ascultând cum stânca se preface în nisip../ Am privit nisipul cum mi se scurge printre degete, târând prin șoapte inerte secundele de fum rănite de răsuflări cadențate .. pe drumul tău frânt în palmele mele../ Vreau să respir...urlau toți atomii../ Și atunci mi-am amintit cum se conjugă..verbul a respira ...dar pentru unii înseamnă..atât de puțin...atât de puțin...!!

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de blue_words
*Barbatul ideal- In viziunea femeii.
Îl visăm de mici copile. În desene şi cărţi animate se prezentă ca fiind un chipeş prinţ. Cu sau fără cal era înnebunit după prinţesa lui şi niciun obstacol nu era prea mare pentru a fi împreună. Apoi privim modelul masculin din familie, dacă el există. Creştem cu ideile pregătite în amănunt despre bărbatul ideal şi, precum este un basm, sărutăm câteva broaşte în speranţa că se tranformă vreuna în prinţul nostru. Etichetăm bieţii bărbaţi, le punem măşti şi nu ajungem să îi apreciem pentru ceea ce sunt cu adevărat pentru că ideile noastre nu corespund mereu cu realitatea. Şi tot noi ne plângem că sunt porci şi nesimţiţi când suntem lăsate singure în lumea noastră roz. Ce prinţese iresponsabile! E uşor să faci o listă cu ce-ţi doreşti de la un bărbat. Dar noi ca femei, ce oferim? Ce ne oferim în primul rând nouă? Pentru mine, treaba asta cu bărbatul ideal rămâne acolo unde îi este locul, în poveşti. Nu zic că nu există acel bărbat, puternic şi inteligent care să mă stimuleze intelectual şi nu numai. Zic că printre aceste calităţi sunt îndeajuns de multe imperfecţiuni. Toţi suntem într-o continuă formare, nu există un apogeu al dezvoltării. Nu cred că există un om în care să fie puse toate calităţile posibile, şi tocmai asta e frumuseţea! Întotdeauna partenerul de lângă tine reflectă ceea ce eşti. Dacă ai anumite standarde înalte, caută să le ajungi tu în primul rând şi o să atragi lângă tine acelaşi tip de bărbat.

+1 comentariu | vizualizari: 7
scris de lavinia13
*Lacrimi ascunse
Multi dintre noi am ajuns in genunchi in fata vietii. Multi dintre noi am plans in interiorul nostru fara ca nimeni altcineva sa ne auda. Multi dintre noi am tanjit dupa o imbratisare fie ea si scurta,dar nu am gasit-o niciodata. Multi dintre noi am fost nevoiti sa ne ridicam de jos desi nimeni nu ne astepta acolo sus. Multi dintre noi am strans din dinti,am inghitit lacrimi,am ignorat dureri si ne-am ridicat stiind ca loviturile vor mai veni din partea vietii,ca singuratate vom mai simti,iar piedici din partea sortii,vom mai intalni. Cu viata nu te poti lupta mereu si uneori esti nevoit sa o lasi sa te doboare,tocmai pentru a te ridica de jos de zece ori mai puternic. Multi dintre noi vom realiza ca daca intr-o zi plangeam amarnic in genunchi,a doua zi vom zambi frumos in picioare.

+2 comentarii | vizualizari: 5
scris de unstrain3
*Nu credeam...
Nu credeam...ca am sa ajung odata sa vorbesc cerului de tine.Nu credeam vreodata ca am sa ajung sa intreb.stelute.de tine.Nu credeam ca ajung vreodata sa-L rog pe Dumnezeu sa aibe grija ta...nu credeam vreodata sa rog soarta sa ne mai auzim sau sa ne vedem macar o data...doar ...o data...dar oare cati nu numara.stelute.nu priveste cerul,sau nu roaga soarta sa mai vada un om drag...ce a plecat intr-o lume nevazuta...nu cred ca ei nu doresc macar o data sa ne vada,sau sa ne auda...dar distanta e mare,e mult prea mare sa poata veni iar la noi,dintr-o lume nevazuta...o lume poate mai dreapta,mai luminoasa.

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de sandy2
*...continuuare.
...au urmat zile,luni,de suf.de durere,lakrimi amare si nopti nedormite...stiam k ma iubeste k este akolo,k se gand.la mine,am crezt in ea clipa de clipa,dar era un razboi sortit dinainte esekului...eram singur impotriva tuturor..inevitabilul s-a produs..am pierdut acest razboi dar ironia sortii este alta...am ramas totusi un invingator...am pastrat totul curat,sfant,sant stiu k am luptat atat kt.am putut sa o fak...destin?soarta?cine poate sti?tot ce am fkt.am fkt.din Dragoste ptr.Dragoste..nu imi este rusine,nu regret nimic sant mai pur k neaua...voi cei kre.nu kun.ce inseamna Dragostea nu stiti ce inseamna suferinta..nu va grabiti sa Judekati,sa aruncati primii cu piatra...adevarul il stiu doar eu un inger cazut si D-zeu din Ceruri.

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de darkevill