Mesaj public:

avatar andrey33: Buna fetelor, doritoarele sunt asteptate pe privatNu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 444.620

Membri conectati acum: 311
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar sefu69 (lista amicilor) - braila
avatar travelboy (pagina principala) - Bestwap
avatar robert441 (pagina principala) - bucuresti
avatar anna001 (pagina principala) - C
avatar psycho (chat) - Sibiu
avatar dianauk (pagina principala) - ANGLIA%%%%%brasov
avatar aur3lyan83 (pagina principala) - bucuresti
avatar love_is_lyfe (pagina principala) - ------pe taramul dragostei----

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar relis: Mierla/cun
scris in topicul Completeaza cuvantul (RO)
avatar relis: .joc3. .nus.
scris in topicul Semnalari nereguli
avatar relis: Da, te.ai urcat vreodata pe un cal?
scris in topicul Da sau Nu?
avatar relis: 64
scris in topicul Baieti vs. fete
avatar away: Steag/Mie
scris in topicul Completeaza cuvantul (RO)
avatar away: Da, insa nu am suficient timp sa fac asta. Trebuie sa fac niste schimbari in viata mea sa pot incepe sa si călătoresc. :) /Locuiești singur/a?
scris in topicul Da sau Nu?
avatar amik1: @ kokoboy_1970, e suficient sa raportezi neregula, nu sa adaugi mesajul aici. Daca e in neregula in prim, nu-i permis nici in forum, nu? Logic. // Zi lina!
scris in topicul Semnalari nereguli
avatar nela67: .
scris in topicul Unirea Principatelor.
avatar nela67: .steag. La mulți ani România! .steag.Sarbatorim cum se cuvine, Unirea Principatelor Române!
scris in topicul Unirea Principatelor.
avatar nela67: Da! Îți place să călătorești?
scris in topicul Da sau Nu?
avatar nela67: Cofeina/ ste
scris in topicul Completeaza cuvantul (RO)
avatar adi1975: din ce moarte te-a inviat Iisus, Claudiu? David cand lansezi un studiu biblic unei persoane expunei clar problema nu o lasa sa gaseasca ea despre ce vrei sa vorbesti.
scris in topicul Discutii Religie
avatar adi1975: relis acele religi interzic consumul de alcool pentru ca se bea necumpatat. Daca bei cumpatat si sti cand sa te opresti nu iti are nimeni treaba.
scris in topicul Discutii Religie
avatar adi1975: nu Doina nu ma rog Tatal nostru, acel model de rugaciune nu se spune asa cum e scris in biblie, Iisus in acea rugaciune ne arata cum sa spunem o rugaciune adica ce sa cerem si care sa fie ordinea cererilor intr-o rugaciune.
scris in topicul Discutii Religie
avatar ivana_: 66
scris in topicul Baieti vs. fete


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*de ce de ce!
.muz12. poate astazi poate maine ma voi desparti de tine, viata mea..... m ai iubeste ma putin ca poate nu am sa mai vin viata mea .muz12. de ce de ce spune mi de ce tu nu ai iesit in calea mea de ce de ce ce de ce? pentru tine sufar mult m am apucat de baut viata mea .muz12. dar esti tot in gandul meu pt tine plang mereu viata mea....muz12. de ce de ce spunemi de ce tu ai iesit in calea mea de ce de ce spune mi de ce tu imi faci viata asa de grea de ce ce de ce tu ai iesit in calea mea de ce de ce de ce de ce? nu vreau sa renunti la mine chiar daca nu esti langa mine viata mea .muz12. stiu ca va veni o zi in care tu a mea vei fi viata mea .muz12. de ce de ce spunemi de ce? tu ai iesit in calea mea.....

