Mesaj public:

avatar kamyyy_45: .


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ floare-de-iris

ultima pagina»

*De ale bestului
Uneori vezi pe pagina pricipala mesaje super faine.Genul celui pus de angesimona.(sau si al altora)..citez:*daca nu pui la suflet,pui la solduri...deci nicicum nu-i bun.*(asta pt ca se zice ca amorul e bun la slabit)Dar..exista o solutie:sportul.Mergi la sala,sau alergi pe drum..iti tonifiezi corpul,nu te ingrasi..Si daca ai chef totusi de barbati..cu siguranta ii gasesti la sala.Aviz...femeilor..si mie insami.

18.06.2022, 15:52
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*Ganduri
Unii,cu dotari materiale..sunt paranoici ca vrei sa profiti de ei,altii ,destepti si responsabili...cu dotari neuronale..au frustrarea ca...poate o sa i depasesti....Alegetii pe cei cu dotari neuronale..se merita...caci cei cu dotari materiale..o sa va uzeze neuronii...pana va doboara.

18.06.2022, 10:03
+2 comentarii | 9 vizualizari
-----
*Versuri-magda isanos
Invata-ma cu ce sa-ncep si cum* sa-i spun acestei lumi cat mi-i de draga* ca te-a nascut cu truda ei intreaga,* PE TINE ,BUCURIA MEA DE ACUM* Ea ,poate, niciodata n-o sa stie* c-a inflorit in flori si-a curs in ape,* ca din pamant si sura vesnicie* sa mi te aduca,asa cum esti,aproape.

17.06.2022, 06:14
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*De ale bestului
In ultima vreme,am descoperit cu stupoare ca barbatii(numa barbati nu s..in fine...) de pe best, nu stiu ce sa poarte,altfel nu imi explic frecventa lor intrebare*Ce porti acuma pe tine?*,*Ce lenjerie ai pe tine?*.Dragilor ..*chill out*.la un dus rece...ca sunteti dezgustatori...cand va curg balele ...in special cand nici nu ai apucat sa schimbi doua vorbe cu o femeie,dar deja treci la....intimitati.Aviz amatorilor:eu nu agreez astfel de porniri.Dar asa ca pont:genul de femei care agreeaza asa ceva ,le gasiti pe *general chat* va asteapta cu drag sa se imbogateasca de pe urma poftelor voastre..caci..na ..astfel de placeri..costa.

azi, 14:49
+1 comentariu | 15 vizualizari
-----
*Sfaturi
Daca as avea o fata..in drumul prin viata ei as invata o si sfatui o ca primul lucru in viata pe care sa l obtina dupa majorat sa fie independenta financiara.Asa..sigur ca urmare..isi va putea alege barbatul potrivit pt ea...in viata...Dar independenta financiara si in mod cinstit si onorabil..nu orice fel de independenta financiara...

ieri, 15:20
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----

inainte»
1/3

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate

sus
facebook youtube
bestwap
Viata e frumoasa, intr-adevar, cand nadajduiesti si n-o petreci zadarnic si o infrumusetezi cu ceva; lasa la o parte rautatile, ticalosiile si meschinariile, treci peste dusmaniile prietenilor si prieteniile dusmanilor. (Mihail Sadoveanu)