Mesaj public:

avatar p3t3r: .pipi.Nu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 443.078

Membri conectati acum: 95
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar parkour07 (lista amicilor) - Intreaba-ma
avatar c777alice77 (pagina principala) - Arges si in trecere prin Buc
avatar costiag (pagina principala) - PITESTI
avatar libra (pagina principala) - bucuresti
avatar deejay33 (pagina principala) - Doar acolo unde sant bn primit si mai ales iubit:)
avatar ursulet_ (pagina principala) - langa cine merita
avatar sorinel_pustiu_ (pagina principala) -
avatar deeata (pagina principala) - Bucuresti.Langa iubi meu Stefi....

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar vlad: Da de una ca Norwich si ii pune cu botul pe labe..lol6.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar x_girl: Citatul zilei: Flacara vietii ne lumineaza tineretea, viata in flacari, batranetea. (N. Petrescu-Redi)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar andrei_: Dacă nu se încurcă cu vreo echipă mică până la meciul direct cu City, iar acolo scot rezultat pozitiv, 95% sunt campioni. La ce fotbal joacă și cu un moral bun, sunt de neoprit.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar andrei_: Liverpool are și antrenor și fotbaliști de top. Mane ăla și când era la Southampton avea clasă. L-a vrut și Bayern, dar până la urmă a venit Costa. ☺
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar amik1: Citatul zilei: In oamenii frumosi e frumoasa si toamna. (Plutarh)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar gaby7zu: Si Vintila a castigat duelul cu Piti. .s. / urmeaza duelul Vintila vs Petrescu. .s.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar gaby_tzu: N-am apucat sa vad primele minute din meci: dar am inteles ca Steaua a avut penalty la Coman si arbitrul lu` peste a refuzat sa acorde lovitura de la 11 m. Asa e: a avut penalty clar? .gand.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar gaby_tzu: Si a castigat Steaua. .mm.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar vlad: Au venit sa il omagieze pe Piti..s.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar gunners: Bă ești nebun, e stadionul plin .s.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar vlad: Eu nu jucasi nimic..s.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar gunners: Văd că mai am un bilet de azi dimineață, dar pe ăla am 1+2,5 .s.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar gunners: Pantofi lui Piți .s. bagai Fcsb +2,5 ! Cotă 5.50 .s.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar vlad: Curata pantofii?.s.
scris in topicul Discutii fotbal!
avatar gunners: Papură e secund acum .s.
scris in topicul Discutii fotbal!


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*O femeie adevărată nu-ţi vrea banii!
În mod evident, banii hotărăsc foarte multe probleme, dar ei nu sunt esenţiali într-o relaţie, aşa cum sunt dragostea, respectul şi atenţia. Ea este acea femeie, care va căuta în tine susţinere şi naturalețe. O femeie alături de care nu îţi este frică să-ţi arăţi vulnerabilitatea. O femeie alături de care poţi şi plânge şi râde… Desigur, îi poţi dărui orice fel de cadouri. Începând de la un colier preţios şi ajungând până la o vilă superbă. O poţi „alinta” cu flori, parfumuri şi cine romantice la restaurante. Toate acestea o vor flata, dar nu o vor face obsedată de tine, ca de o sursă financiară stabilă. Pentru ea tot ceea ce contează cu adevărat este atenţia pe care i-o oferi. Dar există anumite lucruri non materiale, prin care ai putea s-o cucereşti. Dacă îţi vei sacrifica timpul liber, menit pentru odihnă, după o zi supra obosită la muncă, pentru a merge cu ea la cumpărături. Sau dacă o vei suna şi îi vei scrie mesaje, chiar şi în momentele când abia găseşti timp să bei o cafea. Sau dacă îi vei spune că are o frumuseţe naturală, incomparabilă cu oricare alta… Efortul moral e mult mai preţios pentru ea, decât toate cadourile costisitoare, amplificate triplu… Da, o poţi hrăni cu promisiuni de genul că nu va avea nicio necesitate financiară în viaţă, că va avea posibilitate să nu muncească, odihnindu-se acasă, că va fi cu adevărat fericită şi satisfăcută de viaţa ei. Dar toate acestea nu vor mai conta, căci ea are nevoie doar de TINE… Ea are nevoie de prezenţa ta în cele mai importante momente ale vieţii, de susţinerea ta în momentele ei de slăbiciune fizică şi spirituală şi de atenţia ta în momentele când ea se simte absolut singură. Ea este o femeie adevărată pentru că dăruieşte iubire şi aşteaptă acelaşi lucru de la tine. Doar iubire! Nici mai mult, nici mai puţin. Ea are nevoie de dragostea ta, sub toate formele ei de manifestare. Ea are nevoie de tine, nu ca sursa ei financiară, ci ca sursa ei de inspiraţie, romantism şi încredere. Ai grijă de ea!

