Forumul Bestwap
Topicul: Poezii
«prima pagina |
raspunsuri: 319 | vizualizari: 1249 | abonati: 6
membri respondenti: 9
cod link direct: [topic=69719]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 2 | 3 | 25
membri respondenti: 9
cod link direct: [topic=69719]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 2 | 3 | 25
![]() tazz | Niciodată cand am plans Oglinda nu a ras de mine, Îi mulțumesc acum peste ani Sper nicicand să se termine... E singura din viața mea Ce nu mi-a purtat șagă, Am plans de multe ori în fața ei Și-i singura care mi-i dragă... Este oglinda vieții mele Îmi știe sufletul pe de rost, Mă-nclin cu vorbele mele De-acum ce sunt și ce am fost... Tanasa Vasile - Oglinda vieții mele![]() descarca 12.09.2022, 20:03:26 |
![]() tazz | Cade cate-o picătură Nici nu știu unde s-ascunde, Poate-n sufletul meu care A uitat să mai abunde... Cade și pe jos cumva Și nu spune nimănui, Eu atat am vrut să spun Și-mi pun lucrurile-n cui... Să cadă, eu stau în față Sunt roman și cred în mine, Niciodată înapoi Înainte că mă ține... Credința mea nu se pierde Așa am simțit de mic, Dumnezeu îmi este veghe De la început... Tanasa Vasile - Suflet de roman![]() descarca 08.10.2022, 18:37:49 |
![]() tazz | Să știi că m-am trezit azi noapte Îmi era gandul la tine, Și m-am întors pe-o parte, Simțeam o bucurie... Mi-ai apărut parcă în vis Inima-mi bătea mai tare, Doar Dumnzeu mi te-a trimis Ca pe-o binecuvantare... Abia aștept s-adorm din nou Să vii la mine-n vis, Să-ți spun cat te iubesc de mult Mă simt ca-n paradis! Tanasa Vasile - Frumoasa mea![]() descarca 19.11.2022, 10:16:39 |
![]() tazz | De aș ști că acum cărarea ce-o urmez E bună, Lacrimi pentru Tine Doamne Aș vărsa o lună... De aș ști ce-i sensul vieții Și de unde vine, Doamne eu m-aș închina Numai la Tine... De aș ști că-mi ești iertarea Păcatelor mele În genunchi aș cădea la Tine Doamne, pană la pieire... De-aș mai ști că ești iubire Pentru noi păcătoșii, Gandul mi-ar fi doar la Tine Nu la toți \"Hristoșii\"... Tanasa Vasile - De aș ști Doamne![]() descarca 21.11.2022, 20:02:13 |
![]() tazz | N-aș vrea bună mamă Să mă ierți, Am greșit de mult ori Nici să mă compătimești... Sunt bun la suflet, credincios M-oi întalni și cu Hristos, Nu știu cum o să scot cămașa De-oi fi pios... Îmi este greu ca la oricare Să-și spună de credință, Însă eu cred în felul meu Credința clar este a mea ființă... Tanasa Vasile - Iartă-mă mamă![]() descarca 10.12.2022, 23:29:57 |
![]() tazz | Drum lin către îngeri Mihaela Cine s-ar fi gandit la așa ceva, Un șoc fără margini pentru noi Nu știm de ne trezim maine altcumva... E viața prinsă-n pioneze Și dacă una ar ceda, Ar ceda și viața noastră Fără să ținem cont de ea... L-am huli acum pe Dumnezeu Că-ci ți-a lăsat îngerașul fără mamă, Și poate de mai aștepta puțin Ùn frățior, sau o surioară... Tanasa Vasile - In Memoriam Mihaela Talmaciu![]() descarca 10.12.2022, 23:50:28 |
![]() tazz | Miros de copilărie De părinți și voinicie, De bunici drepți și cuminți Astăzi poate niște sfinți... De zumzăit de albină Și de struguri mulți și dulci, De perele ce se crapă Coapte, ca niște năluci... Și de roșii din grădină C-un parfum ce-ți taie glasul, Și cu gustul lor divin Ce îți osteneau popasul... De sarmale și șoric Și de cozonac de casă, Și de vin ce să mai zic Ce-ți umpleau gura voioasă... Și de painea coaptă-n rolă Ori turtele coapte pe plită, Ce 29.12.2022, 20:04:39 |
![]() tazz | îți țineau de foame Și de viață sarguită... Dor de pamantul negru Și zăpezile nesfarșite, Și de anii copilăriei mele Ce acum sunt chiar sfarșite... Tanasa Vasile - Dor de copilărie![]() descarca 29.12.2022, 20:04:39 |
![]() tazz | M-am speriat, imi bate-un ram în geam Și m-am trezit înfricoșat, Probabil doar în vis îmi reproșam Cat te-am iubit și te-am uitat... A venit vantul acum la mine Să-mi reamintească, Că ne-am iubit așa de mult Da, a fost dragostea noastră... Of, timpule mergi înapoi Un pic, doar pentru mine, Sigur regretă și ea acum Și-i gandul tot la mine... Tanasa Vasile - Cu gandul la mine![]() descarca 14.02.2023, 19:19:22 |
![]() tazz | mi zambeai în primăvară Doar la tine mă gandeam, Te iubeam și-mi era teamă De iubirea ce-o aveam... Îmi zambeai în plină vară Soarele n-e încălzea, Ochii tăi căprui aievea Pe mine de dor mă trezea... Îmi zambeai tu chiar și toamna Cand sunt roadele bogate, Tu erai frumoasă foc Clar, tu mă dădeai pe spate... Îmi zambeai culmea și iarna Cand stăteam la gura sobii, De-atunci ani la rand povară Te iubesc de îmi trec zorii... Tanasa Vasile - Tu, anotimpul meu frumos![]() descarca 18.03.2023, 10:55:24 |
Forum»Stiinta, scoala, educatie»Versuri - creatii proprii»Poezii
Duminica, 26.03.2023, ora
08:36
Publicitate
1. Vacanta in Bucovina? Cauti cazare in Bucovina? Reducere pret cazare la Pensiunea turistica Satul Bucovinean - pensiune rustica traditionala in Bucovina. - vezi detalii pe pensiunea Satul Bucovinean