Mesaj public:

avatar alex_pysyc: Buna dimineata. Ce fac fetele cele fara somn sa apeleze le mine. 👄👄👄


bestwap.ro
Blogul membrului:
- geany-g

ultima pagina»

*Iubirea...!!
Cand iubesti nu inseli. Cand iubesti nu lasi alte degete sa te atinga, alte buze sa te sarute, alte brate sa te cuprinda. Cand iubesti, traiesti doar pentru cel de langa tine, te oglindesti in ochii lui, nu ai altora... Lasa-ma sa-ti spun ,,iubire,, Sa te strang in brate. Sa-mi asez capul in poala ta. Sa te tin de mana. Sa iti zambesc, sa ma port ca un copil. Sa iti povestesc tot ce imi trece prin cap. Sa am grija de tine. Sa ma cuibaresc la pieptul tau.. Lasa-ma sa te iubesc Dragoste...!!

25.02.2018, 18:42
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Dorinta..!
,,Daca as avea mijloace, n-as face nimic altceva decat o banca de lemn in mijlocul marii. Constructie grandioasa de stejar geluit, sa respire pe ea, in timpul furtunii, pescarusii mai lasi. E destul de istovitor sa tot impingi din spate valul, dansu-i oarecare nebunie. Vantul, el, mai de graba, s-ar putea aseza acolo din cand in cand. Si sa zica asa, gandindu-se la mine: ,,N-a facut nimic bun in viata lui decat aceasta banca de lemn, punandu-i in jur marea,, M-am gandit bine, lucrul acesta l-as face cu draga inima. Ar fi ca un locas de stat cu capul in maini in mijlocul sufletului,, (Marin Sorescu)

05.02.2018, 19:07
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Definitiv..
,,Nu puteam crede ca sunt si eu asemenea celorlalte mii de muritori nefericiti, care iubesc si uita, si mor fara sa scotoceasca nimic etern, nimic definitiv.,, (Mircea Eliade)

31.01.2018, 11:22
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Timp...
Timpul meu nu este despre timp. Nu este despre secunde, minute, ore, ani... Este despre momente. Despre experiente, despre oameni, despre trairi, emotii si viata absoluta. Timpul meu este despre cat de multa viata am adunat in sufletul meu, in inima mea si din cate batai de inima au reusit sa se auda cantand, dansand, zburand... Timpul meu este despre iubire sub toate formele ei. Indiferent cat de dureros, sau departe sau adanc, sau inalt, eu voi continua sa cred, sa lupt si sa port in mine iubirea. Sa o astept, sa o desenez in cuvinte, sa o alint. Sa fac dragoste cu ea sau sa stau ca un copil in bratele ei, atat! Timpul meu iubeste cuminte, frumos si pentru totdeauna! Si crede! Timpul meu nu trece, este un soare... Rasare mereu din sine insusi. Timpul meu este incrustat sub piele, pe piele, in sange. Vietuim impreuna si ne traim. Mai ales, iubirea, ne-o traim...!

18.01.2018, 13:52
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*Confesiune
Am sa spun tot, ca nu ma mai pot abtine... Emani, cea mai frumoasa energie! Nu stiu.. Dar e ceva in tine cu care as vrea sa ma-n-velesc cand noapte vine... La inceput am zis, ca mi se pare mie... Am fugit, ai vazut? Mi-era frica de tine... Nu intelegeam daca e o simpla inchipuire sau daca sunt protagonistul unui numar de magie... Te-as tine strans, lipita de mine, o vesnicie.. Dar nu trupul tau ma face sa simt asta, nu ochii tai.. E ceva.. Dincolo de carnea vie.. Cred ca si invizibila daca ai fi.. Tot te-as iubi, la nebunie...!!

14.01.2018, 16:49
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----

inainte»
1/5

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate