Mesaj public:

avatar silviu27: Buna fetele!


bestwap.ro
Blogul membrului:
- h0inarul

ultima pagina»

*Banc :)))
Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la pinda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii arde o bata peste bot. Pune lupu`laba la bot de durere si se intoarce spunand: - Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!!

03.02.2019, 00:57
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*[b]Dacă faci asta, sigur eşti român.[/b]
1.Te bati cu pumnul in piept ca tii la scriitorii pe care i-a dat neamul tau. Daca te intreaba un strain cine e cel mai mare poet din lume, spui imediat ca Eminescu!... dar scrii: ``Mam nascut in Romania, iubesk tara mea!`` Atunci sigur esti roman, dar unul care bubuie de prostie. 2.Te dai tolerant, suferi pentru sirieni, iubesti toate nationalitatile... dar cand vezi un rom zici: ``Asta nu e om, e tigan.`` Atunci sigur esti roman, dar un rasist obosit. 3.Ii injuri pe politicieni, ca toti sunt prosti, hoti, boi... dar iti vinzi votul pe o sticla de ulei. Atunci sigur esti roman, dar unul ieftin. 4.Te vaiti in fiecare zi ca te fura toti, pe la toate colturile, ca nu e stat de drept... dar dai spaga la primarie, dai spaga sa iti traga gaze, sa vina cu electricitatea... Atunci sigur esti roman, dar unul care isi fura singur caciula. 5.Sustii ca scoala e proasta, ca ``nu se mai invata ca pe vremuri!``, ca ``profesorii nu isi mai dau interesul``... dar in acelasi timp dai spaga invatatoarei un parfum, ca sa ii dea nota mai mare lui Gigel. Atunci sigur esti roman, dar unul prost. 6.Esti credincios. Iti faci cruci ori de cate ori treci prin dreptul bisericilor cu autobuzul... dar in acelasi timp, o femeie gravida sta in picioare, in dreptul scaunului tau... Atunci sigur esti roman, dar esti nesimtit. 7.Cand te intalnesti cu strainii, le zici: ``Pai stii ce paduri frumoase avem noi? Munte, mare, delta... N-au altii tari ca Romania.``... dar cand iesi cu neamurile la gratar, la padure, lasi in urma pe iarba tarii tale, in padurea tarii tale, vreo 5 sacose de pet-uri si ambalaje... Atunci sigur esti roman, dar esti un roman meltean. 8.Declari ca nu ai nimic cu homosexualii... dar ai prefera mai degraba sa ai un vecin terorist, decat unul homosexual. Atunci sigur esti roman, dar homofob speriat de bombe. 9.Esti emigrant si te vaiti toata ziua ca ti-e dor de tarisoara ta... iar cand ajungi acasa, vorbesti in italiana: ``Hei, tutti famiglia, veniti sa vedetzii masina mia!`` Atunci sigur esti roman, dar si cocalar de Italia. 10.Esti mare manifestant, iesi de fiecare data la miting sa dai jos guvernul... dar, in ziua alegerilor, nu te duci la vot, pe motiv ca a facut soacra-ta sarmale. Atunci sigur esti roman, dar doar gura e de tine. (by S.I.)

02.12.2018, 17:10
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*[b]Noi şi orientul.[/b]
``27 decembrie 2017. Vida Movahed își dă jos hijab-ul (obligatoriu în public, în Iran) și îl flutură pe un băț, într-un cartier al Teheranului. Este arestată la scurt timp după. În luna care a urmat, alte 29 de femei iraniene sunt arestate în diverse orașe pentru că i-au urmat exemplul Videi. Cu toate astea, gesturile de revoltă continuă, peste tot în țară. Hijab-ul e obligatoriu din 1979, când ayatollahul Ruhollah Khomeini s-a gândit că e mai bine să oprească modernizarea Iranului, începută în anii ``30. În timp ce femeile sunt arestate pentru dreptul lor de a-și ține buclele la vedere, dacă vor, majoritatea ``creștină`` (ați înțeles analogia, mă rog) a Iranului protestează PENTRU păstrarea obligativității purtării hijab-ului, sub sloganul destul de sugestiv ``Ori acoperită, ori bătută``. În România, între timp, femeile sunt teoretic libere și împânzesc actualul guvern, într-un gest pe care naivii l-ar putea privi drept eliberator și progresist din partea PSD-ului. Practic, femeile ``libere`` din politică primesc funcții doar dacă sunt amantele sau măcar sclavele lui Dragnea și-ale altor siniștri. Modă instaurată de altfel de Traian Băsescu, desigur. Le așteptăm și pe Viorica, Rovana sau Grațiela (ce nume-s astea, Doamne?!) cu un gest similar de demnitate și revoltă: să-și fluture perucile pe băț, aluzie la faptul că femeile trebuie să ajungă pe propriile puteri la vârf și odată ajunse acolo să ia propriile decizii, nu să fie simple prelungiri ale firelor pubiene ale infractorului Dragnea.`` , by M.

