Mesaj public:

avatar done: Cine imi da un vot la galerie?..cli2..love.


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ deni_y

ultima pagina»

*....
Îți scriu...atunci când îmi este dor de tine... Îți scriu...atunci când orice parte din mine te cheamă... Îți scriu...atunci când te simt cel mai departe... Îți scriu...atunci când simt că nu mai pot fără tine ! Îți scriu...atunci când vreau să adorm cu tine în brate... Îți scriu...atunci când tânjesc după chipul tău... Îți scriu...atunci când orice suflare te cheamă disperând... Îți scriu...pentru că dacă nu ți-aş scrie...m-aş pierde într-un etern abis...fără soare...fără lună...fără tine...doar eu...și apusul meu !

23.04.2020, 07:07
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*....
Eu am să te scriu veșnic ca pe frumosul meu vis lăsând deoparte răul sub îndreptări de bine. Cuvântul tău frumos îl pun ca rugăciune, ca pe o apă a buzelor care te vor doar pe tine din ziua în care ochii, poem mi te-au cuprins ! Era o vreme, când m-ai zidit copil cu zâmbetul pe față, cu chipul sub pocăință la capătul de lume. Muream de dor și în preajma ta ziua și în nopțile de dragoste aveau gust de duminică. Trudeam luminii pe care o puneam altar și mă simțeam o pasăre născută din propia cenușă când tu erai icoana tăcerii din stihar. Fără să te întreb, iubito, cât dor ți se cuvine, mă dăruiam ție lumină, atât de mult încât mâinile mele care te atingeau deveneau mâinile tale, iar eu te doream ca un păcătos ce aspiră la credință. Apa buzelor mele te vroiau doar pe tine, așa că îmi înghesuiam timpul într-o secundă ca să pot să îți dau nemurirea ei toată. Te iubesc simplu, atât de simplu încât știu doar că exiști, așa că eu mă pierd în propriu-mi contur și nu mai știu dacă sunt eu sau tu ești eu. Sufletul meu a rămas neîntinat, atâta doar că mi-au crescut de atunci aripi, dar nu-mi găsesc cerul !

21.04.2020, 09:55
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*....
Nu mi-ai vorbit de mult, cred că mi-a trecut aproape întreagă viață irosindu-mi secundele în tăceri ! Aș fi avut o rugăminte, o rugăminte să mă descrii așa cum numai tu ști, ca o simplitate a unei îmbrățișări, ca o toamnă împovărată de o greșală, un verb la viitor, sau... sau dansând, așa să mă descrii ! Să mă descrii cu ochii umezi în liniștea respirației tale, să mă cureți de frunze de timpul meu ce curge ca un gând de nemurire. Poți să mă și cerți de toamna din văratecul sărut, de anotimpul unde a încremenit dorul meu, de povara timpului care m-a întrupat ! Dar te rog,descrie-mă cum vrei, pune-mi doar în loc de ochi marea, fă-mi părul valuri și plutește-mă, plutește-mă mereu în inima timpului ca și pe o clipă pe care nimeni nu o poate sfârși ! În loc de țărmuri să pui buzele mele neatinse de urme, rostindu-ți numele în întuneric, precum un țipăt de pasăre, iar eu, eu iubindu-te...așa mă descriu !

20.04.2020, 07:01
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*....
Să-mi spui să nu-mi mai fie dor... Spune-mi, ce să fac dacă mi-e dor de tine nu pot deloc să mi te scot din minte mi-ar fi de-ajuns, doar să te-aud puțin,sau să îmi scrii vreo câteva cuvinte. Și cine-i vinovat pentru că dorul mă bântuie într-una zi de zi mă macină că nu te pot vedea,cum îți mai este, deloc nu pot şti. Și ce să fac, cum să îmi găsesc locul te rog să-mi spui, că nu știu cum trăiesc și mă sfârșește dorul meu de tine,cum să te uit, dacă te mai iubesc ? Mă uit şi-aştept mereu, seară de seară poate te-nduri un semn și tu să lași să-mi spui să nu-mi mai fie dor de tine,când simți că merg încet pe ai tăi paşi. Să-ți uit parfumul, să te uit pe tine să-mi spui că drumul meu va fi ușor dar cum să uit iubirea din poveste,când și mai tare mi-e de tine dor... ♥️

13.04.2020, 07:22
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*....
Să-ți amintești de setea ce eu o am pricină,sub propriile-mi ziduri unde-am rămas captiv, ca să-mi învârți Pământul și să-mi aduci lumină,sădind o consecință lipsită de motiv ! Să-ți amintești, iubito, chiar și de un cuvânt,de visele trăite, de cele descântate,când îmi dizolvi în lacrimi rotirea de Pământ,cu zilele visate, cu nopți nenumărate ! Să nu uiți nici răceala, poate avea magnet,peretele din umbră cu urme de calcar,când timpul cel de azi se scurge indiferent vei aștepta la porți pe drumul tău s-apar. Să-ți amintești de vise cu zilele de vină,de taina cea uitată în pumni de nepăsare, de-atingerile toate ramase pe retină,să poți să scrii curat și ziua următoare !

12.04.2020, 09:05
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----

inainte»
1/11

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate