Mesaj public:

avatar x_name: .zz.


Politica de confidentialitate bestwap.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. S.C. ICENET S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
Accesarea bestwap.ro si a serviciilor oferite prin intermediul platformei Bestwap implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. ICENET S.R.L.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. ICENET S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaza Utilizatorii despre ei. Scopul colectarii datelor este: servicii de comunicatii electronice, servicii de relationare sociala, servicii de reclama, marketing si publicitate.
Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciului oferit de catre Administratorul Site-ului, acestea fiind necesare pentru oferirea Serviciului catre Utilizatori in conditii optime si de siguranta.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Administratorul Site-ului si Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza pot fi dezvaluite de catre partenerii contractuali ai Administratorului Site-ului doar in masura stricit necesare pentru realizarea in conditii optime a serviciului oferit.
Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a Site-ului de catre Utilizatori si accesarea in continuarea a Site-ului inseamna consimtamantul expres dat de catre Utilizatori pentru prelucrarea si dezvaluirea catre terti de catre operator a datelor cu caracter personal potrivit conditiilor din prezenta nota de informare si in limitele prevederilor legale.
Utilizatorii prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a Site-ului sunt de acord cu respectarea si indeplinirea de catre operator a tuturor obligatiilor legale cu privire la transferul datelor cu caracter personal la orice alta entitate.
Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.
Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.
Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in acest sens pe care sa o trimita la adresa de e-mail: [email protected] sau printr-un tichet suport in cadrul site-ului bestwap.ro.
In cazul in care unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Administratorul Site-ului este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17544.

Contul si parola

Contul tau este personalizat si securizat printr-o parola. Parola este salvata criptat in baza de date astfel incat nici Administratorul Site-ului nu o poate citi. In cazul in care ai uitat parola contului, aceasta nu se mai poate afla, dar se poate schimba intr-una noua.
Nu trebuie sa spui nimanui parola sau sa permiti accesul altui utilizator la cont. Parola contului contribuie la protejarea datelor confidentiale, criptandu-le astfel incat alte persoane sa nu poata sa citeasca sau sa modifice continutul acestora. Nivelul de protectie cu parola se bazeaza pe cat de bine este construita parola. Parolele cu complexitate mai mare sunt mai dificil de ghicit si vor furniza o securitate mai mare decat cele care nu sunt atat de greu de ghicit.
Esti singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului tau. Daca nu mai ai incredere in siguranta contului tau, cel mai bine este sa iti schimbi parola si sa ne anunti.

Module cookie

Un modul cookie este un fisier de dimensiuni mici preluat din mediul online care va cere permisiunea de a fi plasat pe harddisk-ul dumneavoastra. Odata ce va dati acceptul fisierul este imediat adaugat intr-un folder special si poate fi folosit pentru analize ale traficului pe Internet sau sa instiinteze atunci cand doar un anume website este vizitat. Modulele cookie permit aplicatiilor web sa interactioneze cu dvs. ca si cum ar fi persoane reale. Aplicatia web poate astfel ajusta functiile sale la nevoile dvs. specifice, la preferintele sau antipatiile dvs. prin culegerea si memorizarea de informatii particularizate.
Noi folosim module cookie pentru inregistrarea traficului pe fiecare dintre paginile website-ului nostru. Acest lucru ne ajuta sa facem analize eficiente pentru imbunatatirea si ajustarea website-ului nostru in functie de preferintele clientilor. Folosim informatiile procurate astfel exclusiv in scopuri de analiza statistica dupa care indepartam toate datele cu caracter personal din intregul sistem.
Pe ansamblu, modulele cookie ne ajuta sa va oferim un website calitativ superior, permitandu-ne sa monitorizam ce pagini considerati dvs. ca va sunt utile si ce pagini nu va starnesc interesul. Sub nici o forma un modul cookie nu ne va oferi accesul direct in calculatorul dumneavoastra sau accesul la datele dvs. confidentiale, mai putin acele informatii pe care sunteti de acord in mod explicit sa ni le impartasiti.
Puteti in orice moment sa va dati acordul sau sa refuzati instalarea modulelor cookie in sistemul dumneavoastra. Cele mai multe browsere web vor accepta insa aceste module in mod automat, dar dumneavoastra puteti modifica manual setarile cerand browser-ului sa refuze acele module cookie pe care nu le doriti prezente in sistemul dumneavoastra. Acest lucru insa va poate restrictiona accesul complet la serviciile website-ului nostru.
Furnizorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza module cookie pentru a difuza anunturi pe baza vizitelor anterioare efectuate de dumneavoastra pe Site.
Utilizarea modulului cookie DART de catre Google permite companiei Google si partenerilor sai sa difuzeze anunturi pentru dumneavoastra pe baza accesarii Site-ului si/sau a altor site-uri de pe internet.
Puteti renunta la utilizarea modulului cookie DART, accesand pagina de dezactivare a anunturilor publicitare. Aveti posibilitatea de a dezactiva modulele cookie utilizate de catre un furnizor terta parte, mergand la pagina de dezactivare Network Advertising Initiative.

mai multe informatii despre cookies

Link-uri catre alte site-uri

Site-ul contine link-uri catre alte site-uri de interes. Totusi, odata ce ati folosit unul dintre aceste linkuri si ati parasit Site-ul nostru, trebuie sa fiti constienti de faptul ca noi nu mai avem nici un control asupra protejarii confidentialitatii dvs. pe parcursul vizitei catre un alt site. In consecinta, nu suntem responsabili pentru protejarea confidentialitatii datelor dvs. personale in acord cu declaratia noastra de confidentialitate deoarece alte site-uri pot avea o politica diferita din acest punct de vedere. Trebuie deci sa acordati atentie acestui aspect si sa consultati declaratia de confidentialitate a site-ului in cauza.

Am citit si sunt de acord!
Nu sunt de acord!








1. Imbracaminte sport Champion cu reducere de pana la 81%. Preturi de la 59,90 lei. Transport gratuit pentru orice comanda. Vezi aici lista. - vezi detalii pe FashionUP!

2. Lego? Lichidari de stocuri la sute de seturi de constructie Lego! Pana la 50% reducere! - vezi detalii pe eMag

3. Super reduceri la articolele fashion! Transport si retur gratuit! Pana la 70% la reducere. - vezi detalii pe eMag

4. Peste 10.000 de carti pana la 9.99 lei pentru toate varstele si toate buzunarele. Vezi aici cartile. - vezi detalii pe eMag

5. Tot ce-ti doresti in materie de make-up, cu reduceri de toata frumusetea! Pana la 50% reducere la articolele pentru machiaj. - vezi detalii pe eMag