Forumul Bestwap
Topicul: Usi ferecate
«prima pagina | ultima pagina»
raspunsuri: 1038 | vizualizari: 594 | abonati: 5
membri respondenti: 41
cod link direct: [topic=67142]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 0 | 0 | 6
membri respondenti: 41
cod link direct: [topic=67142]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 0 | 0 | 6
![]() roninul | ***As vrea sa adaug ca legea referitoare la secularizarea averilor mănăstirești nu trebuie privită ca un act abuziv exercitat din inițiativa politică asupra bisericii, cu atât mai mult cu cât în frunte adunării legiuitoare era însuși mitropolitul Nifon în calitatea sa de Arhipastor al Bisericii Ortodoxe Române .....a fost dimpotrivă o dovadă de mare deschidere și modernitate din partea lui Cuza și a celor pe care i-a însărcinat cu această dificilă misiune ce a avut drept s 12.10.2018, 22:13:55 |
![]() roninul | cop definirea și păstrarea identității noastre naționale valorificata muzeal și accesibilă astfel publicului larg......deci,mănăstirile au fost destinate si turismului din Romania....😯😯😯😯 12.10.2018, 22:13:55 |
![]() doctorul | Atunci fa turism la mănăstirii și nu mai am critica biserica roninule! 14.10.2018, 20:25:10 |
![]() roninul | doctore în momentul în care biserica o să respecte cuvântul ei și faptul că propovăduiește sărăcia peste tot și tuturor și in momentul în care biserica și slujbașii ei ,și mă refer la popi ,or să trăiască în sărăcie atunci nu voi mai critica biserica...... până atunci am să o pun la zid exact cum pun evreii pe nemți în legătură cu Holocaustul, pentru că biserica pur și simplu ,de când a fost inventată și până la ora actuală a provocat un adevarat Holocaust 14.10.2018, 21:31:32 |
![]() roninul | in privința enoriașilor distrugându-le pur și simplu atât conștiința cat si faptul că ei nu se mai consideră oameni liberi,ci sunt cu adevarat indictrinati cu virusul religios ,cu creierele spălate și mă refer la cei care pur și simplu cred în biserică și în popi inclusiv în zei 14.10.2018, 21:31:32 |
![]() roninul | Inșelăciune,santaj ,delapidare sau furt sunt doar câteva dintre infracțiunile prevăzute de Codul Penal și bifate de popii din România ...aceștia au o problemă și cu legislația rutieră ,de numărul mare de slujitori ai lui Dumnezeu prinși beți la volan.... în plus popii români nu se dau în lături nici de la violența conjugală, contrabandă sau chiar profanare de morminte...... 26.10.2018, 14:46:58 |
![]() roninul | Cazul popii din Urlați,acuzat de localnici ca are apucaturi homosexuale si ii pipăie,vine după ce Corogeanu,in prostia lui,o omoară pe Irina Cornici in timpul unui tâmpit ritual de exorcizare.... 26.10.2018, 14:48:53 |
![]() roninul | Ioan Vrăjitoru ,un popă cu nume predestinat din Suceava ,înzestrat cu harul tămăduirii și al înțelepciunii ,păcălește mii de credincioși din toată țara ,în schimbul îndrumării pe calea dreaptă, percepând diverse sume și se tocmeste mai ceva ca un negustor .....cu banii obținuți a ridicat patru biserici în numele Domnului și o vilă în numele său......facă nuvridica biserici,precis ca era dat afara de mai marii sai..... 26.10.2018, 14:50:50 |
![]() roninul | Un ![]() 26.10.2018, 14:52:53 |
![]() roninul | o femeie din Drobeta Turnu Severin sa trezit cu un colet în care se aflau rămășițele tatălui a decedat acum 16 ani expeditorul a fost un popă care probabil se gândit că o scuteste de un drum în plus 26.10.2018, 14:53:34 |
«inapoi | inainte»
103/104
Acasa
Forum»Stiinta, scoala, educatie»Religie»Usi ferecate
Sambata, 03.06.2023, ora
13:44
Publicitate
1. Vacanta in Bucovina? Cauti cazare in Bucovina? Reducere pret cazare la Pensiunea turistica Satul Bucovinean - pensiune rustica traditionala in Bucovina. - vezi detalii pe pensiunea Satul Bucovinean