Mesaj public:

avatar baiat-finwt: O fata sa vb,exista pe aici?

Forumul Bestwap
Topicul: A fi ateu....

«prima pagina | ultima pagina»

raspunsuri: 796 | vizualizari: 646 | abonati: 5
membri respondenti: 49
cod link direct: [topic=66799]clic aici[/topic]
aprecieri topic: 0 | 0 | 7

roninul
au încă debusolați Și nu știau Cum să se raporteze la cele întâmplate..... mai mult decât atât știrea adusă de câteva femei care afirmau că văzuseră o vedenie de îngeri la mormântul lui Iisus și care le-ar fi spus că acesta este viu apoi mărturia Mariei Magdalena care l-ar fi văzut pe Isus în acea dimineață dar și mărturia dată de Petru și Ioan că mormântul lui Iisus era gol,le-a marit si mai mult ucenicilor starea de confuzie căci scrie mai târziu apostolul Ioa
19.11.2017, 18:31:17
roninul
n tot nu pricepeau că după scripturi Isus trebuia să învieze din morți (Ioan 20:9 ).......pe cînd discutau și se întrebau cu privire la cele petrecute încercând să lege intr-un singur mănunchi logic toate cele întâmplate în ultimele zile *****Isus a stat în mijlocul lor și le a zis :---Pace vouă*****( Ioan 20:19).....
19.11.2017, 18:31:17
red-atheist
....tu nu esti ateu...esti agnostic..adica nu esti sigur ca exista d-zeu.s.
03.01.2018, 11:56:02
roninul
Eu sunt sigur ca nu exista dumnezeu....si nici un alt zeu....când cineva va demonstra ca la matematica existenta lui,abia atunci ma voi gândi ce pizitie voi lua..... Daca acest zeu ar fi existat,gândește ca inca din geneza el a spus clar ca SA A FACEM OM DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA NOASTRA.... Si atunci,omul ar fi trebuit sa fie exact ca robotul....toți la fel,sa gândească la fel,sa se comporte la fel ca zeul.....așa ca teoria asta cade din start.....si daca ar fi zeu....ar fu intervenit
03.01.2018, 12:25:14
roninul
in conflictele umane.....su pe ce ma bazez??? Așa cum fraierimea spune ca dumnezeu le da sănătate,bani,etc....si se roagă la el de își belesc genunchii si coatele mergând de-a bușilea....si atenție,ei cred ca le îndeplinește aceste rugăminți,așa ar fi trebuit sa intervină si in conflictele umane....dar,totul e poveste ieftina,o cacialma de prost gust.....
03.01.2018, 12:25:14
roninul
Cine aprofundeaza mai multe cunostinte desore crestinism,realizeaza indubitabil ca acesta este un cult mesianic apocaliptic al mortii....pe care personal nu l-as imbratisa de nici o culoare,un primul rand ca ideea in sine este ca promovand apocalipsa in randul membrilor,taind practic tot elanul uman de a lupta pentru progres....practic este inutil de a incerca sa iti ridici nivelul de trai,sa ridici nivelul de trai al altora,sa incerci sa construiesti continuu ceva,pentru ca acest crestinism est
29.10.2018, 12:38:29
roninul
e practic o pregatire perpetua pentru moarte....am sa ridic la fileu ideea ca,pana acum doua sute de ani,timp de 1800 de ani lumea crestina era in urma rau fata de alte civilizatii de alte religii....pe cand crestinii faceau baie din pasti in pasti,arabii,cu toate ca locuiau in desert,cunosteau deja sapunul....Se cunosc cazuri de monarhi care nu se spalau cu anii....pana a lua contact cu lumea noua,din Asia,cste avea o cultura politeista si net superioara culturii europene,acestia din urma erau
roninul
pur si simplu repetentii rasei umane de pe mapamond....in mare parte aceasta drastica inapoiere datorandu-se culturii crestine care propovaduia periodic apocalipsa....pai la ce pana mea sa imi mai fac o casa,daca peste 5 ani vine apocalipsa???? Beau,mananc,trec la fornicatii multiple si imi petrec ultimii ani din viata cat mai util si frumos....asta a fost crestinismul...o adevarata frana in calea progresului si a dezvoltarii cultural-economice.....si se observa clar....tarile cele mai sarace s
roninul
unt cele crestine,saracia fiind raportara in functie de cati crestini exista din toata populatia statului respectiv......
roninul
Crestinismul totusi,in lungul timpului a primit o lovitura uriasa si ireversibila....aparitia tiparului....care a favorizat multiplicarea mult mai lesnicioasa a unor lucrari de stiinta,filozofie....care au inceput incet incet sa puna in miscare colosul crestinatatii ce propovaduia ignoranta,saracia,incultura,lenea...da,lenea....prin rugaciunile pe care ne undeamna sa le facem anumitor zei....dar cat si crima.....ce este absolvita daca ucizi cat mai multi eretici,pagani,asta in cazul crimei umane
29.10.2018, 12:49:15

«inapoi | inainte»
79/80
Acasa

Forum»Stiinta, scoala, educatie»Religie»A fi ateu....