Mesaj public:

avatar ab33l: .sal3...


bestwap.ro
Blogul membrului:
- fire_fly

«prima pagina | ultima pagina»

*Revelația
Fal, fal, fal aud mereu ... / Falfai aripile in sufletul meu ; / Ma ridici si ma cobori / Sunt marioneta prinsa-n sfori ! / Hat in sus si hat in jos / Ma plimbi pe-un nor pufos / Ne avantam in departare / Ma vei ameti mai tare ! .s.

ieri, 14:16
+2 comentarii | 16 vizualizari
-----
*...
Imi este dor de tine patrie MAMA ! Imi este dor de colinele tale pe care le cutreieram sa adun flori salbatice pentru a crea coronite surorilor mele ... Dulce Romanie , leagan al civilizatiilor, fiii si fiicele tale zboara spre orizonturi necunoscute insa tu sti ca toti cei care au sufletul impregnat cu pitoreasca ta frumusete se vor intoarce la sanul tau !

19.02.2018, 01:50
+1 comentariu | 12 vizualizari
-----
*...
Cand voi fi mare si voi avea copii / Cu ochii in soare voi avea ce povestii ! :) Pe parcursul vietii traim multe intamplari, mai mult sau mai putin placute insa intotdeauna amintirile care nu se vor sterge niciodata din memoria noastra sunt acele amintiri legate de persoana iubita . Iubirea modeleaza sufletele si inobileaza spiritul asa incat relatia cu persoana iubita sa decurga firesc si armonios . Inteleg societatea umana ca fiind un organism compact iar familia e una dintre milioanele de celule care compun lumea in care traim . In acest caz familia are rolul cel mai important deoarece perpetuiaza specia omeneasca intr-un mod organizat si civilizat .

18.02.2018, 02:18
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Cugetare
Viata unui om decurge mai mult sau mai putin ghidata dupa anumite standarde sau principii insa atunci cand va suna in suflet si inima ceasul biologic, o noua etapa de evolutie va incepe .

12.02.2018, 00:39
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*Puterea dragostei
Traiesc deci exist... Acest concept e o teorie primordiala in mentalul colectiv al oamenilor dar teoria aceasta nu e suficienta pentru a ne usura existenta pe acest pamant . Acest concept ar avea cu mult mai multa consistenta daca l-am formula la plural. ,,Traim deci existam,, E frumoasa viata daca o traim chiar si in singuratate dar daca ne-am trai viata intr-o relatie de cuplu impreuna cu sufletul pereche am putea fi cu adevarat fericiti mai ales daca in spatele fiecarui barbat puternic exista o femeie mult mai puternica :) Multi barbati presupun ca femeile te ridica si tot femeile te coboara si cred ca cei carora le e frica de faptul ca femeile i-ar putea cobora sunt niste barbati incuiati in carapacele lor de broaste testoase si e putin probabil ca vor simti vreodata fericirea suprema dar eu, personal, cred ca puterea femeii consta in nobletea sufletului , a inimii si a spiritului pe care le poseda. Un barbat este puternic atunci cand este completat de femeie cu acele caracteristici sufletesti, spirituale si psihice de care avem atata nevoie in viata de zi cu zi pentru a razbate peste orice obstacol si pentru a face performanta in viata. Atunci cand femeia se va implica sufleteste in viata unui barbat atunci cu siguranta acel barbat va fi un barbat de succes in societate si cu siguranta fericit .

11.02.2018, 01:54
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----

«inapoi | inainte»
2/4

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate