Mesaj public:

avatar dhinaamy: .caf3.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- ccata13c

ultima pagina»

*in lipsa ta ma lupt cu dragostea!
am facut ce mi a spus inima, am ascultat nu mai de ea si te am iubit ca un nebun, dar nu iti pasa, ma luptam singur cu dragostea cand iti spuneam nu tu imi spuneai da, acum inteleg purtarea ta, vroiai sa plec din vaiata ta, nu mai invatat sa fiu tare atunci cand plec, nu mi ai aratat cum sa scot durerea din piept, nu mi ai spus cum sa sterg lacrima ce curge pe obraz in lipsa ta, ma minteai mereu spuneai ca tu ma iubesti si nu ma vei lasa, la cat rau tu mi ai facut nu pot uita,parea totul frumos parca visam de la tine nici nu ma asteptam! ti am daruit toata iubirea gram cu gram,in schimb azi nu te mai am.

18.04.2019, 20:56
+2 comentarii | 4 vizualizari
-----
*m am obisnuit in lipsa ta!
m am obisnuit in lipsa ta!am plans zile intregi cu poza ta nu m ai vreau acum pe nimenea mie bine asa! zile intregi si nopti la rand nam stiut incotro sa ajung ! acum nu m ai am lacrimi sa m ai plang! de ce doamne imi dai nu m ai rele de ce nu pot sa fiu fericit! imi doresc pentru mine liniste si fericire ca am iubit pe cine nu a trebuit de ce! imi dai doamne nu m ai rele! de ce nu pot fi fericit!

17.04.2019, 09:07
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*asa o fi?
Dragostea....este cel mai puternic drog din lume in clipa in care iti trece efectul iubirii , suferinta si durerea vor fii dublate....fata de fericirea ce ai avut....

14.04.2019, 08:55
+4 comentarii | 10 vizualizari
-----
*si doau inimi de sa avea
si doaua inimi de as avea eu nici atunci nu as putea sa m ai rezist sa m ai suport ca sa ma minti si sa ti bati joc, o lacrima ce se prelinge pe obraz o lacrima este durere s au necaz , o lacrima poate fi dulce s au amara cat sa m ai plang si pentru a cata oara, de ce ma faci mereu sa plang si imi spui vb grele ce ma dor, eu te iubesc te port in gand de ce iti bati joc cand sti ca te ador,nu stiu de ce ma minti mereu! chiar si atunci cand spui ca ma iubesti durerea din sufletul meu este reala nu e ca in povesti!

13.04.2019, 21:37
+niciun comentariu | 1 vizualizari
-----
*nu mai vreau sa te am langa mine!
iar dorm plangand cu tine in gand,si te visez ca vi sa mi ceri ca sa te iert imi spui plangand tot ce ai in gand! imi spui ca ma iubesti dar eu nu te m ai cred!nu mai vreau sa te am sa te vad sa te tin langa mine m ai bine mor decat sa m ai traiesc langa tine te iubeam si nu puteam sa stau nici o zi fara tine , tu nu m ai vrut si m ai pierdut! te am iubit mult asa de mult incat si azi mie teama ca te m ai iubesc dar eu nu m ai vreau eu nu m ai vreau, m ai bine plang , te parasesc nu m ai vreau sa te am sa te vad sa te tin langa mine m ai bine mor decat sa traiesc langa tine te iubeam si nu puteam sa stau o zi fara tine te iubeam si tu m ai pierdut!

13.04.2019, 14:45
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----

inainte»
1/2

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate