Mesaj public:

avatar adryana-ta: Neata .caf.Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 448.677

Membri conectati acum: 167
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar val-de-mare (pagina principala) -
avatar slym (profilul meu) - FĂLTICENI*SUCEAVA
avatar adonis_x (pagina principala) - Craiova
avatar robert (pagina principala) -
avatar ionut700 (pagina principala) - Heilbronn
avatar sniper05 (pagina principala) - Pe apa
avatar qwe_ (pagina principala) - B
avatar valy70 (pagina principala) -

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar amik1: Citatul zilei: Nu credeti în basme! Au fost adevarate! (Stanislaw Jerzy Lec)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar amik1: unul dintre mulţii copii pirduţi în junglă şi crescuţi de tot felul de animale, de la pantere şi câini până la găini. // Cam greu gasesti gaini in jungla. .s.
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: preluate de Sanichar de la oameni a fost
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: În plus, copilul a preferat să umble dezbrăcat în loc să poarte haine pe el şi refuza mâncarea gătită în detrimentul oaselor, cu care îşi ascuţea dinţii. I-a fost greu să se integreze printre oameni, însă a reuşt să îşi facă un prieten, tot un copil descoperit în sălbăticie. Erhardt a notat că între ei s-a produs „o stranie legătură de simpatie, iar cel mai mare l-a învăţat mai întâi pe cel mai mic să bea dintr-o ceaşcă”. Unul dintre puţinele obiceiuri
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: ea în jur de şase ani. Ace
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: În anul 1872, Dina a fost văzut de un grup de vânători din Uttar Pradesh, un stat din estul Indiei. Băiatul se deplasa folosindu-se de toate cele patru membre, imitând mersul animalelor, şi făcea parte dintr-o haită de lupi. L-au adus pe Dina la un orfelinat, unde a fost botezat cu numele Sanichar, care înseamnă „sâmbătă” în limba urdu. De ce au ales Sanichar? Pentru că într-o zi de sâmbătă a ajuns la orfelinat. O zi nefericită pentru copilul despre care se crede că av
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar adi1975: Cine nu a văzut măcar o dată celebra animaţie „Cartea Junglei” cu Mowgli. Povestea este inspirată de un personaj real, un băiat de aproximativ şase ani, descoperit în jungla indiană, în anul 1872. Dina, aşa cum l-au numit pe băiatul găsit în sălbăticie, a fost doar unul dintre mulţii copii pirduţi în junglă şi crescuţi de tot felul de animale, de la pantere şi câini până la găini.
scris in topicul Intamplari adevarate
avatar amik1: Citatul zilei: Apele ne unesc, numai muntii ne despart. (Octavian Goga)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar ted-: ra0ul, o ``garsoniera`` si un buchet de flori cu mesajul``Nu te vom uita niciodata`` .lol10.
scris in topicul Cum fac sa...?
avatar nela67: Umoristic/ bad
scris in topicul Completeaza cuvantul (RO)
avatar amik1: Felicitari! .zz.
scris in topicul Cum fac sa...?
avatar ra0ul: Am făcut peste 5000 de zile, ce primesc?.l.
scris in topicul Cum fac sa...?


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*........
Ochii lui..?! îmbracă femeia în tot divinul care e demn doar Cerul, poartă în ochi întreg întunericul al unui ocean pe care l,a cunoscut ca pe o dragoste de neuitat... În gânduri..?! îi curg lave de pasiuni dintr,un vulcan, întregi despre viața care a onorat,o cu iubire.. dacă te apropi prea mult de el, te arzi.. dacă te îndepărtezi puțin, îngheți.. așa știa să iubească, să îi simți lipsa..!! El poartă în el tot timpul..!! să îți dorești să,l trăiești, să îi guști sărutul.. cu fiecare cuvânt ce l,a tatuat cu blândețe pe pielea fierbinte... e doar un om..!! Pe care îl iubesc..!!

