nik_: Asta sunt! Am cele mai misto defecte. Viata e scurta, deci nu-i loc de regrete.
depune mesajMesaj public:

avatar rushlan: R


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ fullmoon

ultima pagina»

*Esti!
Esti dulce-amarui ca noaptea asta care transforma primavara in vara.Buzele tale m-au tot cautat sa-mi dea contur, coordonate si-un compas.Eu m-am prefacut intr-un poem care te cheama si te vrea asa cum vara isi vrea femeile indragostite si barbatii bronzati.Mainile tale au gust de mare si dorinta, iar cand le lipesti, pielea mea se face poem. Nu m-ai intrebat prea multe despre femeia care scrie si nici despre cea care simte viata batandu-i in piept.M-ai adulmecat, privit si iubit amanuntit si cu rabdare, iar eu m-am indragostit de vocea ta vibranta, de linistea ta si de universul care te locuia.Hai mai spune-mi o data pe nume si fa-ma a ta.

02.06.2022, 10:27
+1 comentariu | 7 vizualizari
-----
*Cu sens
Ar fi inspaimantator sa crezi ca din tot acest cosmos atat de armonios, desavarsit si egal cu sine, numai viata omului se petrece la intamplare, numai destinul lui n-are nici un rost.

23.05.2022, 10:20
+2 comentarii | 7 vizualizari
-----
*Poetic
Buzele mele sunt rupte din pielea ta de barbat,au fire de dor,gust de tabac si nume de planete.Buzele tale sunt calde si aspre,gust de suflet si carne de poezie.

20.05.2022, 13:04
+2 comentarii | 14 vizualizari
-----
*Vise
Vise uitate pe buze,muze cu gust de scortisoara,barbati-zei cu guri dure si maini aspre,doamne sfinte cu coapse fierbinti cu suflete erotice si vene turcoaz.Spune-mi tu domnule cu mainile tale m-ai creat ce nume mi-ai dat?Unde ai privit prima data si unde ti-au poposit buzele o clipa mai mult? Spune-mi tu domnule,pe ce emisfera ma aflu in ce anotimp si-n ce timp?Spune-mi unde ma termin eu si unde incepi tu,unde se ascund zorii zilei tale?Nu cumva fac dragoste cu zorii noptilor mele?

17.05.2022, 13:24
+2 comentarii | 10 vizualizari
-----
*Un gram
M-am trezit la miezul noptii si nu stiu,de ce aerul din casa este zmeuriu,de ce nu te mai visez cum te visam,de ce n-am un pic de liniste,un gram..M-am trezit la miezul noptii suspinand,parca-i numai dor de tine pe pamant,parca n-am un strop de pace,cum aveam,parca n-am un pic de liniste,un gram..M-am trezit la miezul noptii si era,o eclipsa de iubire-n viata mea, parca nu mai pot tristetile,cum le puteam,parca n-am un pic de liniste,un gram..Parca nu mai dorm albastru,cum dormeam,parca nu te mai visez,cum te visam.

16.05.2022, 10:50
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----

inainte»
1/5

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate

sus
facebook youtube
bestwap
Viata e frumoasa, intr-adevar, cand nadajduiesti si n-o petreci zadarnic si o infrumusetezi cu ceva; lasa la o parte rautatile, ticalosiile si meschinariile, treci peste dusmaniile prietenilor si prieteniile dusmanilor. (Mihail Sadoveanu)