Castigatorii Premiului de la ora 21 sunt: in1ma_de-st1cla (10.000+), awesomeone (8.000+) si mereu_singur (7.000+)!
depune mesajMesaj public:

avatar dav1dd: Buna seara......pli.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- h0inarul

ultima pagina»

*[b]Unde eşti tu, Țepeş, Doamne...?[/b]
Descoperire interesantă la Suceava. Oracolul din liceu al lui Ștefan cel Mare demonstrează clar că el și Vlad Țepeș erau BFF, best friends forever, și nu doar verișori, cum se știa deja. O mărturie de la mânăstirea Putna susține chiar că Ștefan avea tatuată pe mâna stângă o țeapă cu un turc înfipt în ea, care spune multe despre cât își prețuia vărul. După campania împotriva turcilor din 1462, Țepeș i-ar fi trimis lui Ștefan un bilet, pe care scria ``Pe nisipul de la mare ai să scrii numele meu?``, semn că domnitorul valah știa că Ștefan asediază cetatea Chiliei, aflată aproape de litoral. Oracolul arată și că florile preferate ale celor doi erau lalelele turcoaz, și că dacă ar avea un milion de țechini de aur ar călători un an de zile prin Europa cu căruțostopul. La întrebarea ``Cu cine ai vrea să-ți pierzi virginitatea?`` ambii au răspuns ``Cu Maria de Mangop sau cu Mehmet al II-lea``, semn că erau foarte intimi. .lol.

16.03.2020, 13:39
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*[b]Inocență.[/b] :)))
Stau la coadă la casă la Carrefour, iar în fața mea e o mamă cu o copilă. Fata se află în faza adorabilă și insuportabilă a copilăriei ei, unde întreabă 1000 de întrebări pe minut: - Mamă ce este asta? - Este un aparat de ras, din ăla de care foloseste tata pentru a-și tunde barba. - Mamă de ce bunica nu poate mânca asta? - Pentru că bunica are diabet, așa că ciocolata o face să se îmbolnăvească ... - Mamă, dar de ce fumează mătușa? Și așa continuă cu întrebările cele mai ciudate: de la petrecerea vărului care nu a invitat-o ​​pe Olivia, la vinetele care au o formă ciudată. O fetiță prea curioasa si o mamă care raspunde cu rabdare și dragoste la fiecare întrebare. Vine momentul în care fetița se oprește și rămâne tăcută. Cred eu în sinea mea: ``incredibil, curiozitățile i-au fost satisfăcute!`` Cea mică ține în mânuță o păpușă stil anii `70 cu un pulover cu dungi pe care o îngrijește cu mare drag, se uită prin jur, urmărește cu privirea un domn cu un câine și dintr-o dată întreabă: - Mamă?Ce este o curvă? Aia e. A înghețat toată lumea la întrebarea asta. Ochii mamei se lărgesc, eu și alte 5/6 persoane ne uităm la ea, ca și cum am fi așteptat ca mama să se arate înfrântă de întrebările fetei. O bunicuță, ce era lângă mine, îmi aruncă un zâmbet și pare să mă întrebe cu privirea ``și acum? Cum s-o descurca cu asta?`` Toată lumea e cu ochii pe mamă, fiecare așteptând răspunsul. Chiar și casiera, după ce a auzit întrebarea, s-a blocat și nu a mai scanat articolele așteptând răspunsul. Mama respiră adânc, bâlbâie ceva si apoi raspunde cu siguranță in voce: - O curvă este o femeie al cărei serviciu este acela de a face companie bărbaților... Toți ăia care eram în apnee în așteptarea răspunsului începem să respirăm, bunicuța se uită la mine ca și cum ar spune ``ptiu, că s-a scos biata femeie``, iar eu dau din cap în semn de aprobare. Suntem toți mulțumiți si mai relaxați. Fetița se uită în pământ gânditoare, iar după câteva secunde ridică privirea spre mamă și întreabă: - Mamă, dar câștigă mulți bani? În acel moment ne gândim că partea grea a trecut, suntem toți zâmbitori și fără griji, iar mama sigură de sine răspunde: - Depinde de cât de bună este ea și, prin urmare, cât de fericiți sunt bărbații să fie cu ea. Mă trece un fior, cred că a mers prea mult în detaliu și exact asta crede și bunicuța care-și scutură capul în semn de dezaprobare. Fata zâmbește larg, se uită la mama ei și îi spune: - Mamă, tu ești drăguță! Ar trebui să fii curvă. Vă imaginați hohotele celor din jur după această ``lovitură sub centură``. :)))