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de sweetlady84
*Asa vreau sa te iubesc!
Imi simti iubirea din mine,o imbratisezi si o provoci!Cunosti acea nebunie din interior care ma gadila de.mi opreste timpul si spatiu!Imi aprinzi buzele,sufletul si inima semanandu.mi fiinta ta!💗Pentru ca stii ca te iubesc asa cum esti!Doi iubiti care isi dezbraca povestea in cele doua cuvinte,,te iubesc,,Traiesti in zilele si noptile mele in melancolia si bucuria mea!Tanjesc dupa prezenta ta din interiorul meu care ma aprinde si ma cutremura..Imi place misterul tau..modul tau de a fi..Imi place tot ceea ce nu stiu despre tine..!Asa imi place de cand te.am cunoscut!Pentru ca arzi sub pielea mra indiferent unde ma aflu..Indiferent ce se intampla..Pur si simplu pt ca esti tu!Pt ca te iubesc asa cum esti..Fara reguli sau motive...Si asa vreau sa te iubesc...love.

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de anca_b
*Heart its a mecanic organism
Uneori, e bine să-ți mai scoți propria inimă din corp, să o pui pe o tavă în fața ta și să o privești cu atenție. Vei învăța multe lucruri. Îți vei da seama cât de fragilă este și ce muncă trebuie să facă, fără oprire. Cum se descurcă ea în somn, la veghe, la fugă, la ridicarea de greutăți, la despărțiri de oameni, la dor, la certuri, la împăcări. Cum bate întruna, secundă de secundă, minut de minut, zi de zi, până când completează o viață și se oprește. Ai vârsta inimii tale și câte povești ai strâns în ea îți arată cât de mult ai trăit. Dacă o privești cu atenție, îi observi toate hopurile pe care le-a trecut, tot sângele care a lăsat semne în ea, toate poveștile care au marcat-o. Pentru primele e nevoie să deschizi larg ochii. Pentru ultima parte, e nevoie să-i închizi. Când îți iei inima și o pui la loc, observi că poți merge înainte altfel.

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de shv_valcea
*Despre Vaccin
Când eram copil, îmi amintesc că era o epidemie de poliomielită, din cauza căreia mulți copii au rămas paralizați și așteptam cu disperare un vaccin, își amintește papa argentinian. Apoi am crescut în umbra vaccinurilor, împotriva rujeolei, împotriva acestuia, împotriva aceluia, vaccinuri care erau făcute copiilor. *** Constat faptul cã generatiile mai în vârstã, care au cunoscut suferinta cauzatã de boli pe care azi le mai cunoastem doar din tratatele de virusologie sunt mai înclinate sã înteleagã modul în care functioneazã imunologia. Care imunologie este o stiintã, nu un scroll-down pe FB stând pe WC🚽 ‼️ Dacã mai adaug faptul cã încurajarea provine de la liderul celei mai mari Biserici crestine, nu rãmâne de spus altceva decât #RispettoSantità 🙏

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de bestboy
*Invatatura
Un șarpe a intrat într-un atelier de tâmplărie și, în timp ce s-a târât, a trecut peste un ferăstrău și a fost ușor rănit. Apoi, cu toată furia, a mușcat ferăstrăul și, făcând acest lucru, a fost rănit grav la gură. Deci, fără să înțeleagă ce se întâmplă s-a gândit că ferăstrăul era pe punctul de a-l ataca, a decis să înfășoare ferăstrăul pentru a-l sufoca cu tot corpul. Din păcate, strângându-l cu toată puterea, a sfârșit prin a se ucide. Uneori reacționăm cu atâta mânie față de cei care ne-au făcut rău și, până la urmă, ne dăm seama că de fapt ne rănim pe noi înșine. În viață este uneori mai bine să ignorăm situațiile, să ignorăm oamenii care vor să ne rănească, să ignorăm comportamentul lor dăunător și chiar cuvintele rele. Oamenii spun și fac multe lucruri, dar tu decizi să te preocupi sau nu! Nu lăsați niciodată ura să pună stăpânire pe viața voastră, deoarece iertarea nu este slăbiciune, iertarea înseamnă a avea atâta dragoste pentru dvs. și, cu cantitatea potrivită de nepăsare și calm, este leacul pentru tot răul și stresul.

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de bestboy