04.02.2018, 20:36
+1 comentariu | 6 vizualizari
-----
*[b]E.T.[/b]
``Mini Bucăţica ruptă din Amelia îşi lipeşte fruntea de a mea şi mă împunge. Apoi mă sărută pe obraz şi întinde degetul mare. – Piuu! – Piuu! Ne unim degetele. Ştiu că pare stupid, dar e ``chestia noastră`` şi nu aş fi în stare să v-o explic. Am rămas amândoi cu ea dintr-o seară, când Mini Silviu şi Amelia dormeau, iar noi ne-am uitat la ``E.T. Extraterestrul``. Avea vreo cinci ani: – Tati, malțianul cu capul male, E.T., are un deget magic? – Da, are un deget fermecat. – Şi el se luminează de câte ori simte că băieţelul îl iubeşte? – Exact. Degeţelul lui s-a aprins pentru că băieţelul îl iubea. Erau prieteni pe viaţă. Şi s-a ghemuit în braţele mele să vedem finalul. Apoi, a început să plângă. Un plâns cu sughiţuri, cu vorbe de neînţeles aruncate printre picături şi muci. – Tati. Tu mă iubeşti pe mine? Acum este momentul meu să plâng cu muci. – Până la stele. – Şi înapoi? m-a întrebat printre sughiţuri. – Şi înapoi. De o mie de ori până la stele şi înapoi. – De mii de mii de ori, tati? – De miliarde, de un infinit de mii de catralioane de ori! S-a oprit din plâns şi, serioasă, m-a întrebat după câteva secunde: – Voi verifica imediat asta, tati! – Huh? – Întinde degetul! M-am prins ce vrea să facă. Mi-am dat seama imediat! Aşa că m-am prefăcut că tuşesc, m-am aruncat pe podea şi am cotrobăit ``după o pastila de tuse`` în sertar. – Ce ziceai? am întrebat-o cât am putut de serios. – Să îţi dau un pumn în spate, tati? Aşa cum face bunica atunci când tuşeşti? – Nu, a trecut. Ce ziceai că verifici? – Dacă mă iubeşti. Întinde degetul, tati! Şi ghemotocul ăla de copil pistruiat şi concentrat a întins uşor degetul arătător spre mine. Exact că E.T. De emoţie, a scos limbuța şi a închis ochii. – Piuu! – Piuu! Degetele noastre s-au atins. Lanterna micuţă din mâna mea trimitea puţină lumină pe ele.A deschis ochii mari de tot, apoi mi-a arătat zâmbetul ăla care ar topi toată gheaţa de la Polul Nord. Și-a lipit obrăjorul de al meu şi a zis în şoaptă, doar pentru mine: [br/] – Taaaati! Tu mă iubeşti! Nu m-am putut opri din plâns zece minute....`` [br/] by S.I.

ieri, 15:49
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*[b]Răvaşul buclucaş[/b]
``Dragă Shophronika, (adica TU) [br/]Văz ca țea venit miNtea la cap şi nu m-ai crezi tote prostile care ț-i le viră măta-n cap că doar țeam zis că facim nuNta cam după octombre anu ăsta sa Hiarbă vinu şi ne lom că pânla urmă TU eşti femeia mea şi nu bagaboanta aia de Lenuş dar vreu săştiu şi io cea fost cu Culăiță şi cu Gioni că să nuț scot ochii după Nuntă. [br/]Eşti o flore eşti un CRIN Eşti parfumu celmai FIN Si ca semn că Te iubesc Uiteacum mă iscălesc.``

04.12.2017, 20:35
+1 comentariu | 12 vizualizari
-----

inainte»
1/7

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate