Forumul Bestwap
Topicul: Poezii
ultima pagina»
raspunsuri: 323 | vizualizari: 1281 | abonati: 6
membri respondenti: 9
cod link direct: [topic=69719]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 2 | 3 | 25
membri respondenti: 9
cod link direct: [topic=69719]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 2 | 3 | 25
![]() tazz | Iubita mea
Tanasa Vasile
Te iubesc mereu
Esti in gandul meu
Si asta o stii...
Te astept sa vii
Poate-n zori de zi
Si-apoi sa ramai...
C-o fi zi si noapte
Luna nu desparte
Ci indragosteste...
Tu fiinta draga
Inima-mi sageata
Si ma perpeleste...
Mintea-mi ai ei razna
Eu doar cuvantoriu
Versul nu imi iese...
Viata ni se schimba
Amintiri puhoiu
Noi asteptam ceasul... 08.12.2016, 00:10:42 |
![]() tazz | Oare? Tanasa Vasile Afara e luna plina Gandu-mi este tot la tine, Cum sa fac cu a ta inima Sa vina aici, la mine... Cum sa fac sa-ti croiesc drumul Sa fii din ce in ce mai aproape, Cum sa fac numai eu unul Dragostea-mi sa nu te scape... Oare este cu putinta Spune-mi tu iubirea mea, Sa-ti sopteasca a mea dorinta Ca te vreau in viata mea?![]() descarca 08.12.2016, 00:12:21 |
![]() tazz | Dialog cu Dumnezeu Tanasa Vasile Nu pot sa-ti spun ca-mi este greu in lume, L-as supara pe cel de sus,. Insa nici ca am un nume, Ca eu sunt singurul supus.... As pune mana-n foc sa am ceva in viata, Ori poate nici curaj nu am, Sa merg adesea spre speranta, Dar fara sa irosesc un dram... De-ai sti tu cate pot sa fac, De cate sunt in stare... Viata mi-a pus demult capac, Eu infloresc c-a floare... Hei, hai, sa nu exageram, Sa fim intr-o simtire... Sa-i multumim lui Dumnezeu, Ca el inca ne tin 08.12.2016, 00:14:29 |
![]() tazz | e...![]() descarca 08.12.2016, 00:14:29 |
![]() tazz | Gandul din umbra Ma plimbam agale-n IASI Fara gand si fara pasi, Fara minte, fara tel Croiul unui om stingher... Fara inima si suflet Fara ochi de-mprumutat, Fara un nimic anume Fara teama de pacat... Viata asta cum se duce Chiar asa si fara mine... Oare cum s-o fac mai dulce Sa traim un pic mai bine... (Tanasa Vasile - Gandul din umbra) ![]() descarca 09.12.2016, 17:58:02 |
![]() tazz | Sarmale Nu e ambitie, Doar e traditie Stiu, romanii mananca mult, Suntem sac fara fund. Cand vedem sarmale, Uitam de zecimale... Cuvintele ne doare, Noi spargem cantare!![]() ![]() descarca 11.12.2016, 09:32:38 |
![]() tazz | Oare? Afara e luna plina Gandu-mi este tot la tine, Cum sa fac cu a ta inima Sa vina aici, la mine... Cum sa fac sa-ti croiesc drumul Sa fii din ce in ce mai aproape, Cum sa fac numai eu unul Dragostea-mi sa nu te scape... Oare este cu putinta Spune-mi tu iubirea mea, Sa-ti sopteasca a mea dorinta Ca te vreau in viata mea? ![]() descarca 14.12.2016, 00:03:50 |
![]() tazz | Destainuiri in noapte Apropo ca vine noaptea, Tu esti steaua mea polara, Tu esti cea ca prima oara, Soaptele-ti spuse-ntr-o seara... Tu esti gandul meu aevea, Tu esti tot ce mi-am dorit, Sincer, chiar ma bate gandul, Sa iti fur iar un sarut... Un sarut doar pentru mine, Sa iti simt buzele moi, Sa ma duci doar spre visare, Da, sa fim numai noi doi... Noi doi, cerul si pamantul, Doar atata imi doresc, Dumnezeu sa i-a cuvantul, El stie cat te iubesc... El stie ca gandu-mi zb 14.12.2016, 18:35:08 |
![]() tazz | oara, In zori de zi la tine iara, Stie-n inima ce-mi bate, Dorul stins pe jumatate... Dorul meu sa te cuprind, Dorul meu sa te aprind, Sa simti doar ca esti iubita, Sa simti ca esti fericita... Stii, de-ar fi sa i-a pamantul, N-as cere o galaxie, N-as cere sa iau cuvantul, Eu te-as cere doar pe tine... (Tanasa Vasile - Destainuiri in noapte)![]() descarca 14.12.2016, 18:35:08 |
![]() tazz | Iubire E atata primavara. Sper si in sufeletul tau, Iubirea sa te doboare, Eu unul, te iubesc mereu... Salcie la mal de-ai fi, Te-as iubi de nu a-s fi,.. N-as vrea sa nu fii deloc, Insa tu imi porti noroc... (Tanasa Vasile - Iubire) 15.12.2016, 20:35:20 |
Forum»Stiinta, scoala, educatie»Versuri - creatii proprii»Poezii
Sambata, 03.06.2023, ora
14:42
Publicitate
1. Vacanta in Bucovina? Cauti cazare in Bucovina? Reducere pret cazare la Pensiunea turistica Satul Bucovinean - pensiune rustica traditionala in Bucovina. - vezi detalii pe pensiunea Satul Bucovinean