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de katacata
*Sahara, desert d-astea
O calugarita si un preot traversau Sahara pe o cămilă. In cea de-a treia zi, cămilă moare fără avertisment. După ce se sterg de praf , calugarita şi preotul chestioneaza situaţia. După o lungă perioadă de tăcere, preotul zice:- \"Ei bine , sora , acest lucru pare destul de grav\". - \"Ştiu, parinte. De fapt, nu cred că este probabil sa supravieţuim mai mult de o zi sau două\". - \"Sunt de acord\", afirmă părintele. - \"Sora, din moment ce noi probabil ca nu vom scapa de-aici în viaţă, ai face ceva pentru mine?\". - \"Orice , parinte\". - \"Nu am mai vazut sani de femeie şi mă întrebam dacă as putea sa-i vad pe ai tai\". - \"Ei bine , în condiţiile acestea, nu vad nimic rău. - \"Calugarita s-a dezbracat şi preotul s-a bucurat , comentând frumusetea lor : -\"Sora , te superi dacă-i ating ? Parinte , pot sa va intreb ceva ?\". - \"Da , maica !\". - \"Nu am mai văzut un penis. Pot să-l văd pe al tau\"? - \"Cred că ar fi in regula\" a răspuns preotul ridicandu-si sutana. - \"Oh, parinte, pot sa-l ating?\" Preotul consimţi şi după câteva minute de giugiuleală se pomeni cu o erectie de toata frumusetea. - \"Sora, ştii că, dacă am introduce penisul meu în locul potrivit, el poate da viaţă\". - \"Este adevărat parinte\"? . -\"Da, este, sora\". -\"Oh, parinte, e minunat! Atunci baga-l în cămilă şi sa plecam dracului de aici!\"

+niciun comentariu | vizualizari: 3
scris de aihan79
*Aseara te-am pierdut
Aseară te-am pierdut...abrupt,zgomotos,cumplit...mi te-ai frânt atât de absurd în fiecare silabă din primul cuvânt pe care nu am mai știut să ți-l mai spun... încă mai simt în timpane tăcerea ta ascuțită și încă mă mai doare ultima silabă...aș fi vrut să știu să te opresc,însă mi-era atât de iarnă și atât de târziu. Cumva îmi rătăcisem timpul și vremea,iar îngerul plecase de mult la culcare. Te-ai scuturat a vis urât și m-am scurs încetișor pe obrazul tău ca o amintire de la începutul lumii. Din ochiul stâng îți plângeau șoptit promisiuni dinspre vară și pe buza ta de sus începuse să-ți moară un dor. Ah,de-aș fi știut să te opresc,însă nu știam să te caut decât printre gânduri senine,iar în privire îmi începuse furtuna... Aseară te-am pierdut...ciudat,trist,absent...

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de snowfall
*.love3.
Oh, tu iubitul meu.love31. Cat te iubesc de tare....love3.Ma arde sufletul Si parca-mi moare.sup1. Atunci cand nu esti langa mine.sup6. Ca sa te simt, ca sa te am. Sa fiu o parte din tine.. Si cat de neputincioasa ma simt. Cand tu esti acolo iar eu aici,.sup1. Si-as vrea sa dau totul la o parte... Sa nu existe nimic intre noi, Nici munti, nici ape, nici strazi. Nici oameni, nici plante, nici case..sa fim doar noi, doar tu si eu... Iar restul sa nu mai conteze...br3. Mi-e foame de tine.Mi-e pofta de privirea ta....Mi-e dor de existenta ta...Si stau acum, aici in camera mea....iar tu.. acolo undeva.. De ce nu vii iubirea mea..?.ini.

+3 comentarii | vizualizari: 12
scris de bubulica-lui
*....
Mi-e tare dor de tine și aș vrea Să fiu un cer cu stele-n calea ta, Buchet de flori sau doar un simplu gând, Iar când ţi-e cald, o umbră pe pământ, Când nu ţi-e somn, un vraf de amintiri, Când vrei să dormi, căldura din priviri, Când aţipești, un vis de cer frumos, Când te trezești, un zâmbet luminos… Când vrei să mergi, un drum pavat cu flori, Când te-odihnești, un pat de sărbători, Când ai tristeţi, un strop de bucurii Când te-ndoiești, un crez în armonii. Când cauţi flori, o floare de cais, Când vrei să zbori, o margine de vis, Când ai dureri, balsam vindecător, Când crezi în dor, un dor liniștitor… Când soarele te arde-ntr-un pustiu, O oază-n calea ta aș vrea să-ţi fiu Iar când nu știi pe care drum s-o iei Să-ţi fiu o stea să mergi în urma ei.... Din visul meu să-ţi împletesc un nor, Să zbori pe cerul iernilor de dor Şi-acolo, sus, să luminezi un vis, Când porţile visării s-au închis… Aș vrea să fiu mereu, în slujba ta, Copacul care umbra-ţi va păstra, Cu trupul meu în nopţi să te-nvelesc, Cu gândul meu de ploi să te feresc.... Cu trunchiul meu, la piept să te-ncălzesc, Cu-aripa mea, de vânt te-ocrotesc, Cu timpul meu, de timp să te păzesc, Cu viaţa mea, etern să te iubesc...

+niciun comentariu | vizualizari: 2
scris de deni_y