Forumul Bestwap
Topicul: Poezii
«prima pagina | ultima pagina»
raspunsuri: 323 | vizualizari: 1281 | abonati: 6
membri respondenti: 9
cod link direct: [topic=69719]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 2 | 3 | 25
membri respondenti: 9
cod link direct: [topic=69719]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 2 | 3 | 25
![]() tazz | Ne pierdem parcă-n iernile cernute Sau poate-n toamnele tarzii, În primăvara ce veghează Să vină vara din stihii... Mă pierd în ochii tăi iubito Mă pierd fără vreun cost, Inima-mi este de mult rănită Și umblu fără rost... Tanjesc numai după iubire Da, după tine, Știu că mă iubești și tu Doar pe mine... Tanasa Vasile - Numai tu ❤️❤️❤️![]() descarca 28.05.2022, 10:36:05 |
![]() tazz | Timpul va întoarce totul Culmea împotriva ta, Tu nu vei avea cuvinte Să răspunzi în fața sa... Tu nu vei avea succesul Ce cumva pretinzi să-l ai, Nici măcar nici interesul Vorbelor ce tu le dai... Sunt doar poate neajunsuri Cunoscute-n colț de stradă, Moșmelite, fără fesuri De a fi tu o paradă... Tanasa Vasile - Balada unui trecător![]() descarca 11.06.2022, 15:01:37 |
![]() tazz | E vantul poate ce destramă, prietenii, E vantul ursuz din noi, Fără nici un căpătai... E pur și simplu vrerea noastră, Ce n-o mai recunoștem, Cuvant pustiu lăsat lăuntric Cumva de ne renaștem... E o idee de mult scrisă Păzită mult de unii, Ce am călcat-o în picioare Sper să ne mănance ulii... Să n-e manance, doar așa V-om izbandi în rai, Și Domnul nostru o să vadă, Că suntem putregai... Credința noastră e deșartă Îngerii plang la colțuri, O l-om toți ca pe-o erat 21.06.2022, 21:44:57 |
![]() tazz | ă, Cum să mai trecem pragul sorții? Tanasa Vasile - Noi păcătoșii 🙏![]() descarca 21.06.2022, 21:44:57 |
![]() tazz | Frumoasă ești Și nimănui nu spui, Cu ochi căprui Furi inima oricui... Ambițioasă clar, pînă la cer Cum noi niciodată nu suntem, Iubită înainte-napoi, un reper Ne-nclinăm ca o zeiței suprem... Dragoste tu-mpărtășești La toți, O unică-ntrebare mai am: Cum de ne suporți? Tanasa Vasile - Iubirea ce ne-o porți![]() descarca 09.07.2022, 09:23:24 |
![]() tazz | Aș vrea și eu ca să mă rog la Maica Însă nu-s credincios, Oare știe Ea săraca, Că eu nu cred întru Hristos? Nu sunt catolic, ortodox Doar un ateu de rand, Mă-ntreb ca un paradox La Rai, eu să mai stau la rand? Întreb și pentru penticostali Și pentru orice adunare, Atunci cand noi v-om fi acolo Se mai ține cond de orișicare? N-am dat binețe nimănui Pe-acest pămant, De ce să-i dau chiar orișicui, Avem vreun legămant? Fiecare cu ce are Sau cum spune Dumnezeul tău, Să da 19.08.2022, 17:32:25 |
![]() tazz | i din puținul care Trebuie Cezarului sfant? Eu nu voi da în stanga în dreapta Chiar de eu am pus deoparte, Sper și El cand împarte milă Să mă uite cu o moarte... Și mai sper în sinea mea Raiul de eu îl voi avea, Cu necredință îl voi purta Și toată viața m-oi lăuda! Tanasa Vasile - Necredința noastră PS: Să nu mă judece nimeni După viersu-mi crunt, Și nici să-mi de-a povețe Credința voastră vreau s-aud...![]() descarca 19.08.2022, 17:32:25 |
![]() tazz | Știi că îmi plac ochii căprui, Știi... Mă ții noaptea prin stihii, Pană la ore tarzii... M-am îndrăgostit de tine Ce să fac? Noapte-mi este dor de tine Fă-mi pe plac... Nu-mi lăsa gandul să-mi crească Te vreau langă mine, Poate lumea să vorbească Eu voi fi cu tine... Tanasa Vasile - Cu tine ❤️![]() descarca 26.08.2022, 20:10:57 |
![]() tazz | Nu e amurgul prea aproape Sau poate ziua nu-i ajunsă, În schimb ne rătăcim pe ape Și vrem iubirea demult dusă... Nu este însă-și viața noastră Nici cumva destinul, Ci poate munca noastră Ce îi purtăm suspinul! Tanasa Vasile - Viața noastră![]() descarca 04.09.2022, 23:24:14 |
![]() tazz | Spune-mi, măcar m-ai iubit? Sau poate nu, Te voi absolvi oricum, Într-un sfarșit... Spune-mi măcar c-ai ținut la mine, O văpaie, Și nu a fost un simplu foc, Chiar de paie... Spune-mi te rog că ești bine, Ca să mă bucur, Dacă n-a fost pentru noi, Măcar pentru tine, jur... Tanasa Vasile - Spune-mi![]() descarca 11.09.2022, 08:57:19 |
Forum»Stiinta, scoala, educatie»Versuri - creatii proprii»Poezii
Sambata, 03.06.2023, ora
15:06
Publicitate
1. Vacanta in Bucovina? Cauti cazare in Bucovina? Reducere pret cazare la Pensiunea turistica Satul Bucovinean - pensiune rustica traditionala in Bucovina. - vezi detalii pe pensiunea Satul Bucovinean