ionel_ionutz: Am invatat sa ofer. Nu fiindca am prea mult, ci pentru ca stiu cum este sa nu ai! ;)
depune mesajMesaj public:

avatar florian01: caut o femeie ptr o rel reala si de durata,astept pm sa ne cunoastem,


bestwap.ro
Blogul membrului:
- glow_worm

ultima pagina»

*Destinul
Soarta functioneaza prin cai misterioase... Dragostea poate incepe prin multe modalitati ! Oamenii pot gasi dragostea, intamplator, prin tacanitul unor taste sau prin deschiderea unei usi. Deasemenea unii pot afla dragostea dupa mult timp, de cand si-au intalnit sufletul pereche insa eu personal am stiut de indata ce mi-am simtit sufletul invadat de sentimente profunde ca ceea ce simt se numeste dragoste ! Visul meu era aevea dar cu cat incercam mai mult sa-l materializez cu atat mai mult ma afundam in dileme existentiale care ma inhibau ! Am stricat multe sanse de-a materializa acest vis dar cu toate acestea soarta mea a ramas neschimbata . Destinul este facut sa fie iar TU esti destinul meu ! Cand prindem un vis il inmultim in sute de alte vise care are lecatura cu acel vis creindu-ne noi scopuri, noi teluri si cand avem dragostea in suflet se deruleaza firesc etapele urmatoare ale existentei noastre.

azi, 22:23
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*...
Sufletul si inima mea sunt captive pe Bestwap ! Aici am trecut prin toate starile sufletesti si emotii intense care aproape m-au topit insa intotdeauna fata visurilor mele m-a ajutat sa ma readun . Acum sunt din nou un pachet compact de ganduri romantice si sentimente colorate in cele mai vii culori si pe aceasta cale vreau sa dau lumii de stire ca iubirea e singura forma de existenta care da cu adevarat sens vietii noastre efemera ! La vita e bella !

12.03.2018, 09:21
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*glow_worm
Sunt o larva de licurici prinsa intr-un cocon care ma strange ca intr-o menghina . Ma zbat si ma stradui din greu sa ma eliberez pentru ca in fiecare zi visez cum imi voi desface aripile si voi straluci in zare ca o nestemata ! Nu stiu cat voi mai fi nevoit pana cand imi vor creste puterile dar intr-o buna zi cred ca ma voi gandi cu mult mai multa seninatate la momentele acestea de izolare fizica si sufleteasca...

07.03.2018, 09:07
+1 comentariu | 9 vizualizari
-----
*...
Am tanjit dupa iubire inainte sa ne iubim cu adevarat... Acest lucru ne-a dat aripi in suflet sa acoperim departarile dintre noi cu mai multa usurinta .Ne-am cautat frenetic si ne-am gasit in fiecare zi deschisi pentru orice provocare sentimentala. Locul de habitatie (acasa) si-a pierdut din importanta deoarece de cand s-a strecurat iubirea in sufletele noastre ,,acasa,, pentru amandoi e locul unde putem fi impreuna . Felul in care ne completam sufleteste reciproc si ne echilibram din punct de vedere psihologic imi intareste convingerea ca tu esti sufletelul de care nu m-as desparte niciodata ! Pe zi ce trece comunicarea dintre noi trece la noi standarde evolutive astfel incat chiar daca nu mi-ai vorbi in cuvinte eu imi dau seama de ceea ce doresti sa-mi transmiti . Un singur cuvant poate descrie toata dragostea dintre noi si chiar daca ti-l repet de nenumarate ori nu mai voi satura niciodata de-al tot pronunta. TE IUBESC !

23.02.2018, 10:43
+1 comentariu | 13 vizualizari
-----
*Revelația
Fâl, fâl, fâl aud mereu ... / Fâlfâi aripile în sufletul meu ; / Mă ridici și mă cobori / Sunt marioneta prinsă-n sfori ! / Hâț în sus și hâț în jos / Mă plimbi pe-un nor pufos / Ne avantăm în depărtare / Mă vei ameți mai tare ! .s.

azi, 14:16
+1 comentariu | 8 vizualizari
-----

inainte»
1/4

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate

sus
facebook youtube
bestwap
Femeia este al cincilea anotimp, in care natura se odihneste, amintindu-si toate florile primaverii, toate privighetorile verii, toti strugurii toamnei si toate ninsorile iernii. (Grigore Vieru)