Mesaj public:

avatar dadi: Sincer vb nu cred că este vreo fata serioasa aici majoritatea sunt bărbați cu nicuri de fata asta

Forumul Bestwap
Topicul: Scopul lui Dumnezeu

«prima pagina | ultima pagina»

raspunsuri: 22 | vizualizari: 106 | abonati: 7
membri respondenti: 10
cod link direct: [topic=61878]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 0 | 0 | 0

claudia70
Dragii mei useri si buni amici. Eu stiu asa ca Dumnezeu are un scop al lui cu noi a antregi a omenirii? Sa fim mai buni antelegatori si sa stim ierta uni pe alti si sa urmam legile si poruncile lui dat si scris an sfanta scriptura Biblia. Scopul lui este sa facem parte din oile lui alesi fara pacate?
24.04.2012, 01:33:39
astral
Ce spui tu nu este scopul Lui Dumnezeu ci cerinţa Lui către noi oamenii! Dacă El ar vrea să ne facă mai buni, mai iubitori, mai credincioşi sau mai înţelegători, ne-ar putea face sau ne-ar putea obliga să fim cum ar vrea El. El vrea ca prin credinta noastră, prin voinţa si liberul nostru arbitru, prin sufletul, mintea si înţelegerea noastră; în contextul vieţii care ni se dă, să facem voia Lui, adică să fim noi prin voinţa proprie cum I-ar place Lui!
24.04.2012, 03:26:16
astral
Din această cauză toate minunile si intervenţiile înfăptuite de El sunt făcute într-un mod tainic, supus deopotrivă atât credinţei cât si îndoielii, pentru ca deciziile noastre să fie făcute din credinţă, si nu prin obligarea lăsată de siguranţa existenţei Lui si fricii . Dacă s-ar arăta Dumnezeu tuturor oamenilor, (dacă ar veni azi pe pământ în chip vizibil) am face voia Lui din frică si nu din Credinţă . Nu ti se oferă certitudini ci ti se lasă îndoieli, nesi
24.04.2012, 03:40:38
astral
, nesigurantă contrazicere etc. Este ca atunci când vrei să vezi cum se comportă un copil si îl laşi să meargă undeva singur, îl laşi să creadă că este singur, să vezi cum se descurcă, cum face ce l-ai învătat etc.; pe când tu îl supraveghezi. Dacă ar sti copilul că părintele lui îl vede atunci s-ar comporta altfel, de frica părintelui pe de-o parte si nu ar mai fi atât de responsabil asupra acţiunilor sale ştiindu-se apărat de orice eventualitate.
24.04.2012, 04:58:39
astral
Tot acest test îl faci copilului pentru a sti, tu ca părinte , dacă copilul tău este pregătit sau nu să facă faţă singur la greutăţile vieţii, pentru a putea să sti că îsi poate lua singur deciziile corecte, neinfluenţat, si fără acea siguranţă pe care copilul o are atunci când este părintele de mână. De exemplu altfel se comportă copilul tău faţă de un alt copil care este violent , atunci când este singur si altfel se va comportă atunci când se ştie protejat de
24.04.2012, 05:11:43
margarita
Scopul lui Dumnezeu este sa-i impace pe oameni cu sine, sa-i aduca la perfectiunea pe care au pierdut-o si sa arate tuturor in cer si pe pamant ca el este Suveranul universului si noi putem sa-i slujim din iubire vesnic.
27.04.2012, 23:24:02
licitat17805
Dumnezeu vrea mantuirea neamului omenesc.....simplu...nu vrea altceva...
27.04.2012, 23:33:04
roninul
Mai intai trebuie amintit faptul ca religia crestina se bazeaza pe frica...iar ca sa inoculezi frica,iti trebuie un bau bau veridic care sa aibe si o arma teribila,in cazul nostru iadul....si alt aspect,prostimea nu stie ca nu trebuie sa dai cu toporul in cap pentru ca nu e corect din punct de vedere uman....prostimea stie ca nu trebuie sa faca asta fiindca o vede dumnezeu.....dupa mine totusi exista doua tipuri de dumnezeu....
29.10.2018, 14:35:16
roninul
Dumnezeu cel corect...Paradoxal,scopul acestui dumnezeu este ca el te trimite mintenas la smolicica iadului si unde se aude scrasnetul dintilor pemtru o eternitate pentru ca ai gresit,ai facut belele,nu ai ascultat .popa. si porunca divina....deci o serie de delicte comise de tine.....pentru ca ai facut sex inainte de casatorie,si de asta se oftica pentru ca el este virgin....asa ca acest deziderat nnezeu Punisher te trimite in iad inclusiv ca ai crezut in el din frica.....iar cei care au crezut
29.10.2018, 14:44:01
roninul
in el din frica,nu se mai pot numi pe drept cuvant credinciosi ci asupriti,terorizati....deci va recomand ca daca vreti sa iesiti in castig este sa va traiti decent viata aici pe pamant si sa va conduceti după dictonul pe care îl urmez și eu și anume si mie nu îmi place altuia nu îi fac și cred că este cea mai bună cale de urmat în viață
29.10.2018, 14:44:01

«inapoi | inainte»
2/3
Acasa

Forum»Stiinta, scoala, educatie»Religie»Scopul lui Dumnezeu