Mesaj public:

avatar bogdan: .nas.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- fire_fly

ultima pagina»

*La început a fost cuvântul !
Iată că vreau, nu vreau există momente în viată (precum acesta ) când simțim o acută dorință să ne scriem cugetările în jurnal . Cu toții cunoaştem deoarece cu toții trecem prin întâmplări mai mult sau mai puțin faste . Trecem prin nişte întâmplări şi trăiri sufleteşti care ne pot marca existența pentru totdeauna ! Indiferent de natura experienței prin care trecem cred că trebuie să mulțumim Divinității că ne inspiră idei şi gânduri utile pentru a fi mai activi , astfel încât să eliminăm monotonia şi rutina din viețile noastre . Astăzi sunt supărat deoarece am dezamăgit însă cred că vina recunoscută are mai multe şanse să fie iertată . Doamne ajută !

28.08.2020, 00:02
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*O cugetare
Suntem litere rătăcitoare pe filele vechi şi scorojite ale destinului incert dar împreună am putea aşeza în pagină cel mai frumos roman de dragoste . Suntem acoarela şi pensula rătăcite în grădina lui Dumnezeu dar împreună am putea picta cea mai splendidă operă de artă ! Suntem 2 semințe de plante cățărătoare care-au încolțit şi-au crescut încolăcindu-se într-o singură tulpină şi împreună am putea înfrumuseța şi mai mult natura . Suntem suflete năpăstuite şi visătoare care-au suferit multe eşecuri dar împreună putem atinge fericirea absolută . Suntem muritori de rând dar împreună am putea prinde aripi şi vom cuceri universul . Pentru că doresc să fi cea mai fericită ființă din univers , pentru că sunt sigur de faptul că n-am putea exista în singurătate îți ofer cu toată pasiunea de care sunt în stare, inima şi tot ceea ce mă reprezintă pe acest pământ ...

19.03.2020, 13:05
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*Destinul
Soarta functioneaza prin cai misterioase... Dragostea poate incepe prin multe modalitati ! Oamenii pot gasi dragostea, intamplator, prin tacanitul unor taste sau prin deschiderea unei usi. Deasemenea unii pot afla dragostea dupa mult timp, de cand si-au intalnit sufletul pereche insa eu personal am stiut de indata ce mi-am simtit sufletul invadat de sentimente profunde ca ceea ce simt se numeste dragoste ! Visul meu era aevea dar cu cat incercam mai mult sa-l materializez cu atat mai mult ma afundam in dileme existentiale care ma inhibau ! Am stricat multe sanse de-a materializa acest vis dar cu toate acestea soarta mea a ramas neschimbata . Destinul este facut sa fie iar TU esti destinul meu ! Cand prindem un vis il inmultim in sute de alte vise care are lecatura cu acel vis creindu-ne noi scopuri, noi teluri si cand avem dragostea in suflet se deruleaza firesc etapele urmatoare ale existentei noastre.

azi, 22:23
+3 comentarii | 20 vizualizari
-----
*glow_worm
Sunt o larva de licurici prinsa intr-un cocon care ma strange ca intr-o menghina . Ma zbat si ma stradui din greu sa ma eliberez pentru ca in fiecare zi visez cum imi voi desface aripile si voi straluci in zare ca o nestemata ! Nu stiu cat voi mai fi nevoit pana cand imi vor creste puterile dar intr-o buna zi cred ca ma voi gandi cu mult mai multa seninatate la momentele acestea de izolare fizica si sufleteasca...

07.03.2018, 09:07
+1 comentariu | 14 vizualizari
-----
*...
Am tanjit dupa iubire inainte sa ne iubim cu adevarat... Acest lucru ne-a dat aripi in suflet sa acoperim departarile dintre noi cu mai multa usurinta .Ne-am cautat frenetic si ne-am gasit in fiecare zi deschisi pentru orice provocare sentimentala. Locul de habitatie (acasa) si-a pierdut din importanta deoarece de cand s-a strecurat iubirea in sufletele noastre ,,acasa,, pentru amandoi e locul unde putem fi impreuna . Felul in care ne completam sufleteste reciproc si ne echilibram din punct de vedere psihologic imi intareste convingerea ca tu esti sufletelul de care nu m-as desparte niciodata ! Pe zi ce trece comunicarea dintre noi trece la noi standarde evolutive astfel incat chiar daca nu mi-ai vorbi in cuvinte eu imi dau seama de ceea ce doresti sa-mi transmiti . Un singur cuvant poate descrie toata dragostea dintre noi si chiar daca ti-l repet de nenumarate ori nu mai voi satura niciodata de-al tot pronunta. TE IUBESC !

23.02.2018, 10:43
+2 comentarii | 24 vizualizari
-----

inainte»
1/4

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate