Mesaj public:

avatar flyk: Doar cei dusi in calatorie vor vedea drumul sters spre casa.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- charming

ultima pagina»

*Frica
Si le-a spus elevilor ei, acolitilor ei: ` O simtiti si voi. Tot ce-i bun e o fatada. Nimic valoros nu rezista. Daca ti- e foame, mananci si te saturi, dar asta nu face decat sa iti aduca aminte ca o sa-ti mai fie foame pe viitor. Daca ti-e frig, faci un foc, dar focul se va stinge, iar frigul se strecoara inapoi. Daca te simti singur, gasesti pe cineva, dar apoi se plictiseste de tine sau tu te plictisesti de el, iar in cele din urma te trezesti din nou singur. Fericirea, satisfactia, multumirea, toate astea creaza un val -subtire dar convingator- aruncat asupra suferintei. Sub el asteapta mereu suferinta. Imaginea pe care si-o fac copiii despre ei insisi, precum si toate lucrurile carora li se dedica - mancare, sex, distractie, bautura, bani, aventura, jocuri- exista numai ca sa-i izoleze de frica. Frica este singura constanta si de aceea ar trebui sa-i dam ascultare. Sa o imbratisam. S-o pastram cu noi. S-o indragim. Maretia vine din frica, Elevii mei. Vom lupta folosindu-ne de ea. Vom castiga folosindu-ne de ea.`

14.08.2019, 01:04
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*Batalii cu iubirea.
` El stie ca bataliile pe care le-a dat in trecut au sfarsit intotdeauna prin a-l invata cate ceva. Dar invatamintele acestea l-au facut pe razboinic sa sufere mai mult decat ar fi fost necesar. Nu doar o data si-a pierdut timpul, luptand pentru o minciuna. Si a suferit pentru persoane care nu erau la inaltimea dragostei lui. Invingatorii nu repeta aceeasi greseala. Tocmai de aceea razboinicul isi risca inima numai pentru ceea ce merita. ` ( Paulo Coelho - Manualul razboinicului luminii )

22.05.2019, 15:14
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*Mai tarziu....
Mai tarziu voi vorbi cu tine. Mai tarziu te sun. Mai tarziu ne vedem. Mai tarziu facem o plimbare. Mai tarziu iti spun ce simt. Mai tarziu vei sti ce insemni pentru mine. Mai tarziu,poate, te voi iubi. Sau poate te voi uita....Lasam totul pe mai tarziu si uitam ca mai tarziu nu e al nostru, ca mai tarziu oamenii s-ar putea sa nu mai fie aici, langa noi.

15.06.2018, 19:51
+1 comentariu | 19 vizualizari
-----
*Degeaba
Si-ar fi degeaba ploi, noroi si vantul care sufla rece, fara sa fi acolo tu, sa-mi spui ca totul trece.:)

07.05.2018, 00:59
+niciun comentariu | 10 vizualizari
-----
*Despre apreciere
Daca o persoana valoreaza trei bani iar tu te porti cu ea ca si cand ar valora cinci, te va vinde pentru diferenta de doi bani.

02.10.2017, 12:19
+1 comentariu | 14 vizualizari
-----

inainte»
1/8

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate