nela67: Cand simti ca-ti este greu si lumea te barfeste, asculta sfatul meu: Lasa-i si zambeste!
depune mesajMesaj public:

avatar bad-lady: .aca2. Buna seara! Un film stie cineva?


bestwap.ro
Blogul membrului:
- criss04

ultima pagina»

*.vis.
Listen to feel something by bea miller on #SoundCloud https://soundcloud.com/beamiller/feel-something-1

12.04.2020, 12:57
+niciun comentariu | 8 vizualizari
-----
*Crazy
Listen to Crazy - Daniela Andrade (SQ).riefah by Fahriel Tumulo Hemeto on #SoundCloud https://soundcloud.com/fahriel-tumulo-hemeto/crazy-daniela-andrade-sq

05.04.2020, 14:18
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*Am o amintire
Am o amintire cu tine ....Rupta dintr-un rasarit,departe,dintr-o mare .... Unde visam sub pleoapele tale umede .... Ca suntem doi fluturi,uscandu-ne de trecut,la soare. .... Ne plimbam desculti,doua amintiri .... Topindu-ne...tu pe o straduta,eu pe marginea umbrei tale .... Picurati pe obraji,usor colorati .... De acum...cu ceruri sfartecate de stele. .... Am o amintire cu tine .... Netraita inca,in fosnetul frunzelor tarzii .... Asteptand un rasarit,cu aripile inchise .... Calcandu-mi pe vise...tu sa vii.

ieri, 18:47
+niciun comentariu | 10 vizualizari
-----
*Timpuri
Ce timp...isi infige coltii tociti in carnea trupului umed,vibrand usor a oboseala,acoperit de asfintituri sfartecate pe cer....isi lasa urmele dureroase la fiecare trecere de secundar...si oftatul este mai greoi ca ieri...si iarasi imi canta in timpane,ecoul unei amintiri...timpul imi scrie in vene...vino!visele imi deseneaza pe pleoape...asteapta....si pasii.mi ratacesc din nou in labirinturi tot mai inguste,desenandu.mi noi linii in palmele deschise....si o lacrima cazuta inmugureste vise pe marinea unui obraz....as vrea sa spun ca.mi infloreste primavara.n vene...doar ca anotimpurile toate imi zdrobesc trupul de ace lungi de ceas....cine esti?de unde vii?aud ecoul cum se pierde prin pereti umbriti de pasi marunti de inger.

24.03.2020, 01:07
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----
*As putea
As putea fi rai,intr-o zi de iarna,arsa .... Intr-un prag de noapte scursa .... Susurand cuvinte atat de incet .... Incat doar visele sa le auda. .... As putea fi zambet ratacitor .... In zori inmuiati in al aripilor zbor .... Sa tatuez cuvinte pe o pleoapa .... Si pe buze moi ca de apa. .... As putea fi rai,intr-o zi de de vara,arsa .... Anotimpuri intr-o clipa scursa .... Intr-o soapta ratacind carari .... Arzandu-ma spre tine,mii de sori.

21.03.2020, 00:22
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----

inainte»
1/2

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate