ionel_ionutz: Am invatat sa ofer. Nu fiindca am prea mult, ci pentru ca stiu cum este sa nu ai! ;)
depune mesajMesaj public:

avatar nimeny01: O domnisoara cu chef de vorba decent sa-mi dea mesajNu esti autentificat!
Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa intri pe contul tau Bestwap!Nu ai cont Bestwap?
Creeaza-ti contul tau Bestwap in cateva secunde!

inregistrare

Ai deja contul tau?

Introdu numele si parola:

nume:

parola:

am uitat parola

Versiuni site pentru mobil
Bestwap pe Facebook
Bestwap pe Youtube
Membri inregistrati pe Bestwap.ro: 439.897

Membri conectati acum: 406
Cativa dintre membrii Bestwap conectati acum:

avatar roxa_ (pagina principala) - Bestwap.ro
avatar mada_20 (pagina principala) - Unde vreau
avatar roxaa-93 (a trimis pm) - ...
avatar cosmy73 (lista amicilor) - timisoara
avatar deeks (lista conectati chat) - ••••
avatar harley_quinn (citeste pm) - Hell
avatar zoe-love (pagina principala) - Deva
avatar stefan123 (trimite pm) - Craiova

clic aici pentru toata listaEsti in permanenta informat!
Ai pe mobilul tau informatii diverse
Forum Bestwap
Stiri
Horoscop
Program TV
Curs valutar


Ultimele postari din forumul Bestwap.ro
avatar x_girl: Citatul zilei: Lasa pe maine ceea ce nu vrei sa faci niciodata. (Pablo Picasso)
scris in topicul Citatul zilei!
avatar ionel_ionutz: Buna Seara! Am un mesaj inchiriat la ora 22:00!
scris in topicul Anunta mesajul inchiriat!
avatar adi1975: Egiptenii le-au construit dar Evreii au facut caramizile.
scris in topicul Piramidele!
avatar necuvinte: .gospo.
scris in topicul O emotie
avatar arde-te-ar_focu: .dis.
scris in topicul O emotie
avatar ionel_ionutz: 22.01.2019 ora 22:00 mesaj: Am invatat sa ofer, Nu fiindca am prea mult, Ci pentru ca stiu cum este sa nu ai! ;) // edit: afisat.
scris in topicul Inchiriere mesaj echipa!
avatar nik_: .nas.
scris in topicul O emotie
avatar bbell: luxuriant / fom
scris in topicul Completeaza cuvantul (RO)
avatar necuvinte: [[
scris in topicul O emotie
avatar andrei_: :D
scris in topicul O emotie
avatar mara_1: .dor.
scris in topicul O emotie
avatar prec1s1on: .scob.
scris in topicul O emotie
avatar miha-: .pli3.
scris in topicul O emotie


