Mesaj public:

avatar boy-boy-tahir: .z.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- carmensyta

ultima pagina»

*:)
Scriem vise si idei ,minciuni sau aiureli, adese ori radem in fata unui ecran rece, incepem sa speram sa ne dorim sa cunoastem persoana din spatele a unor poze incet ajungi sa devi dependent de acea persoana, incepi sa pui suflet si nu mai ai ochii pentru realitatea din jurul tau...esti fericit asa pana constati ca e doar ceva ireal..hotarasti sa deschizi ochii si cu un zambet amar...zambesti :)

17.10.2018, 21:03
+1 comentariu | 23 vizualizari
-----
*.vis.
Nu vreau nimic de la oameni. M-am obișnuit sa dau fără sa primesc la schimb, dacă ma întrebi ce caut aici? Nu știu ce sa îți răspund...întrebarea ma uimește.. Nu vreau nimic, vreau sa te ajut dacă pot. Nu vreau parfumuri scumpe de ziua mea, întotdeauna mi l-am cumpărat singura și nici haine nu vreau, as simți ca pe mine ma cumperi și eu nu sunt de vânzare. Nu vreau sa îmi dai timpu tău, îți dau eu din al meu, numai cât îți trebuie nu mai mult...bine...vreau...vreau...sa sa nu ma minți, sa nu ma respingi, sa nu trântești ușii numai ca sa le deschizi apoi. Sa nu simți nevoia sa ma ții în lesa,sa ma controlezi, sa ma deții, fiindcă în realitate nimeni nu deține pe nimeni, însă unii mimează ca aparțin...iar eu nu fac parte dintre ei, eu sunt sălbatic libera...nu îmi cere nimic și îți voi da totul. Dar fiindcă asa vreau eu nu pentru ca insiști și bați nervos din picior...asa ca nu ma întreba ce vreau de la tine...nu vreau nimic de la nimeni în general! Sunt o muiere smechera și îmi iau singura ce am nevoie. Sunt o muiere independenta una care știe ce vrea și ce poate și mai ales ce nu....!

10.10.2018, 18:24
+1 comentariu | 21 vizualizari
-----
*pur si simplu
Mereu se intampla sa fiu intrebata ce fac?! si ma gandesc pentru o secunda ce sa raspunz:sa imi spun starea, frustarea, sa spun ce ma doare, sa imi spun tristetea, sa imi spun suferinta? ar fi o alegere proasta asa ca imi revin repede si raspund: bine, tu? ce rost ar avea sa spun tot ce simt in acele monente. . .cu siguranra nu ii pasa . . .

07.10.2018, 22:15
+2 comentarii | 34 vizualizari
-----
*zic si eu....
Nu uita că intri în patul femeii doar atunci când te lasă ea. Iar o femeie inteligentă te va lăsa să-i vezi dedesubturile abia după ce o stimulezi fără să o atingi, dacă înțelegi ce vreau să zic. O femeie cu ceva-n cap are nevoie de dovezi pentru a trece la următoarea etapă. Patul, pentru ea, reprezintă recompensa pe care ai câștigat-o pe bună dreptate. Nu și-o trage cu toți pierdevară. Pentru că oferă calitate, are nevoie de același lucru de la un bărbat. Nu vrea să-i pui poftele-n cui, ci să i le împlinești. Nu va rămâne datoare, pentru că nu-i stă în fire. Dacă-i dai, îți va da mai mult decât suficient cât să-și plătească așa-zisa datorie. Să faci s**, nu-i greu – sunt atât de multe femei ușuratice, pe care le poți agăța fără un efort prea mare. Însă, pe cea inteligentă n-o vei convinge să te lase să-i pășești în dormitor atât de ușor. Și dacă întâlnești o astfel de femeie, cel mai probabil, nu vei face s**. Ci dragoste. Pe-o asemenea femeie o vei iubi și atunci când sunteți în afara dormitorului. O astfel de femeie îți ridică bărbăția – conotativ și denotativ. De fapt, pe-o astfel de femeie n-o fuți tu, ci te fute ea. Cu-o astfel de tipă vei avea chimie, zile faine, nopți fierbinți. Pe-o astfel de femeie o vei putea păstra în pat și-n viață doar dacă … doar dacă vei putea fi capabil să o cucerești în fiecare zi. Să o satisfaci e treabă grea. Degeaba-i tremură picioarele dacă nu-i tremură și sufletul. Ai auzit de teoria formelor fără fond? Ei bine, atunci știi de ce are ea nevoie! Una inteligentă n-o să accepte să fie păpușa gonflabilă a vreunuia-n călduri. Va accepta doar statutul de femeie iubită, apreciată, respectată și tratată cu sinceritate. Altfel, indiferent de coada de bărbați de la fundul ei, va prefera să fie singură, iar dacă are chef de nebunii, le va face cu cap. Cum le va face, doar ea stie.

03.10.2018, 19:23
+1 comentariu | 20 vizualizari
-----
*.vis.
E greu cu timpul, ca fraieru vrea sa ne schimbe!!!

ieri, 11:50
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----

inainte»
1/6

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate

sus
facebook youtube
bestwap
Singurul lucru care sta intre tine si obiectivul tau este povestea de doi lei pe care ti-o tot repeti continuu in minte despre cum tu nu poti reusi. (Jordan Belfor)