Mesaj public:

Forumul Bestwap
Topicul: Poezii

ultima pagina»

raspunsuri: 323 | vizualizari: 1281 | abonati: 6
membri respondenti: 9
cod link direct: [topic=69719]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 2 | 3 | 25

tazz
Iubita mea Tanasa Vasile Te iubesc mereu Esti in gandul meu Si asta o stii... Te astept sa vii Poate-n zori de zi Si-apoi sa ramai... C-o fi zi si noapte Luna nu desparte Ci indragosteste... Tu fiinta draga Inima-mi sageata Si ma perpeleste... Mintea-mi ai ei razna Eu doar cuvantoriu Versul nu imi iese... Viata ni se schimba Amintiri puhoiu Noi asteptam ceasul...
08.12.2016, 00:10:42

tazz
Oare? Tanasa Vasile Afara e luna plina Gandu-mi este tot la tine, Cum sa fac cu a ta inima Sa vina aici, la mine... Cum sa fac sa-ti croiesc drumul Sa fii din ce in ce mai aproape, Cum sa fac numai eu unul Dragostea-mi sa nu te scape... Oare este cu putinta Spune-mi tu iubirea mea, Sa-ti sopteasca a mea dorinta Ca te vreau in viata mea?
imagine
descarca
08.12.2016, 00:12:21
tazz
Dialog cu Dumnezeu Tanasa Vasile Nu pot sa-ti spun ca-mi este greu in lume, L-as supara pe cel de sus,. Insa nici ca am un nume, Ca eu sunt singurul supus.... As pune mana-n foc sa am ceva in viata, Ori poate nici curaj nu am, Sa merg adesea spre speranta, Dar fara sa irosesc un dram... De-ai sti tu cate pot sa fac, De cate sunt in stare... Viata mi-a pus demult capac, Eu infloresc c-a floare... Hei, hai, sa nu exageram, Sa fim intr-o simtire... Sa-i multumim lui Dumnezeu, Ca el inca ne tin
08.12.2016, 00:14:29
tazz
e...
imagine
descarca
08.12.2016, 00:14:29
tazz
Gandul din umbra Ma plimbam agale-n IASI Fara gand si fara pasi, Fara minte, fara tel Croiul unui om stingher... Fara inima si suflet Fara ochi de-mprumutat, Fara un nimic anume Fara teama de pacat... Viata asta cum se duce Chiar asa si fara mine... Oare cum s-o fac mai dulce Sa traim un pic mai bine... (Tanasa Vasile - Gandul din umbra)
imagine
descarca
09.12.2016, 17:58:02
tazz
Sarmale Nu e ambitie, Doar e traditie Stiu, romanii mananca mult, Suntem sac fara fund. Cand vedem sarmale, Uitam de zecimale... Cuvintele ne doare, Noi spargem cantare!:D Daca tot sunt fierbinti, Ne iesim din minti! Dar am sa las rima, Eu am sa gust una, Stiu, e trecut de noua Si afara ploua. Ploua si la mine, Oala-mi apartine, Pe vreo zi sau doua Pana va spun voua, Ca le-am terminat Si iar m-am ingrasat! Ei, asa-i destinul, Ele vin si pleaca Gustul sa ne dreaga...
imagine
descarca
11.12.2016, 09:32:38
tazz
Oare? Afara e luna plina Gandu-mi este tot la tine, Cum sa fac cu a ta inima Sa vina aici, la mine... Cum sa fac sa-ti croiesc drumul Sa fii din ce in ce mai aproape, Cum sa fac numai eu unul Dragostea-mi sa nu te scape... Oare este cu putinta Spune-mi tu iubirea mea, Sa-ti sopteasca a mea dorinta Ca te vreau in viata mea?
imagine
descarca
14.12.2016, 00:03:50
tazz
Destainuiri in noapte Apropo ca vine noaptea, Tu esti steaua mea polara, Tu esti cea ca prima oara, Soaptele-ti spuse-ntr-o seara... Tu esti gandul meu aevea, Tu esti tot ce mi-am dorit, Sincer, chiar ma bate gandul, Sa iti fur iar un sarut... Un sarut doar pentru mine, Sa iti simt buzele moi, Sa ma duci doar spre visare, Da, sa fim numai noi doi... Noi doi, cerul si pamantul, Doar atata imi doresc, Dumnezeu sa i-a cuvantul, El stie cat te iubesc... El stie ca gandu-mi zb
14.12.2016, 18:35:08
tazz
oara, In zori de zi la tine iara, Stie-n inima ce-mi bate, Dorul stins pe jumatate... Dorul meu sa te cuprind, Dorul meu sa te aprind, Sa simti doar ca esti iubita, Sa simti ca esti fericita... Stii, de-ar fi sa i-a pamantul, N-as cere o galaxie, N-as cere sa iau cuvantul, Eu te-as cere doar pe tine... (Tanasa Vasile - Destainuiri in noapte)
imagine
descarca
14.12.2016, 18:35:08
tazz
Iubire E atata primavara. Sper si in sufeletul tau, Iubirea sa te doboare, Eu unul, te iubesc mereu... Salcie la mal de-ai fi, Te-as iubi de nu a-s fi,.. N-as vrea sa nu fii deloc, Insa tu imi porti noroc... (Tanasa Vasile - Iubire)
15.12.2016, 20:35:20

inainte»
1/33
Acasa

Forum»Stiinta, scoala, educatie»Versuri - creatii proprii»Poezii