Cateva insemnari din blogurile Bestwap
*Colecționar.....
Am stat mult și bine s gândesc ceea ce voi scrie,am studiat și m-am studiat iar cuncluziile mele despre mine sunt tragi-comice!!! Multi se întreabă cine sunt,și ce hram port,multe,se minunează,ce e cu mine pe aici ei bine....sunt un OM ,un suflet ,o persoana normala ( cred eu). O persoană care a luat viața așa cum a crezut de cuviință,și s-a luat la trântă cu ea o persoana,care a fost iubita ,iar ea a răspuns cu minciuna,care la rândul ei a iubit,și i s-a răspuns cu minciuna.A fost trădat ,iar ea la rândul ei a trădat când trebuia să fie sinceră.A fost las!! A fugit de viață și de propria conștiință.Sincer...am crezut că e o onoare să trăiești langa mine,dar...m-am trezit singur!!!Concluzie...eram un cosmar!Dar...încet am învățat să mă suport,să trăiesc cu mine.La început a fost greu,nici nu mă apropiam de oglinda...Mă uram...îmi uram fizicul persoana...de gânduri nici nu mă atnge-am,eram un ambalaj umblător.Dar încet încet,am inceput să mă învăț,să mă apropii de oglinda,și am început să mă descopăr,sa îmi pun ordine în gânduri...și încet încet am descoperit echilibrul,tare mișto așa! In trecut,crezând că fericirea este o destinație,am constatat că ratasem destinația cu totul!!Serios nu puteam fi fericit când stăteam tot timpul cu ochii în telefon.Zi de zi greșeam și o fac in continuare...sunt OM! Credeam că sexul vindeca emoțiile,și l-am gustat din plin din toate găurile feminine posibile,și...erat tot mai nefericit,devenisem un malaxor de orgasme și ejaculări,și totuși mă uram in continuare.Am crezut că voi sta sub oblojirea părinților toată viața,însă ei acum sunt bătrâni,și din ce in ce mai neputincioși.Asa am învățat să prețuiesc viața a listei și a mea.Am crezut că viața e dura cu mine,dar am realizat că sunt doar eu dur,cu mine.Am crezut că știu să comunic....până când m-am trezit vorbind singur...Trăiam cu impresia că tentațiile și ispitele nu mă pot atinge ,până când am aterizat cu botul in plin...nu a fost tot mereu nașpa,și nu am regretat,e ciudat sa ai regrete când îți place ceva.Am fost încăpățînat,și a durut,am realizat că trebuie să înveți să nu fi rigid!! Am iubit crezând că iubirea înseamnă emoție,până când era să ajung în cămașă de forță,și astfel am învăța că iubirea este despre capacitatea de a înțelege și a oferii.Api am învățat că încăpățânarea înseamnă să îți pui singur piedici și e păcat,astfel renunț la ideea de a fi prost,de a demonstra lumii ceva,aleg sa conviețuiesc cu mine să mă înțeleg și să mă descopăr,sa înțeleg oamenii și să fiu ingaduitor,...desigur voi mai face greșeli și poate destul de frecvente dar știu că iertând voi fi iertat!!!

+1 comentariu | vizualizari: 11
scris de epigonul-bv
*De s ar putea..
Uneori mi se pare ca nu fac destul pentru oamenii dragi mie... si parca mi-e ciuda. Mi-as dori ca atunci cand sunt tristi, sa le iau durerea cu mana si sa nu-i mai simta niciodata gustul amar. Mi-as dori ca sufletele lor sa zambeasca mereu si sa nu stie ce inseamna dezamagiri, pierderi si suferinta. Mi-as dori ca teama sa nu li se cuibareasca niciodata in camarutele sufletului. Mi-as dori să fie mandri de ei. Mereu. Si sa nu lase rautatea lumii să-i atinga. Mi-as dori sa nu uite niciodata cat merita si ce lucruri frumoase sunt capabili sa faca. Mi-as dori să fie fericiti. Mereu. Si mi-as dori sa le pot picura acest sentiment in toti porii si nu mai iasa de acolo vreodată..

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de nikoll_
*Paraseste-ma te rog
nu-ti pot uita privirea niciodata cand imi spuneai nu pot iubire nu ca pentru nimeni nu te-ai schimbat vreodata ca altfel nu ai mai fi tu rau imi pare fiindca bine iti pare asta pare si ma doare cand imi spui totul s-a terminat ca ai scapat ca eu nu am stiut sa fiu barbat ca pentru mine tu niciodata nu ai contat nu nu asta nu e adevarat poate eu nu ti-am aratat toata dragostea pe care ti-o purtam dar daca asta e felul meu nu inseamna ca nu te iubeam ramas bun suflet bun atat iti spune al tau nebun imi pare rau ca te-am pierdut ca nu am stiut sa pretuiesc tot ce am avut obisnuit mereu sa pot ierta obisnuit sa te chem inapoi tu ai adus doar rau in viata mea azi nu mai exista noi paraseste-ma te rog fa-ma sa imi fie dor de tine ca m-ai tinut destul pe loc du-te du-te cu bine