11.08.2019, 14:54
+1 comentariu | 10 vizualizari
-----
*[b]Cola are alt gust la greci![/b].cola. :))))
Sunt fascinat de românii care merg la plaja prin străinătățuri. Azi erau doi la plajă, cu o ladă frigorifică albastră: -Gustă, mă, Cola de la greci n-are nicio legatură cu aia de la noi. La noi e fabrica de la Industriilor care ia apă de la cimitir. Şi e acidulată rău. Ia şi gustă! Ăla bea o gură, şterge sticla de maiou. -Asta nu e aşa acidulată, poți s-o bei, nu se compară! -La România e acidulată ca să ascundă că n-are gust. Cine ştie ce dracu de porcării bagă în ea! Să vezi Heineken cum e! La ăştia are alt gust, de bere bere! Ia mai bea! Ăla mai bea o gură ca pe cea mai fină şampanie, râgâie tacticos, şterge atent gâtul sticlei de bermude şi o bagă în cutie. -Nenorociți! Suntem țară de vai mama noastră! Asta… Cola! Vine nevasta-sa. -Nu mai bea, mă, Cola din aia! A desfăcut-o Marius ieri la Galați şi am cărat-o cu maşina. E stătută! .cola. :))))

01.08.2019, 15:54
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----
*Banc :)))
Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la pinda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii arde o bata peste bot. Pune lupu`laba la bot de durere si se intoarce spunand: - Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!!

ieri, 00:57
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*[b]Dacă faci asta, sigur eşti român.[/b]
1.Te bati cu pumnul in piept ca tii la scriitorii pe care i-a dat neamul tau. Daca te intreaba un strain cine e cel mai mare poet din lume, spui imediat ca Eminescu!... dar scrii: ``Mam nascut in Romania, iubesk tara mea!`` Atunci sigur esti roman, dar unul care bubuie de prostie. 2.Te dai tolerant, suferi pentru sirieni, iubesti toate nationalitatile... dar cand vezi un rom zici: ``Asta nu e om, e tigan.`` Atunci sigur esti roman, dar un rasist obosit. 3.Ii injuri pe politicieni, ca toti sunt prosti, hoti, boi... dar iti vinzi votul pe o sticla de ulei. Atunci sigur esti roman, dar unul ieftin. 4.Te vaiti in fiecare zi ca te fura toti, pe la toate colturile, ca nu e stat de drept... dar dai spaga la primarie, dai spaga sa iti traga gaze, sa vina cu electricitatea... Atunci sigur esti roman, dar unul care isi fura singur caciula. 5.Sustii ca scoala e proasta, ca ``nu se mai invata ca pe vremuri!``, ca ``profesorii nu isi mai dau interesul``... dar in acelasi timp dai spaga invatatoarei un parfum, ca sa ii dea nota mai mare lui Gigel. Atunci sigur esti roman, dar unul prost. 6.Esti credincios. Iti faci cruci ori de cate ori treci prin dreptul bisericilor cu autobuzul... dar in acelasi timp, o femeie gravida sta in picioare, in dreptul scaunului tau... Atunci sigur esti roman, dar esti nesimtit. 7.Cand te intalnesti cu strainii, le zici: ``Pai stii ce paduri frumoase avem noi? Munte, mare, delta... N-au altii tari ca Romania.``... dar cand iesi cu neamurile la gratar, la padure, lasi in urma pe iarba tarii tale, in padurea tarii tale, vreo 5 sacose de pet-uri si ambalaje... Atunci sigur esti roman, dar esti un roman meltean. 8.Declari ca nu ai nimic cu homosexualii... dar ai prefera mai degraba sa ai un vecin terorist, decat unul homosexual. Atunci sigur esti roman, dar homofob speriat de bombe. 9.Esti emigrant si te vaiti toata ziua ca ti-e dor de tarisoara ta... iar cand ajungi acasa, vorbesti in italiana: ``Hei, tutti famiglia, veniti sa vedetzii masina mia!`` Atunci sigur esti roman, dar si cocalar de Italia. 10.Esti mare manifestant, iesi de fiecare data la miting sa dai jos guvernul... dar, in ziua alegerilor, nu te duci la vot, pe motiv ca a facut soacra-ta sarmale. Atunci sigur esti roman, dar doar gura e de tine. (by S.I.)

02.12.2018, 17:10
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----

inainte»
1/7

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate