Castigatorii Premiului de la ora 21 sunt: dj_scama (10.000+), qnume (8.000+) si adelin-ade (7.000+)!
depune mesaj

Mesaj public:

avatar zorro2023: Buna seara cineva cu chef de vorba pe WhatsApp 0746411260

Forumul Bestwap
Topicul: Vanzarea de relicve

«prima pagina | ultima pagina»

raspunsuri: 60 | vizualizari: 44 | abonati: 3
membri respondenti: 2
cod link direct: [topic=70189]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 0 | 0 | 1

roninul
7 Demisia!! Trebuie sa își dea cineva demisia. Toată viață,noi ce pupam moaște,am avut sef. Nu am avut niciodată subalterni,am fost cei pe care curgea toată ura din vârf,iar acum vrei sa ne simțim ca si cum cineva pierde un loc de muncă din cauza noastră! Oricine......
22.02.2018, 12:13:13
roninul
Nu e hazliu de loc....este char trist....mai ales ca acest aspect primitiv este dezbătut de romani....va dați seama cam cum se uita străinii la acele pelerinaje înjositoare,sălbatice si primitive.....se uita sobei ca la un film ce evoca scene din epoca de piatra.....si ne compătimesc.....bieții romani.....le mai trebuiesc inca 2000 de ani sa ajungă in secolul 21.....dar oare vor putea ei sa ajungă in rand cu civilizația tuturor statelor??? Probabil ca nu....uite ce conducători au....u
22.02.2018, 12:27:00
roninul
ite ce ritualuri tribale au....cu siguranță ca multi inca nu stiu sa citească.....mda....si aceste comentarii nu sunt departe de adevăr.....păcat ca,in aceasta groapa mizera,este băgata toată românimea.....nu se judeca doar acea mana de oameni înapoiată,primitiva.....păcat ca si tineretul nostru,este discriminat in străinătate.....imaginile incriminatoare inca persista in mintea angajatorilor străini care profita din plin de munca romanilor ieșiți afara,ca muncesc oe mai nimic...
roninul
.am auzit multi romani care spuneau ca prefera sa fie ultimii printre inteligenți,decât primii printre cei mai putin dotați intelectual....si au dreptate.....îmi aduc aminte de faptul ca un sofer al lui Michaeo Jackson,a declarat in direct,la tv....cam ce impresie are la intrarea in Romania....acesta,a spus exact așa**CAND AM TRECUT GRANITA,MI SE PARE CA AM INTRAT UNDEVA IN TRECUT.....*** Cred ca nu mai e nevoie de cimentării.... Nici Covaci,Ka un interviu la tv,spune ca locuiește undeva
roninul
in Spania.....si ca da reuseasca in viață,nu pomenește ca este roman si foloseste un pașaport german.....si asta spune multe...... Si exemplele pot continua...... Oare mai este o șansă sa putem fi priviți de străini ca de la egal la egal????😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯
roninul
Scuze,rectific,Nicu Covaci,liderul formației Phoenix......
22.02.2018, 12:30:11
roninul

09.07.2020, 12:23:48
roninul

roninul
l ortodox. De ce renunţă alţii la moaşte în favoarea românilor ortodocşi? Este o întrebare care surprinde pe oricine nu numai pe credinciosul creştin ortodox. Oare acei oameni nu mai au nevoie de puterea sfântă a moaştelor? Sau au constat că nu sunt deloc sfinte? Sau poate că la un preţ bun pot renunţa, astfel că moaştele intră şi ele în circuitul comercial ca orice bun de consum (sigur că aici nu este vorba de a le consuma, ci de a servi ca produse care îl aduc pe cel ca
roninul
re le pupă mai aproape de mântuire).

«inapoi | inainte»
6/7
Acasa

Forum»Stiinta, scoala, educatie»Religie»Vanzarea de relicve