+1 comentariu | vizualizari: 9
scris de bybanu_sef
*Cuget târziu
Mi-am înţeles părinţii cu adevărat, doar când le-am călcat pe urme şi încă nu am reuşit să le mulţumesc suficient pentru tot ce-au făcut pentru mine. Am dedus că darul cel mai preţios al copiilor este libertatea de a cerceta singuri. Am simţit că a fi mamă este o minune cu greutate mare, iar copiii sunt primele minuni ale minunilor. Am văzut că bunătatea este vulnerabilă pe pământ, dar apreciată de sfinţi. Am observat că şi iubirea are scară de valori diferite, dar rucsacul ei merită cărat în spate toată viaţa, chiar dacă e greu. Am văzut că sinceritatea nu aduce întotdeauna bucurii, dar mai are încă susţinători rătăciţi. Am observat că bucuriile dacă nu sunt împărţite nu sunt bucurii. Am văzut că toate dărniciile au efect de bumerang. Am dedus că experienţele vieţii rumegate în timp nasc boabe de înţelepciune pe care Biblia ne-o oferă gratis. Am înţeles că numai diferenţa dintre caracterele omeneşti stimulează progresul. Am observat că bolovanii vieţii nu sunt imobili, dacă puterea crezului nu schiopătează. Am început să simt cu adevărat gustul fericirii, când grăunţele înţelepciunii mele au intrat în faza de coacere. Am simţit că iubirea are puteri magice şi dincolo de viaţă. Am dedus că pentru a escalada piramida vieţii cu bine trebuie să mă hrănesc cu pâinea înţeleptului. Am urât fără să vreau oamenii fără norme morale sănătoase, dar mi-am dat seama că şi eu fac parte din turma Domnului. Am invidiat oamenii bogaţi spiritual şi pacea inimii lor, dar nu şi renunţările lor lumeşti. Admir plângând bucuriile performanţelor omeneşti şi sacrificiul lor nebănuit, dar sunt atât de departe de ele. Am observat că darurile caracterelor omeneşti sunt diferite ca să ne înţelepţim unii pe alţii. Am observat că fără vrerea lui Dumnezeu suntem nimic, dar El ne-a iubit mult dând lumii viaţa cu miracolele ei surprinzătoare. Cred în Dumnezeu pentru că nu l-am văzut, dar l-am simţit. Am dedus că oceanul purificării spirituale este singurătate îngenunchiată în credinţă. Am simţit că fără durere nu aş înţelege bucuria lipsei ei. Am observat că în turma Domnului se înmulţesc lupii, nu oile. Am dedus că atât de cumpătată este toată creaţia Domnului, încât ameţesc gândindu-mă la scopul ei adevărat. Am învăţat de toate, ca să-mi dau seama că nu ştiu mai nimic. Am iubit, am urât, am iertat, Am să primesc ce-am dat!

+niciun comentariu | vizualizari: 1
scris de refr3sh_st0ry
*Vreau sa te păstrez
Mă-nnebunesc săruturile tale toate,Sunt ca-mplinirea unui grav destin;O dăruire-adâncă, bunătate. În poala ta căzând, plângând în şoaptă, Bărbatul meu iubit, te implor,Alungă-mă, aruncă-mă în noapte. Când buza mea s-o-ntinde mai fierbinte,Atunci sa îngheţe aspră buza ta.Loveşte-mă, mă calcă, râzi, mă minte! Dorinţa e-un călău ce ne pândeşte.Iar Blestem e chiar cel mai frumos prezent. Te părăsesc, căci dorul mă striveşte. Fiindcă vreau să te păstrez, drept pază Eu ţi-am ales mai bine depărtarea, Ce-ncântă, care idealizează. Şi să rămâna visul meu ceresc: Bărbate drag cărei să fiu draga, Şi dincolo de moarte sa il iubesc !Te iubesc!

+niciun comentariu | vizualizari: 0
scris de refr3sh_st0ry