Mesaj public:

avatar o_n_u: .caf.


Forumul Bestwap
Topicul: Cristalometria


«prima pagina |

raspunsuri: 17 | vizualizari: 35 | abonati: 8
membri respondenti: 2
cod link direct: [topic=70741]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 0 | 0 | 0

avatar
ispita
În cazul in care se folosesc cristale,trebuie avut grija ca pietrele corespunzatoare aurei(chakrelor)liniei hara sa fie dispuse intre cele corespunzatoare chakrelor liniei kundalini. Cristalele pot avea orice combinatie de forme....fatetate, brute,rulate,slefuite etc.Cristalele transparente pot fi folosite la nivelul oricarei chakre, chiar daca sunt sau nu intr-o combinatie cu pietrele pretioase.
imagine
descarca
05.10.2020, 23:33:58
avatar
ispita
Lista cristalelor poate fi lunga. Voi exemplifica cateva si voi specifica si ce efecte fizice,sau metafizice pot avea asupra organismului.Ametistul-culoare mov (chakra coroanei)=Creste nivelul responsabilitatii, a valorii de sine,a pacii interioare.Ajuta in practica meditației,ajuta in caz de insomnie, dureri de cap,recuperarea celor care au probleme cu alcoolul.Ajuta la eliberarea stresului. Calmeaza si stabilizează.
imagine
descarca
05.10.2020, 23:50:29
avatar
ispita
AVENTURIN VERDE-culoare verde,chakra inimii =Deschide inima fata de ceilalti si creste increderea in viata.Vindeca bolile de inima,infectiile,cultiva abilitatea de a fi cu inima usoara, si de asumare a riscurilor emotionale.Curata chakra inimii de sentimentul fricii, alina durerea emotionala si fizica a inimii,creeaza siguranta si securitate emotionala.
06.10.2020, 00:04:21
avatar
ispita
CARNEOL-culoare portocaliu,chakra subombilicala=Stimuleaza, echilibreaza si vindeca sistemul feminin reproducator.Ajuta la atenuarea sindromului premenstrual,regleaza ciclurile menstruale neregulate si crâmpeie.Declanseaza ciclul menstrual. Ajuta fetele aflate in perioada primei menstruatii sa-si aprecieze trupurile,si femeile sa-si valorizeze si sa-si respecte abilitatea de a da nastere. Ajuta creativitatea de toate felurile,ridica starea de spirit,incalzeste si ajuta in caz de artrita.
06.10.2020, 00:15:21
avatar
ispita
CRISOPRAZ-culoare verde,chakra inimii =Calmeaza suferintele din dragoste si singuratatea, ajuta la obtinerea echilibrului emotional, rezolvarii conflictului, pacii si puterii interioare.Ofera curaj pentru confruntarea emotiilor reale,deschide si vindeca vechile traume si dureri. Reduce frica,atenueaza temerile.
06.10.2020, 00:21:25
avatar
ispita
Prin urmare,folosind cristalometria,in terapie pot fi vindecate atat bolile fizice cu ajutorul cristalelor,cat si pe cele de natura psihologica, cum ar fi anxietatea, temerile de orice fel etc.Cristalele sunt accesibile ca pret daca doresti sa achizitionezi sa le ti in casa pt a absorbi energiile negative atat cat si pentru protectie,abundenta si bunastare, cat si pentru a fi folosite in CRISTALOTERAPIE.Doar de voi depinde scopul pt care vreti sa le folositi insa pt a fi utilizate in Cristaloter
06.10.2020, 07:56:52
avatar
ispita
apie ele trebuiesc mai intai curatate, purificate, apoi programate sa lucreze pt tine prin intentie pt scopul ales in functie de ceea ce vrei sa vindeci cu ajutorul lor.Despre curatare, purificare si programare pot oferi aici informatii, insa puteti cauta inclusiv pe internet....
06.10.2020, 07:56:52
avatar
maxymuss
...fara indoiala ,cu sau fara cristale ,ajunge sa vindece doar simpla ta prezenta ! Trebuie sa fie ceva sublim atingerea mainilor tale gingase ,iar aerul indulcit de prezenta ta dureros de frumoasa mi-ar grabi starea de mult asteptat delir !
17.10.2020, 12:49:31

«inapoi |
2/2
Acasa

Forum»Stiinta, scoala, educatie»Sanatate»Cristalometria