Mesaj public:

avatar ritkuitzu: .l2.


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ glow_worm

ultima pagina»

*...
Am tanjit dupa iubire inainte sa ne iubim cu adevarat... Acest lucru ne-a dat aripi in suflet sa acoperim departarile dintre noi cu mai multa usurinta .Ne-am cautat frenetic si ne-am gasit in fiecare zi deschisi pentru orice provocare sentimentala. Locul de habitatie (acasa) si-a pierdut din importanta deoarece de cand s-a strecurat iubirea in sufletele noastre ,,acasa,, pentru amandoi e locul unde putem fi impreuna . Felul in care ne completam sufleteste reciproc si ne echilibram din punct de vedere psihologic imi intareste convingerea ca tu esti sufletelul de care nu m-as desparte niciodata ! Pe zi ce trece comunicarea dintre noi trece la noi standarde evolutive astfel incat chiar daca nu mi-ai vorbi in cuvinte eu imi dau seama de ceea ce doresti sa-mi transmiti . Un singur cuvant poate descrie toata dragostea dintre noi si chiar daca ti-l repet de nenumarate ori nu mai voi satura niciodata de-al tot pronunta. TE IUBESC !

azi, 10:43
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Revelația
Fâl, fâl, fâl aud mereu ... / Fâlfâi aripile în sufletul meu ; / Mă ridici și mă cobori / Sunt marioneta prinsă-n sfori ! / Hâț în sus și hâț în jos / Mă plimbi pe-un nor pufos / Ne avantăm în depărtare / Mă vei ameți mai tare ! .s.

ieri, 14:16
+1 comentariu | 1 vizualizari
-----
*...
Imi este dor de tine patrie MAMA ! Imi este dor de colinele tale pe care le cutreieram sa adun flori salbatice pentru a crea coronite surorilor mele ... Dulce Romanie , leagan al civilizatiilor, fiii si fiicele tale zboara spre orizonturi necunoscute insa tu sti ca toti cei care au sufletul impregnat cu pitoreasca ta frumusete se vor intoarce la sanul tau !

19.02.2018, 01:50
+1 comentariu | 5 vizualizari
-----
*...
Cand voi fi mare si voi avea copii / Cu ochii in soare voi avea ce povestii ! :) Pe parcursul vietii traim multe intamplari, mai mult sau mai putin placute insa intotdeauna amintirile care nu se vor sterge niciodata din memoria noastra sunt acele amintiri legate de persoana iubita . Iubirea modeleaza sufletele si inobileaza spiritul asa incat relatia cu persoana iubita sa decurga firesc si armonios . Inteleg societatea umana ca fiind un organism compact iar familia e una dintre milioanele de celule care compun lumea in care traim . In acest caz familia are rolul cel mai important deoarece perpetuiaza specia omeneasca intr-un mod organizat si civilizat .

18.02.2018, 02:18
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Cugetare
Viata unui om decurge mai mult sau mai putin ghidata dupa anumite standarde sau principii insa atunci cand va suna in suflet si inima ceasul biologic, o noua etapa de evolutie va incepe .

12.02.2018, 00:39
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----

inainte»
1/4

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate