Mesaj public:

avatar sexoso: Buna dimineata!


bestwap.ro
Blogul membrului:
- glow_worm

«prima pagina |

*Idealul meu
Departe de casa, sub clar de luna scrutez vazduhul instelat. Imi obosesc ochii incercand sa patrund cat mai adanc in imensitatea universului dar fara folos... Din toata aceasta contemplare nu ma aleg decat cu o somnolenta care ma cuprinde din ce in ce mai mult . In minte imi persista sufletul pereche . Sufletel sper ca vei citi aceste randuri si te vei hotara sa ne intalnim pentru a ne bucura impreuna de privelistea conglomeratelor de stele care formeaza diferite modele dintre cele mai spectaculoase. Iti voi arata carul mic apoi carul mare si sa-mi spui care dintre constelatii te impresioneaza cel mai tare :) Daca-mi vei spune voi incerca sa le culeg ca sa-ti fac un sirag stralucitor din ele .

06.02.2018, 02:50
+1 comentariu | 5 vizualizari
-----
*Natura umana
In pragul fiecarei nopti pe care-o traim cu toata fiinta noastra suntem intampinati de eul interior care in unele privinte s-ar putea confunda cu dubla personalitate . Eul nostru interior ne intreaba ce anume am realizat pe parcursul zilei si de multe ori suferim adevarate insomnii pana cand nu reusim sa ne impacam sufleteste cu noi insine . In sufletul unui barbat responsabil se invalmasesc nenumarate trairi emotionale si sentimentale dar meditand la acest aspect am ajuns la o concluzie. Concluzia la care-am ajuns e aceea ca indiferent cat de masculini si puternici am fi nu ne vom simti niciodata completi daca nu ne contopim sufleteste cu o prezenta feminina . Oamenii pot fi asemuiti cu androginii pedepsiti de Zeus despartindui cu fulgerul ... Nu vom simti niciodata adevarata fericire daca nu vom coexista impreuna cu sufletul pereche intr-un mediu propice dezvoltarii unei frumoase familii. In aceasta noapte concluzia la care-am ajuns ma determina sa ma ambitionez ca incepand cu ziua de maine sa fiu mult mai perseverent cu modul de trai pe care-ar trebui sa-l adopt pentru a ajunge la suprema fericire.

05.02.2018, 01:24
+1 comentariu | 7 vizualizari
-----
*Miraj
Intind mana in directia unde stiu ca traiesti tu... Stiu ca esti la mii de km departare de mine dar am impresia ca te ating . Te invalui cu atingerea mea cuprinzandu-ti fiinta intr-o aura stralucitoare si vibranta precum sunt corzile sufletului meu in momentul cand sunt coplesit de dor pentru tine. In astfel de momente timpul si spatiul se contracta in asa fel incat sa scoata in evidenta imaginea fiintei tale cu piele diafana iar atunci cand ma privesti cu dragoste, sufletul meu palpaie emotionat in acelas ritm cu genele tale care se zbat hipnotizant de graitoare.

04.02.2018, 00:02
+1 comentariu | 10 vizualizari
-----
*Ganduri patimase
Te-am intalnit din intamplare Erai o fire atragatoare Inima-mi batea in piept Usor spunandu-mi un secret Batea rapid si ma starnea E drept ca pricepea ce vrea ! Sa-ti spun secretul pretios... Citeste prima litera a fiecarui vers de sus in jos.

03.02.2018, 22:15
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----

«inapoi |
4/4

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate