Mesaj public:

avatar staystrong: Neataaaaaaaa


Forumul Bestwap
Topicul: Discutii Religie


«prima pagina |

raspunsuri: 54548 | vizualizari: 37228 | abonati: 37
membri respondenti: 434
cod link direct: [topic=40266]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 11 | 10 | 22

avatar
luuuys
pai,,cum scriam.acum 3 saptamani...daca in AMERICA,daca ,ti prinzi SOTIA cu 1 si ADULTERINII te reclama,k I.AI URMARIT..esti pasibil d 15 ani d puscarie??!!!pai nu e aparata MINCUINA,prin pedeapsa cu INCHISOAREA??in loc..sa le dea ...RESPECTIVILOR ...15 ani.pnt ADULTER...despre ce naiba vbm??k si un copil d 14 ani...s_ar prinde..k nu e DREPT asa ceva
azi, 00:22:47
avatar
bylly71
Eu cred ca da! Si ceva ma face sa cred ca nu prea ai trecut prin biblioteca! Sau fonoteca! Iti mai pot da multe exemple de carti mai bune decat biblia!
azi, 00:23:00
avatar
luuuys
nu sint draga ...adventist!!!!as fi vrut eu1!!dneee fereste..pai eu fumez vro 60 d tigari p zi...ce adventist??sint ortodox...k majoritatea d p aici...DAR NU K EI...intelegi??
azi, 00:33:21
avatar
margarita
Bylly daca crezi ca in afara de Biblie nu am citit nimic te înșeli , eu sunt genul de persoana care studiază nu doar citeste ca sa-si piardă timpul sau sa adoarmă mai ușor . Nici o carte din lumea asta nu are atata înțelepciune practica cum o are Biblia . Biblia este o sursa inepuizabila de înțelepciune , iar cel care o citeste si pune in practica cele scrise devine un om fericit . Uite ca pe mine Shakespeare , Arthur Conan Doyle , Agata Cristi , Puschin , Lermontov , Lenin , Dostoievs
azi, 00:35:14
avatar
margarita
hii si altii nu m-au facut nici fericita , nici mulțumită , nici credincioasa si nici nu mi-au dat nici o speranta de viitor . Pe cand Biblia , da. Biblia schimba in bine oameni si vieți iar asta nu mai este doar o fabulație . Cuvantul lui Dumnezeu are putere pentru ca este viu .
azi, 00:35:14
avatar
bylly71
Ultimii patru autori le-ai cam gresit numele! Nu are mare importanta, ca nu sutem la colocviu! Iti admir alegerea, dar te rog, nu ma obliga sa fac si eu aceeasi alegere! Sven Hassel, a fost mai dulce, decat biblia ta! Si Sven a scris despre ororile razboiului! Asta ca o comparatie! Noapte buna, Margarita!
azi, 00:41:37
avatar
margarita
Stai liniștit Bylly ca nu le-am greșit numele , eu m-am nascut in fosta URSS , iar noi nu am fost privați de carti ...am citit la viata mea o grămada de carti insa dupa ce am inceput sa studiez Biblia celelalte nu au mai avut valoare . Istoria războaielor si atrocităților comise de oameni niciodată nu m-a pasionat pentru ca sunt impotriva violentei de orice fel insa inainte de a deveni Martora am studiat istoria religiilor universale si mi-a fost de ajus .. Atunci cand afli adevarul,
azi, 00:49:04
avatar
margarita
minciuna nu te mai interesează . Noapte buna Bylly .
azi, 00:49:04
avatar
bylly71
Repet, asa cum am scris, iti admir alegerea! Nu prea ai argumente convingatoare! E bine ca ai un scop in viata! O busola care iti arata calea dreapta! Cand vei ajunge la capatul drumului, asta peste 258 de ani, vei afla daca drumul tau a fost cel bun!
azi, 00:56:42

«inapoi |
5455/5455
Acasa

Forum»Stiinta, scoala, educatie»Religie»Discutii Religie