+niciun comentariu | vizualizari: 5
scris de lenu_
*Love story_ la final
Timpul e prea scurt sa ne gandim ce- a fost. Sa plangem acum, n- ar avea nici un rost Mai e un minut, poate chiar mai putin Sa ne- amintim cum sa ne iubim. Ce rece iarna e in noi! Pustiu inainte,...pustiu inapoi.. Daca vara ar veni si n- as mai pleca. Dac- as ramane,...ce s- ar schimba? Dar intre noi, e un soare apus La poarta iubirii e greu de ajuns N- ai stiut sa ma chemi, ...n- am stiut sa te iert, Iar acum mi- e greu sa stiu ca te pierd. Un sunet prelung va suna Nici un minut vremea nu- mi la lasa Te privesc,...ma privesti...ne privim disperati... Oare carei love story vom fi destinati?

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de just_soul
*Povata...
#morning☕🔝✔ Scapă de frici, înfruntându-le cu zâmbetul pe buze. Privește atent la detalii și învinge negativismul din jurul tau de fiecare dată prin atitudinea avută. Fii rece pentru cei care refuză să te înțeleagă și deschis cu cei dornici să cunoască omul din tine cu adevărat. Rămâi un inabordabil pentru cei a căror singur scop este să-ți repete obsesiv ideea conform căreia ești doar un visător neancorat în realitate. Fii un gentleman prin modul de a trăi propria viață și de a prezenta cu argumente solide părerile tale celor din jurul tău. Fii tu însuți, fără a simți vreodată nevoia să te scuzi pentru asta. Împacă-te cu tine însuți și investește în educația ta. Fără teama că vei fi vreodată criticat pentru asta. Păstrează încrederea în forțele proprii la un nivel ridicat și urmează-ți visul. Vei avea succes!

+niciun comentariu | vizualizari: 4
scris de snowfall
*Iarta-ma
Iartă-mă! Că dincolo de ochii mei Se află cerul Cu stelele din ochii tăi, Că la spovedanie Sufletul meu n-a păstrat taina Poeziei care eşti tu. Iartă-mă! Dar n-ai ştiut să citeşti Printre rânduri, printre anotimpuri Te-ai agăţat de toate punctele Şi de toate virgulele nepuse Când prin mine erai scrisă tu Ca un roman de amor beletristic. Iartă-mă! Că m-ai întâlnit pe toate drumurile Ca pe o dragoste de la colţul străzii, Că m-ai crezut al tuturor Iar eu am fost doar al tău Şi al restului lumii Al poeziei şi al nimănui altcuiva. Iartă-mă! Că te-am trăit Ca două vieţi într-o altă viaţă Şi ţi-a părut atât de puţin, Până şi împărtăşirea emoţiilor A devenit pentru tine o povară De care n-ai aflat niciodată. Iartă-mă! Că în această dragoste foarte mare N-am avut timp pentru altceva În afară de mărturisirile ei, Şi pentru că m-am lăsat prădat Ca la drumul mare De tot ce era al meu şi devenea al tău. Iartă-mă! Că mi-ai luat totul Şi m-ai lăsat doar cu mine Având deasupra acest nimb Al păcătosului, al vinovatului De a te fi iubit până la despărţire Ca apoi sa intru-n blestem. Iartă-mă! Pentru fericirea până la nefericire Oferită senin prin ochi şi gene De echilibrul fragil al chimiei Când ni se sărutau genunchii, Preoţii o să ne dea canon Pentru acest desfrâu al eurilor. Iartă-mă! Că te-am căutat atât de atât în tine Şi printr-o sublimă întâmplare m-am găsit pe mine Iartă-mă, Că rugăciunea ta la Dumnezeu era cu mine Şi toate gândurile mi se întorceau la tine. Iartă-mă!

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de snowfall
*Sunt ochi prea importanti
Sunt ochi prea importanţi în viaţa mea, /Cu ei văd chipul ochilor din gând,/ Sau poate doar lumina din cuvânt /Ce creşte-n noi tăcerea dintr-o stea.// Sunt ochi care ne văd când ne privesc, /Privirea lor e-o clipă dintr-un zbor,/ Popas tăcut prin dorul călător, /Când stelele din noapte izvorăsc.// Pe cerul nostru, stelele-s clipiri, /Iar ochii noştri printre nori clipesc /Şi-n limba lor cu stelele vorbesc /De-o lume izvorâtă din priviri.// Se creşte-n suflet un surâs sfios,/ Şi sufletu-l priveşte liniştit, /Iar ochii-i par un soare răsărit/ Pe chipul unui gând cu chip frumos.//Oricât ar fi de trist, de obosit, /Un suflet nu va fi decât izvor, /Ce-aduce-n oameni clipa de fior /A visului prin visuri izbândit…// Când ochii mei sunt osteniţi şi goi, /Când sufletul mi-i trist şi necăjit/ Şi gândul printre lacrimi risipit, /Privesc privirea ochilor din noi,/ Adun din ei ce-n suflet mai ascult, /Prin ani cusuţi cu stele pe Cuvânt,/ Prin slova care creşte din pământ, /Prin ochii care văd ce ştiu demult. //Şi s-ar putea ca lumea nimănui/ La care, astăzi, uneori, privesc, /Prin geana unui ochi dumnezeiesc, /S-o pot vedea frumos, prin ochii lui. //Un suflet este-o poartă şi-un pridvor,/ Ce cresc în noi puterea de-a privi,/ Şi-aduc în oameni timpul de-a iubi /Căci ochii lui iubesc nemuritor.

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de may74