Mesaj public:

avatar berto: 8


bestwap.ro
Blogul membrului:
- bubulica-lui

*.love.
Mi-au spus că soarele.soare2.e o planetă.gand.Și nu-i nimic acolo de aflat.nu.E doar o stea cu o lumină incompletă.wow.Ce lasă ziua umbre pe asfalt.... Mi-au spus să trec cu bine de examen.ing.Că pe parcurs o să-nțeleg „de ce” și „cum”.oh1.Mi-au spus să nu cred în povești.nu.Dar nici în oameni.sup1.Tot ce îngheață se dezgheață.... Tot ce arde face fum.fum4.Mi-au spus să stau departe de răspunsuri,Că totu-i ori sfârșit, ori început.C-ajungi pe minus din prea multe plusuri,Iar dragostea e dragoste, nimic mai mult.love3.

23.01.2020, 13:25
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*.love3.
Oh, tu iubitul meu.love31. Cat te iubesc de tare....love3.Ma arde sufletul Si parca-mi moare.sup1. Atunci cand nu esti langa mine.sup6. Ca sa te simt, ca sa te am. Sa fiu o parte din tine.. Si cat de neputincioasa ma simt. Cand tu esti acolo iar eu aici,.sup1. Si-as vrea sa dau totul la o parte... Sa nu existe nimic intre noi, Nici munti, nici ape, nici strazi. Nici oameni, nici plante, nici case..sa fim doar noi, doar tu si eu... Iar restul sa nu mai conteze...br3. Mi-e foame de tine.Mi-e pofta de privirea ta....Mi-e dor de existenta ta...Si stau acum, aici in camera mea....iar tu.. acolo undeva.. De ce nu vii iubirea mea..?.ini.

22.01.2020, 14:26
+3 comentarii | 14 vizualizari
-----
*pt. tine,soare :X
As vrea.lov.S treaca anii asa.br3.,S nu .nu6.te schimbe ceva,O viatza buna sau grea,Mereu sa fiu a ta.love3....Voi acolo să ştii,În ochii mei .cli4.tu vei fi,La orice ora din zi,Cand îmi vei spune “Da!”.nunta1.... O spun acum din suflet.love4....Ce norocoasa am fost!.sar10....Şi recunosc.oh....Acum sunt o nebuna geloasa.nev5....Si am un vis.vis.,intr-un an sau doi.ura1....Am un copil în braţe .baby14.si are ochii tai.cli3....Acum noaptea nu stam prea cuminti de fel.amor.,atunci nu o sa vrem sa-l trezim pe el.baby1.... Iti promit ca nu .nu.o sa ne certam niciodata... Daca nu incepi tu....he..love3.

03.04.2012, 11:02
+2 comentarii | 4 vizualizari
-----
*
Mi-am pus intrebari fara a gasi raspunsul.gand3....Mi-am shters lacrimile singura,knd EL ma supara.sup6....Cat de mult pozele cu EL le priveam.vis.Shi cate shervetzele pe seara consumam.pl9....Sentimentele mele nu sunt false.love3.Shi shtiu,ca multzi shi-ar dori sa fie in locul LUI acum...Sunt multzi care mi-ar aduce luna dp cer.vis.Doar pt un pic din inima.love4.ce deja LUI i-o ofer....pl......love3..cli2.

13.10.2010, 13:06
+1 comentariu | 2 vizualizari
-----


1/1

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate