Mesaj public:

avatar flori98: Buna ...cineva cu chef de vorba


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ charming

ultima pagina»

*Despre apreciere
Daca o persoana valoreaza trei bani iar tu te porti cu ea ca si cand ar valora cinci, te va vinde pentru diferenta de doi bani.

02.10.2017, 12:19
+1 comentariu | 8 vizualizari
-----
*Candva
Candva radeam pana m-ati obligat sa mint,candva simteam pana m-ati obligat sa uit sa simt.Candva muream pana n-am invatat sa vrem sa fim ,candva pierdeam pana am invatat sa ne gasim.(Releveu-Sol arid)

16.09.2017, 00:34
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Mistake
You will make a mistake and when you do I will be there to indulge the undeniable pleasure and the sweet satisfaction of `I told you so`.{}

09.02.2017, 00:03
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*Despre viata
Toarna-ti o cafea fierbinte, / Stiu ca-i seara...dar insist... / Da perdeaua la o parte, / Stinge becul ala trist... / Pune-te langa fereastra , / Si priveste catre cer... / Lasa-ti gandurile-n pace, / Nu mai fi asa sever... / Plangi si racoreste-ti trupul, / Razi apoi de tine,tare, / Viata nu-i atat de rece, / Precum tie ti se pare... / Soarbe fiecare clipa, / Fiecare strop din ea, / Scrie,canta,deseneaza, / Bucura-te...nu mai sta!

02.02.2017, 00:23
+2 comentarii | 22 vizualizari
-----
*Lumea virtuala
Lumea virtuala vine cu o promisiune si mai mare dec√Ęt cea a fantasticului: implicarea/ interventia directa. In aceasta lume ne putem construi povesti extraordinare, noi identitati, este o lume in care putem interactiona asa cum nu am indrazni de fapt in viata reala. Este o lume in care credem ca ne depasim fricile, sau in care nu exista greseala prea mare, pentru ca o putem sterge imediat, in care nu exista esec. In profilul virtual putem scrie tot ceea ce ne dorim incepand cu vsrsta, visele, hobby-urile, pregatirea, statutul social, inclusiv aspectul fizic. Tot acolo putem avea alt chip, unul idealizat, despre care credem ca ne poate aduce mai multa satisfactie, si inca mult mai usor. Toate aceste lucruri sunt extrem de tentante si, in anumite momente ale vietii, aducatoare de liniste sau relaxare. Doar ca ele nu apartin lumii reale, si nu se manifesta in aceasta. Si tot ce am construit intr-o lume virtuala nu putem transfera cu copy si paste in cea reala. Lumea virtuala e o masca pe care e interesant si amuzant sa o purtam din cand in cand, dar fiind o masca ascunde multe despre noi. Sa nu ne pierdem intr-un univers incomplet, in care mintea noastra creioneaza ceea ce nu poate vedea sau auzi.

27.01.2017, 00:18
+3 comentarii | 29 vizualizari
-----

inainte»
1/8

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate