Mesaj public:

avatar privacy-t0uch: : )


Forumul Bestwap
Topicul: Discutii Religie


«prima pagina |

raspunsuri: 54566 | vizualizari: 37240 | abonati: 37
membri respondenti: 434
cod link direct: [topic=40266]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 11 | 10 | 22

avatar
margarita
cu noi pana inainte de Armaghedon . Dupa rapirea lor ( ei vor fi schimbați din corpul fizic in unul spiritual si se vor înaltă la cer ) , Dumnezeu va aduce asupra omenirii sentința sa . Toate aceste lucruri si detaliile lor se găsesc in Biblie . Pamantul nu va fi distrus cum spun unii pastori neînțelegând Scriptura , ci oamenii rai . Isus a spus in predica de pe munte : cei blânzi vor mosteni pamantul .
ieri, 15:12:05
avatar
margarita
Aceste subiecte cu privire la pământ , Armaghedon , 144000 au fost discutate pe forum de mai multe ori . Iar daca cineva încă mai are îndoieli sau întrebări , atunci se poate discuta din nou cu răspunsuri concrete bazate pe Biblie la întrebările pe care le aveți .
ieri, 15:16:20
avatar
melodyana
No bine,stai tu pe pamant,ca io zbor la Cer!.avi.
ieri, 15:47:39
avatar
doctorul
Sa ma anunti si pe mine cand zbori melodiana, iar tu margarita, sa vii sa-mi spui cum e viata pe pamantul pe care vei ramane tu! Biblia spune : Pamantul cu tot ce e pe el va ARDE, dar tu vei ramane pe pamant!
ieri, 21:56:40
avatar
roninul
Doctore,aici biblia minte....judeca la rece...cei care conduc nu vor distruge planeta
ieri, 22:53:10
avatar
margarita
Doctore pentru tine versetul unde scrie ca pamantul va arde este ca si cel in care scrie ca o fiara cu 7 capete iese din mare ... Deci , tu uiți ca Biblia in multe locuri este scrisă in sens simbolic iar atunci cand e vorba de cer se vorbește de fapt de guvernarea lui Iehova , iar cand spune despre pământ vb de fapt despre oamenii de pe el nu despre pamantul fizic . Cândva spuneai ca voi astea din oastea domnului sunteți oameni cititi adica știți despre ce vorbiți ca ati avansat ....du
azi, 00:23:33
avatar
margarita
pa cum vad mai ai de munca pana vine Armaghedonul . Biblia spune clar in mai multe versete ca in Armaghedon vor pieri oamenii care au o atitudine carnala insa cei spirituali se vor salva iar Dumnezeu va aduce asupra lor binecuvantarile promise . Vrei cateva versete care întăresc cele scrise de mine ?
azi, 00:23:33

«inapoi |
5457/5457
Acasa

Forum»Stiinta, scoala, educatie»Religie»Discutii Religie